Kontorshotell i Malmö

Se alla företagshotell, business centers och kontorshotell i Malmö nedan. Om du letar efter coworking, shared offices eller lediga kontorsplatser i Malmö har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga kontorshotell i Malmö i vår databas. Hitta din nya kontorsplats i Malmö här. Lycka till! Mer info om kontorshotell i Malmö.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
227 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorshotell i Malmö under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorshotell i Malmö under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorshotell i Malmö på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorshotell i Malmö som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorshotell i Malmö som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Malmö över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Malmö över tid,samlad statistik över alla lediga till salu i Malmö över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Malmö över tid, samlad statistik över sålda i Malmö över tid.

Datum Alla lediga kontorshotell Nya lediga kontorshotell Uthyrda eller sålda kontorshotell
23. juni 2024 220 0 1
22. juni 2024 221 0 0
21. juni 2024 221 1 12
20. juni 2024 232 3 0
19. juni 2024 229 2 2
18. juni 2024 229 9 0
17. juni 2024 220 0 9
16. juni 2024 229 0 0
15. juni 2024 229 3 0
14. juni 2024 226 22 25
13. juni 2024 229 29 0
12. juni 2024 200 0 16
11. juni 2024 216 0 0
10. juni 2024 216 0 0
9. juni 2024 216 0 0
8. juni 2024 216 7 7
7. juni 2024 216 7 0
6. juni 2024 209 7 7
5. juni 2024 209 7 0
4. juni 2024 202 2 0
3. juni 2024 200 0 0
2. juni 2024 200 3 3
1. juni 2024 200 2 0
31. maj 2024 198 0 1
30. maj 2024 199 1 4
29. maj 2024 202 1 5
28. maj 2024 206 1 0
27. maj 2024 205 3 3
26. maj 2024 205 2 0
25. maj 2024 203 1 1
24. maj 2024 203 0 0

Statistik över lediga kontorshotell i Malmö

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorshotell i Malmö under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Malmö över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Malmö över tid, samlad statistik över alla lediga till salu i Malmö över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Malmö över tid, samlad statistik över sålda i Malmö över tid.

Kontorshotell
Antal lediga lokaler 221
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 1
Lediga m2 totalt 23 285
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Kontorshotell i Malmö

Ett kontorshotell är en gemenskap av företag som går samman för att dela ett gemensamt kontorsutrymme. En kontorshotell kan vara ett bra sätt att spara pengar och tid, eftersom du inte behöver betala för en stor kontorslokal utan delar kostnader för hyra, drift, inredning osv. med andra.

En plats i ett kontorshotell i Malmö kan ge dig tillgång till en coworking-miljö där du kan arbeta sida vid sida med andra likasinnade, hålla möten och nätverka.

För att hitta ett kontorshotell i Malmö som har lediga platser ska du gå igenom flera steg. Du kan hitta inspiration för din sökprocess i vår guide: Så hittar du rätt kontorshotell – de 8 viktigaste stegen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt kommande coworking space. Sedan bör du undersöka marknaden för kontorshotell som har lediga platser just nu.

Du kan få en översikt över kontorshotell i Malmö via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i hela Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för kontorshotell i Malmö, som informerar dig om nya lediga kontorsplatser i företagshotell som matchar dina kriterier.

Hitta coworking space i Malmö med rätt storlek och inredning

När du letar efter en kontorsplats eller kontor i ett business center i Malmö, är första steget att definiera dina behov. Vill du ha ett stängt kontor eller är det okej med en öppen kontorsplats? Vad är din budget? Vilka krav har du på faciliteter i kontorshotellet - ska det finnas mötesrum, adresservice, virtuellt kontor, lunchlösning, annat? Hur många medlemmar bör kontorshotellet idealiskt ha? Behöver du plats för anställda och samarbetspartners, eller är det bara du?

Storleken och inredningen av kontorsplatserna kan variera: Vissa kontorsplatser är avsedda för enskilda personer, medan andra business centers erbjuder större kontorsutrymmen där du kan ha utrymme för dig själv och flera anställda om du vill.

När du har hittat ett intressant kontorshotell i Malmö som du tycker passar dig, boka en visning med den ansvarige, som oftast själv kommer att vara en del av kontorshotellet.

Du kan läsa mer om inredning i kontorshotellet i denna guide: 10 steg för att inreda ditt kontorshotell - skapa en effektiv och inbjudande miljö.

