Kontorshotell i Göteborg

Se alla företagshotell, business centers och kontorshotell i Göteborg nedan. Om du letar efter coworking, shared offices eller lediga kontorsplatser i Göteborg har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga kontorshotell i Göteborg i vår databas. Hitta din nya kontorsplats i Göteborg här. Lycka till! Mer info om kontorshotell i Göteborg.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
272 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorshotell i Göteborg under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorshotell i Göteborg under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorshotell i Göteborg på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorshotell i Göteborg som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorshotell i Göteborg som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Göteborg över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Göteborg över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Göteborg över tid,samlad statistik över alla lediga till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över sålda i Göteborg över tid.

Datum Alla lediga kontorshotell Nya lediga kontorshotell Uthyrda eller sålda kontorshotell
2. mars 2024 266 3 26
1. mars 2024 289 60 0
29. februari 2024 229 4 65
28. februari 2024 290 1 1
27. februari 2024 290 1 0
26. februari 2024 289 3 4
25. februari 2024 290 26 22
24. februari 2024 286 21 0
23. februari 2024 265 3 24
22. februari 2024 286 1 0
21. februari 2024 285 2 1
20. februari 2024 284 1 7
19. februari 2024 290 2 3
18. februari 2024 291 5 0
17. februari 2024 286 4 6
16. februari 2024 288 4 0
15. februari 2024 284 18 0
14. februari 2024 266 0 16
13. februari 2024 282 33 0
12. februari 2024 249 0 33
11. februari 2024 282 0 0
10. februari 2024 282 17 27
9. februari 2024 292 43 0
8. februari 2024 249 57 83
7. februari 2024 275 56 0
6. februari 2024 219 0 35
5. februari 2024 254 0 22
4. februari 2024 276 35 34
3. februari 2024 275 97 0
2. februari 2024 178 31 74
1. februari 2024 221 6 0

Statistik över lediga kontorshotell i Göteborg

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorshotell i Göteborg under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Göteborg över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Göteborg över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Göteborg över tid, samlad statistik över alla lediga till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över sålda i Göteborg över tid.

Kontorshotell
Antal lediga lokaler 266
Antal nya lokaler sedan igår 3
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 26
Lediga m2 totalt 37 834
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 2 695
Högsta m2-pris 2 695,4
Lägsta m2-pris 2 695,4

Kontorshotell i Göteborg

Ett kontorshotell är en gemenskap av företag som går samman för att dela ett gemensamt kontorsutrymme. En kontorshotell kan vara ett bra sätt att spara pengar och tid, eftersom du inte behöver betala för en stor kontorslokal utan delar kostnader för hyra, drift, inredning osv. med andra.

En plats i ett kontorshotell i Göteborg kan ge dig tillgång till en coworking-miljö där du kan arbeta sida vid sida med andra likasinnade, hålla möten och nätverka.

För att hitta ett kontorshotell i Göteborg som har lediga platser ska du gå igenom flera steg. Du kan hitta inspiration för din sökprocess i vår guide: Så hittar du rätt kontorshotell – de 8 viktigaste stegen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt kommande coworking space. Sedan bör du undersöka marknaden för kontorshotell som har lediga platser just nu.

Du kan få en översikt över kontorshotell i Göteborg via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i hela Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för kontorshotell i Göteborg, som informerar dig om nya lediga kontorsplatser i företagshotell som matchar dina kriterier.

Hitta coworking space i Göteborg med rätt storlek och inredning

När du letar efter en kontorsplats eller kontor i ett business center i Göteborg, är första steget att definiera dina behov. Vill du ha ett stängt kontor eller är det okej med en öppen kontorsplats? Vad är din budget? Vilka krav har du på faciliteter i kontorshotellet - ska det finnas mötesrum, adresservice, virtuellt kontor, lunchlösning, annat? Hur många medlemmar bör kontorshotellet idealiskt ha? Behöver du plats för anställda och samarbetspartners, eller är det bara du?

Storleken och inredningen av kontorsplatserna kan variera: Vissa kontorsplatser är avsedda för enskilda personer, medan andra business centers erbjuder större kontorsutrymmen där du kan ha utrymme för dig själv och flera anställda om du vill.

När du har hittat ett intressant kontorshotell i Göteborg som du tycker passar dig, boka en visning med den ansvarige, som oftast själv kommer att vara en del av kontorshotellet.

Du kan läsa mer om inredning i kontorshotellet i denna guide: 10 steg för att inreda ditt kontorshotell - skapa en effektiv och inbjudande miljö.

Flytta till ditt nya kontorshotell i Göteborg

När du har valt det företagshotell du vill flytta in i, bör du tänka på inflyttningen. Förbered hela processen - packning, transport av dina saker, uppackning, inredning, igångsättning och kommunikation till kunder och samarbetspartners om den nya adressen.

