Kontorshotell i Stockholm

Se alla företagshotell, business centers och kontorshotell i Stockholm nedan. Om du letar efter coworking, shared offices eller lediga kontorsplatser i Stockholm har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga kontorshotell i Stockholm i vår databas. Hitta din nya kontorsplats i Stockholm här. Lycka till! Mer info om kontorshotell i Stockholm.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
441 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorshotell i Stockholm under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorshotell i Stockholm under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorshotell i Stockholm på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorshotell i Stockholm som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorshotell i Stockholm som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Stockholm över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Stockholm över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Stockholm över tid,samlad statistik över alla lediga till salu i Stockholm över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Stockholm över tid, samlad statistik över sålda i Stockholm över tid.

Datum Alla lediga kontorshotell Nya lediga kontorshotell Uthyrda eller sålda kontorshotell
23. juni 2024 438 0 1
22. juni 2024 439 1 2
21. juni 2024 440 2 13
20. juni 2024 451 38 0
19. juni 2024 413 1 40
18. juni 2024 452 2 0
17. juni 2024 450 0 2
16. juni 2024 452 0 2
15. juni 2024 454 4 0
14. juni 2024 450 33 35
13. juni 2024 452 31 0
12. juni 2024 421 3 14
11. juni 2024 432 2 8
10. juni 2024 438 2 0
9. juni 2024 436 2 2
8. juni 2024 436 10 11
7. juni 2024 437 5 0
6. juni 2024 432 4 0
5. juni 2024 428 3 5
4. juni 2024 430 4 0
3. juni 2024 426 7 12
2. juni 2024 431 6 2
1. juni 2024 427 0 1
31. maj 2024 428 0 0
30. maj 2024 428 4 4
29. maj 2024 428 2 8
28. maj 2024 434 2 1
27. maj 2024 433 5 3
26. maj 2024 431 7 0
25. maj 2024 424 3 1
24. maj 2024 422 4 0

Statistik över lediga kontorshotell i Stockholm

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorshotell i Stockholm under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Stockholm över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Stockholm över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Stockholm över tid, samlad statistik över alla lediga till salu i Stockholm över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Stockholm över tid, samlad statistik över sålda i Stockholm över tid.

Kontorshotell
Antal lediga lokaler 438
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 1
Lediga m2 totalt 120 341
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 743
Högsta m2-pris 4 294,47
Lägsta m2-pris 36

Kontorshotell i Stockholm

Ett kontorshotell är en gemenskap av företag som går samman för att dela ett gemensamt kontorsutrymme. En kontorshotell kan vara ett bra sätt att spara pengar och tid, eftersom du inte behöver betala för en stor kontorslokal utan delar kostnader för hyra, drift, inredning osv. med andra.

En plats i ett kontorshotell i Stockholm kan ge dig tillgång till en coworking-miljö där du kan arbeta sida vid sida med andra likasinnade, hålla möten och nätverka.

För att hitta ett kontorshotell i Stockholm som har lediga platser ska du gå igenom flera steg. Du kan hitta inspiration för din sökprocess i vår guide: Så hittar du rätt kontorshotell – de 8 viktigaste stegen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt kommande coworking space. Sedan bör du undersöka marknaden för kontorshotell som har lediga platser just nu.

Du kan få en översikt över kontorshotell i Stockholm via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i hela Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för kontorshotell i Stockholm, som informerar dig om nya lediga kontorsplatser i företagshotell som matchar dina kriterier.

Hitta coworking space i Stockholm med rätt storlek och inredning

När du letar efter en kontorsplats eller kontor i ett business center i Stockholm, är första steget att definiera dina behov. Vill du ha ett stängt kontor eller är det okej med en öppen kontorsplats? Vad är din budget? Vilka krav har du på faciliteter i kontorshotellet - ska det finnas mötesrum, adresservice, virtuellt kontor, lunchlösning, annat? Hur många medlemmar bör kontorshotellet idealiskt ha? Behöver du plats för anställda och samarbetspartners, eller är det bara du?

Storleken och inredningen av kontorsplatserna kan variera: Vissa kontorsplatser är avsedda för enskilda personer, medan andra business centers erbjuder större kontorsutrymmen där du kan ha utrymme för dig själv och flera anställda om du vill.

När du har hittat ett intressant kontorshotell i Stockholm som du tycker passar dig, boka en visning med den ansvarige, som oftast själv kommer att vara en del av kontorshotellet.

Du kan läsa mer om inredning i kontorshotellet i denna guide: 10 steg för att inreda ditt kontorshotell - skapa en effektiv och inbjudande miljö.

