Vi demokratiserar tillgången till lokaler

Verksamhetslokaler.se är en sökmotor som samlar - aggregerar - lediga lokaler i Sverige, så att du som lokalsökande kan hålla dig orienterad om lokalmarknaden via Verksamhetslokaler.se. Du som lokalsökande behöver därmed inte konstant hålla dig orienterad om nya lokaler på många hundratals olika hemsidor, vilket är nästan omöjligt och dessutom extremt tidskrävande.

Verksamhetslokaler.se är en helt automatisk marknadsplattform, där användare kan lägga upp användargenererat innehåll i form av lokaler eller lokalsökarannonser, där användare kan komma i direkt kontakt med varandra och där användare får tillgång till relevanta sökresultat i form av lokaler eller lokalsökande.

Verksamhetslokaler.se demokratiserar tillgången till lokalmarknaden
Många andra portaler för kommersiella lokaler är huvudsakligen baserade på att de som har lokaler ska betala för att annonsera deras lokaler. Därför visar portalerna endast de lokaler där de som äger lokalerna vill betala för annonseringen av deras lokaler. Alla de andra lokalerna - där ägarna antingen inte kan eller vill betala för annonsering - visas inte. Verksamhetslokaler.se samlar och visar alla lokaler oavsett om de som äger lokalerna vill betala för annonsering av lokalerna eller inte.

Det betyder att alla företag, via Verksamhetslokaler.se, kan hålla sig orienterade om lokalmarknaden. Det genom att använda minst möjliga energi och tid.

Så samlar Verksamhetslokaler.se in vetskap om lediga lokaler
Lokalerna på Verksamhetslokaler.se kommer frå tre olika källor:
1: Lokalerna läggs antingen upp direkt av hyresvärden eller säljaren på Verksamhetslokaler.se.
2: Hyresvärdarna eller säljarna ber Verksamhetslokaler.se om att säkra att det är en konstant uppdaterad version av deras lediga lokaler på Verksamhetslokaler.se Detta görs genom att våra robotar läser av hyresvärdens eller säljarens hemsida flera gånger dagligen.
3: Verksamhetslokaler.se´s automatiska robotar läser av internet efter lediga lokaler som inte redan finns i Verksamhetslokaler.se´s sökmotor. 

Vanlig användare och Guldanvändare
Som vanlig användare kan du i stor utsträckning använda Verksamhetslokaler.se utan kostnad. Om du vill använda Verksamhetslokaler.se´s tjänst fullt ut kan du uppgradera dig till Guldanvändare, som är en abonnemangsbaserad tillgång som fortlöper tills du stoppar den. Som Guldanvändare blir din profil och användning optimerad på en rad olika sätt. Exempelvis får du som lokalsökande Guldanvändare full tillgång till de samlade lokalerna, du får full tillgång till vår notifikations-tjänst, som bl.a. ger dig besked om nya lokaler direkt via mail. Därutöver får du en lokalsökarannons som blir kvalitetsstämplad och placerad överst i sökresultaten, vilket gör att du är bland de första som hyresvärdarna/säljarna ser när de söker efter lokalsökande.  

Miljö!
Verksamhetslokaler.se är CO2-neutral - läs mer...

Nöjdhet!
Om du uppdaterar dig till Guldanvändare och därefter inte är nöjd med produkten kan du åberopa vår speciella nöjdhetsgaranti.

Adress:
Verksamhetslokaler.se: Rentbuyestate.com Sweden ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C, Danmark

Vi kan alltid kontaktas på support@verksamhetslokaler.se - som regel svarar vi väldigt snabbt.