Vi demokratiserar tillgången till lokaler

Verksamhetslokaler.se är en sökmotor som samlar lediga lokaler i Sverige, så att du som lokalsökande kan hålla dig orienterad om lokalmarknaden via Verksamhetslokaler.se. Du som lokalsökande behöver därmed inte konstant hålla dig orienterad om nya lokaler på många hundratals olika hemsidor, vilket är nästan omöjligt och dessutom extremt tidskrävande.

Verksamhetslokaler.se är en helt automatisk marknadsplattform, där användare kan lägga upp användargenererat innehåll i form av lokaler eller lokalsökar-profiler. Användare kan komma i direkt kontakt med varandra och får tillgång till relevanta sökresultat i form av lokaler eller lokalsökande.

Verksamhetslokaler.se ger lokalägarna en stark marknadsföringskanal till sina lediga lokaler. På samma sätt som lokalsökande får möjlighet att få en komplett överblick över lediga lokaler på marknaden. Detta gör att lokalsökande kan hålla sig orienterade på ett och samma ställe. Vi demokratiserar lokalmarknaden genom att samla in all kunskap om lokalmarknaden och därmed ger alla på lokalmarknaden denna kunskap.

Verksamhetslokaler.se är skapat av Digital Disruption Media A/S som driver liknande sökmotorer i Danmark, Sverige och Holland - www.lokaleportalen.dk, www.virksomhedslokaler.dk och www.bedrijfspandenmatch.nl.

Lokalerna på Verksamhetslokaler.se kommer frå tre olika källor:

1: Lokalerna läggs antingen upp direkt av hyresvärden eller säljaren på Verksamhetslokaler.se.
2: Hyresvärdarna eller säljarna ber Verksamhetslokaler.se att säkra att det är en konstant uppdaterad version av deras lediga lokaler på Verksamhetslokaler.se. Detta görs genom att våra robotar läser av hyresvärdens eller säljarens hemsida flera gånger dagligen.
3: Verksamhetslokaler.se´s automatiska robotar läser av internet efter lediga lokaler som inte redan finns i Verksamhetslokaler.se´s sökmotor. 

Vanlig användare och Guldanvändare
Som vanlig användare kan du i stor utsträckning använda Verksamhetslokaler.se utan kostnad. Om du vill använda Verksamhetslokaler.se´s tjänst fullt ut kan du uppgradera dig till Guldanvändare, som är en abonnemangsbaserad tillgång som fortlöper tills du stoppar den. Som Guldanvändare blir din profil och användning optimerad på en rad olika sätt. Exempelvis får du som lokalsökande Guldanvändare full tillgång till de samlade lokalerna, du får full tillgång till vår notifikations-tjänst, som bl.a. ger dig besked om nya lokaler direkt via mail. Därutöver får du en lokalsökar-profil som blir kvalitetsstämplad och placerad överst i sökresultaten, vilket gör att du är bland de första som hyresvärdarna/säljarna ser när de söker efter lokalsökande.  

Miljö!
Verksamhetslokaler.se är CO2-neutral - läs mer...

Adress:
Verksamhetslokaler.se: Rentbuyestate.com Sweden ApS,
Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C, Danmark
Organisationsnummer: 34625395

Vi kan alltid kontaktas på support@verksamhetslokaler.se - som regel svarar vi väldigt snabbt.