Använd vår guide: Att tänka på inför flytten till ett kontorshotell, så att du är säker på att du inte glömmer något.

Ska du hyra ut kontorsplatser i Göteborg?

Om du har ett kontorshotell med lediga platser i Göteborg, kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se. Vi används av ett stort antal business centers, företagshotell och kontorshotell för uthyrning av lediga kontorsplatser och kontorslokaler.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och ett stort antal besökare dagligen som letar efter kontorshotell och kontorsplatser att hyra, kan du genom att annonsera dina kontorshotell nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för ditt kontorshotell i Göteborg eller söka hyresgäster som letar efter kontorshotell direkt på vår hemsida. Du är även välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för ytterligare information eller hjälp.

Du kan läsa mer om uthyrning av platser i kontorshotell i denna guide: Hyra ut platser i kontorshotell - en guide i 10 steg.

Kontorsplats i Göteborg

Allt fler väljer att hyra en kontorsplats, eftersom det ger en mängd fördelar.

En av de stora fördelarna med att hyra en kontorsplats är att man inte själv behöver oroa sig för underhåll och städning. Detta är naturligtvis en stor fördel eftersom det ger dig mer tid att fokusera på det som är viktigt för dig och ditt företag.

Dessutom är det också en stor fördel att man inte själv behöver oroa sig för att hitta rätt möbler och inredning till kontoret.

Coworking i Göteborg

Coworking blir allt mer populärt, eftersom det erbjuder en rad fördelar. En av de största fördelarna med att välja en coworking-plats är att du slipper besväret med underhåll och städning. Det frigör tid, så att du kan fokusera helt på din verksamhet.

Med en coworking-plats behöver du inte tänka på att skaffa möbler och utrustning till kontoret – allt är redan på plats.

Värt att veta när du söker kontorshotell i Göteborg

Göteborg är en av Sveriges största och viktigaste näringslivsstäder. Staden har ett starkt näringsliv med en bred bas av olika branscher. Göteborg har också ett starkt universitets- och forskningsliv, vilket bidrar till att utveckla stadens näringsliv.

Göteborg är en växande och expansiv stad, och näringslivet är en viktig del av stadens utveckling.

Göteborg har ett välutvecklat transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera gods och personer. Staden har en stor hamn, ett välutvecklat väg- och järnvägsnät samt ett utbyggt kollektivtrafiksystem. Företag i Göteborg har ett stort utbud av transportmöjligheter att välja mellan. De kan välja mellan olika transportsätt och transportörer för att hitta den lösning som bäst passar deras behov.

Stadsdelar i Göteborg

Göteborg är indelat i följande stadsdelar:

Göteborgs centrum
är en livlig stadsdel med ett stort utbud av butiker, restauranger och kulturinstitutioner. Här finns också Göteborgs stadshus, Göteborgsoperan och Liseberg.
Hitta lediga lokaler i Göteborg centrum.

Majorna-Linné - Majorna är en historisk stadsdel med charmiga gränder och pittoreska hus. Linné är en universitetsstad med ett stort utbud av museer, bibliotek och parker.
Hitta lediga lokaler i Majorna-Linné.

Västra Göteborg är en stor stadsdel med ett blandat utbud av bostäder, företag och parker. Här finns också Göteborgs djurpark och Universeum.
Hitta lediga lokaler i västra Göteborg.

Angered är en av Göteborgs största stadsdelar och beläget i nordöstra delen av staden. Här finns flera stora köpcentrum och en mängd olika restauranger.
Hitta lediga lokaler i Angered.

Hisingen är en ö som ligger norr om Göteborgs centrum. Här finns flera stora företag, bland annat Volvo och SKF.
Hitta lediga lokaler på Hisingen.

Östra Göteborg är en stadsdel med en växande befolkning. Här finns också flera nya bostadsområden och en mängd olika parker och grönområden.
Hitta lediga lokaler i östra Göteborg.

Lundby är beläget på Hisingen och är en av de äldsta stadsdelarna i Göteborg med en lång historia som går tillbaka till medeltiden. Lundby är en mångfacetterad stadsdel med ett brett utbud av bostäder, företag och kulturinstitutioner.
Hitta lediga lokaler i Lundby.

Askim-Frölunda-Högsbo är en stadsdel med ett stort utbud av bostäder och företag. Här finns också flera stränder och naturområden.
Hitta lediga lokaler i Askim-Frölunda-Högsbo.

Mer information om näringslivet i Göteborg

Om du söker lokaler i Göteborg är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Göteborg som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Göteborg i denna guide: Göteborgs näringsliv: En stark bas för tillväxt.