Om Verksamhetslokaler.se

Verksamhetslokaler.se får endast användas av företag. Du får inte använda Verksamhetslokaler.se som privatperson. Verksamhetslokaler.se är en sökmotor för lediga lokaler. Vi samlar nästan alla lediga lokaler och nästan alla lokalsökande företag på ett ställe. Du ska vara Betalningsanvändare för att få tillgång till alla tjänster och fördelar. Produkten Betalningsanvändare är i abonnemangsform. Det är ingen bindningstid på abonnemanget, som alltid kan sägas upp intill utgången av en abonnemangsperiod.  Läs mer nedan för att få mer information om detta.

Verksamhetslokaler.se är dels en automatisk marknadsplattform, där användare kan lägga upp användargenererat innehåll i form av lokaler eller lokalsökar-annonser. Användare kan komma i direkt kontakt med varandra och får tillgång till relevanta sökresultat i form av lokaler eller lokalsökande.

Verksamhetslokaler.se är dels en sökmotor för lokaler, som har som mål att samla alla lediga lokaler på marknaden. Det sker via robotar som konstant läser av internet efter lediga lokaler. Om roboten hittar en lokal som inte redan finns i sökmotorn läggs lokalen in i sökmotorn som ett sökresultat, således kan du som lokalsökande söka fram lokalen och bli vidarelänkad till originalkällan.

Lokalerna på Verksamhetslokaler.se kommer frå tre olika källor:
1: Hyresvärdarna och säljarna lägger själva upp sina lokaler direkt på Verksamhetslokaler.se
2: Hyresvärdarna och säljarna ber Verksamhetslokaler.se att säkra att det är en konstant uppdaterad version av deras lediga lokaler på Verksamhetslokaler.se.
3: Verksamhetslokaler.se´s automatiska robotar läser av internet efter lediga lokaler som inte redan finns i Verksamhetslokaler.se´s sökmotor. 

Lokalsökande: Inte betalande användare versus Betalningsanvändare
1: Som lokalsökande kan du använda sökmotorn på detta sätt utan att betala: Du kan göra en profil som lokalsökande där de hyresvärdar/säljare som är Betalningsanvändare kan kontakta dig. Du får besked om relevanta lokaler via mail och du kan kontakta de hyresvärdar/säljare som har uppgraderat sig till Betalningsanvändare.
2: Som lokalsökande får du dessa fördelar när du uppgraderar till Betalningsanvändare: Din profil som lokalsökande blir framhävd och placerad högre i sökresultaten. Du får snabbare besked via mail om de mest eftertraktade lokalerna och du får tillgång till alla lokaler i sökmotorn (om en lokal är upplagd av en hyresvärd/säljare får du dennes kontaktinformation, om lokalen är hämtad av en crawler kan du gå till originalkällan).

Hyresvärd/säljare: Inte betalande användare versus Betalningsanvändare
1: Som hyresvärd/säljare kan du använda sökmotorn på detta sätt utan att betala: Du kan upprätta en annons för din lokal där lokalsökande som är Betalningsanvändare kan kontakta dig. Du får besked om relevanta lokalsökande via mail och du kan hämta kontaktinfo för de lokalsökande som har uppgraderat till Betalningsanvändare.
2: Som hyresvärd/säljare får du dessa fördelar när du uppgraderar till Betalningsanvändare: Din lokalannons placeras högre i sökresultaten. Det blir gratis för alla lokalsökande att kontakta dig via din annons och du kan kontakta alla lokalsökande.

Betalningsanvändare är ett abonnemang
När du uppgraderar till Betalningsanvändare tecknar du ett abonnemang som du själv kan stoppa när du inte längre behöver det - typiskt när du har hittat din nya lokal eller har hyrt ut dina lokaler. Anledningen till att produkten är i abonnemangsform är för att det är stora skillnader på när en användare hittar det han eller hon letar efter. Som exempel lägger några 5 dagar på att hitta en lokal, medan andra letar i 2 månader. Vi har valt att göra så att de som t.ex. hittar en lokal snabbt - inom några få dagar - inte behöver betala för långa abonnemangsperioder som de inte behöver.

Adress:
Verksamhetslokaler.se: Rentbuyestate.com Sweden ApS,
Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C, Danmark
Organisationsnummer: 34625395

Vi kan alltid kontaktas på support@verksamhetslokaler.se - som regel svarar vi väldigt snabbt.