Flytta till ditt nya kontorshotell i Stockholm

När du har valt det företagshotell du vill flytta in i, bör du tänka på inflyttningen. Förbered hela processen - packning, transport av dina saker, uppackning, inredning, igångsättning och kommunikation till kunder och samarbetspartners om den nya adressen.

Använd vår guide: Att tänka på inför flytten till ett kontorshotell, så att du är säker på att du inte glömmer något.

Ska du hyra ut kontorsplatser i Stockholm?

Om du har ett kontorshotell med lediga platser i Stockholm, kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se. Vi används av ett stort antal business centers, företagshotell och kontorshotell för uthyrning av lediga kontorsplatser och kontorslokaler.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och ett stort antal besökare dagligen som letar efter kontorshotell och kontorsplatser att hyra, kan du genom att annonsera dina kontorshotell nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för ditt kontorshotell i Stockholm eller söka hyresgäster som letar efter kontorshotell direkt på vår hemsida. Du är även välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för ytterligare information eller hjälp.

Du kan läsa mer om uthyrning av platser i kontorshotell i denna guide: Hyra ut platser i kontorshotell - en guide i 10 steg.

Kontorsplats i Stockholm

Allt fler väljer att hyra en kontorsplats, eftersom det ger en mängd fördelar.

En av de stora fördelarna med att hyra en kontorsplats är att man inte själv behöver oroa sig för underhåll och städning. Detta är naturligtvis en stor fördel eftersom det ger dig mer tid att fokusera på det som är viktigt för dig och ditt företag.

Dessutom är det också en stor fördel att man inte själv behöver oroa sig för att hitta rätt möbler och inredning till kontoret.

Coworking i Stockholm

Coworking blir allt mer populärt, eftersom det erbjuder en rad fördelar. En av de största fördelarna med att välja en coworking-plats är att du slipper besväret med underhåll och städning. Det frigör tid, så att du kan fokusera helt på din verksamhet.

Med en coworking-plats behöver du inte tänka på att skaffa möbler och utrustning till kontoret – allt är redan på plats.

Värt att veta när du söker kontorshotell i Stockholm

Stockholm är en av Nordens största och mest betydelsefulla näringslivsstäder. Staden har ett starkt och diversifierat näringsliv med en bred bas av företag och organisationer inom en mängd olika branscher.

Stockholms näringsliv har vuxit starkt de senaste åren. Staden har en stark position som ett ledande näringslivscentrum i Norden och Europa.

Stockholm har ett väl utbyggt och effektivt transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera varor och personal. Stockholms transportsystem är under ständig utveckling. Staden arbetar bland annat med att utöka tunnelbanan och förbättra kollektivtrafiken i förorterna.

Stadsdelar i Stockholm

Stockholm är indelat i dessa stadsdelsområden:

 • Norrmalm är Stockholms centrala affärsdistrikt. Området är hemvist för många kontor, butiker, restauranger och hotell. Norrmalm är också hemvist för flera historiska sevärdheter, bland annat Kungliga slottet och Stockholms rådhus.

 • Östermalm är ett exklusivt bostadsområde med många lyxiga butiker, restauranger och hotell. Området är också hemvist för flera museer, bland annat Nationalmuseum och Moderna Museet.
  Hitta lediga lokaler på Östermalm.

 • Gamla stan är Stockholms historiska centrum. Området är hemvist för många medeltida byggnader, bland annat Storkyrkan och Kungliga slottet. Gamla stan är också hemvist för många butiker, restauranger och kaféer.

 • Södermalm är ett populärt bostadsområde med ett brett utbud av restauranger, barer och butiker. Området är också hemvist för flera kulturinstitutioner, bland annat Fotografiska och Vasamuseet.
  Hitta lediga lokaler på Södermalm.

 • Söderort består av Södermalm, Södra Hammarbyhamnen, Enskede-Årsta-Vantör, Skarpnäck och Farsta. Detta är den södra delen av Stockholm och är hemvist för ett brett utbud av bostadsområden, kulturinstitutioner och parker.
  Hitta lediga lokaler i Söderort.

 • Västerort består av Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista, Spånga-Tensta, Norsborg och Skärholmen. Detta är den västra delen av Stockholm och är hemvist för ett stort antal invandrargrupper.
  Hitta lediga lokaler i Västerort.

 • Norrort består av Danderyd, Täby, Lidingö och Värmdö. Detta är den norra delen av Stockholm och är hemvist för ett stort antal villaområden och naturreservat.

Mer information om näringslivet i Stockholm

Om du söker lokaler i Stockholm är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Stockholm som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Stockholm i denna guide: Stockholm - Nordens Silicon Valley.