Flytta till ditt nya kontorshotell i Malmö

När du har valt det företagshotell du vill flytta in i, bör du tänka på inflyttningen. Förbered hela processen - packning, transport av dina saker, uppackning, inredning, igångsättning och kommunikation till kunder och samarbetspartners om den nya adressen.

Använd vår guide: Att tänka på inför flytten till ett kontorshotell, så att du är säker på att du inte glömmer något.

Ska du hyra ut kontorsplatser i Malmö?

Om du har ett kontorshotell med lediga platser i Malmö, kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se. Vi används av ett stort antal business centers, företagshotell och kontorshotell för uthyrning av lediga kontorsplatser och kontorslokaler.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och ett stort antal besökare dagligen som letar efter kontorshotell och kontorsplatser att hyra, kan du genom att annonsera dina kontorshotell nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för ditt kontorshotell i Malmö eller söka hyresgäster som letar efter kontorshotell direkt på vår hemsida. Du är även välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för ytterligare information eller hjälp.

Du kan läsa mer om uthyrning av platser i kontorshotell i denna guide: Hyra ut platser i kontorshotell - en guide i 10 steg.

Kontorsplats i Malmö

Allt fler väljer att hyra en kontorsplats, eftersom det ger en mängd fördelar.

En av de stora fördelarna med att hyra en kontorsplats är att man inte själv behöver oroa sig för underhåll och städning. Detta är naturligtvis en stor fördel eftersom det ger dig mer tid att fokusera på det som är viktigt för dig och ditt företag.

Dessutom är det också en stor fördel att man inte själv behöver oroa sig för att hitta rätt möbler och inredning till kontoret.

Coworking i Malmö

Coworking blir allt mer populärt, eftersom det erbjuder en rad fördelar. En av de största fördelarna med att välja en coworking-plats är att du slipper besväret med underhåll och städning. Det frigör tid, så att du kan fokusera helt på din verksamhet.

Med en coworking-plats behöver du inte tänka på att skaffa möbler och utrustning till kontoret – allt är redan på plats.

Värt att veta när du söker kontorshotell i Malmö

Malmö är en växande näringslivsstad med ett starkt fokus på innovation och hållbarhet. Staden är ett viktigt centrum för både industri, handel och service, och har ett antal kärnkompetenser som är viktiga för näringslivet.

Malmö är en attraktiv stad för företag att etablera sig i, och stadens näringsliv förväntas fortsätta att växa i framtiden.

Malmö har ett bra utbud av transportmöjligheter för företag. Staden har ett välutvecklat vägnät, en modern järnväg och en internationell flygplats.
För företag som behöver transportera varor och gods är Malmö ett bra val. Staden har ett bra utbud av transportmöjligheter som gör det enkelt att komma åt och från Malmö. Stadens goda infrastruktur gör det enkelt för företag att etablera sig och växa i Malmö.

Stadsdelar i Malmö

Malmö är indelat i följande stadsdelar:

 • Centrum är Malmös centrala stadsdel och är hem för många av stadens viktigaste byggnader och institutioner, bland annat rådhuset, operan och Malmöhus slott. Centrum är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
  Hitta lediga lokaler i Malmö centrum.
 • Gamla stan är Malmös historiska stadskärna och är hem för många av stadens äldsta byggnader, bland annat Sankt Petri kyrka och Malmöhus slott. Gamla stan är också ett populärt turistmål.
 • Möllevången är Malmös kulturella centrum och är hem för många konstgallerier, museer och teaterscener. Möllevången är också ett populärt område för nattliv.
 • Västra hamnen är Malmös nya stadsdel och är hem för många moderna byggnader, bland annat Turning Torso och Malmö Live. Västra hamnen är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
 • Hyllie är Malmös nyaste stadsdel och är under utveckling. Hyllie är hem för många nya bostäder, företag och tjänster.
  Hitta lediga lokaler i Hyllie.
 • Lindängen är ett bostadsområde i södra Malmö. Lindängen är ett populärt område för familjer.
 • Hermodsdal är ett bostadsområde i östra Malmö. Hermodsdal är ett populärt område för unga vuxna.
 • Kirseberg är ett bostadsområde i östra Malmö. Kirseberg är ett populärt område för pensionärer.
  Hitta lediga lokaler i Kirseberg.
 • Södra innerstaden är ett bostadsområde i södra Malmö. Södra innerstaden är ett populärt område för studenter.
 • Norr är ett bostadsområde i norra Malmö. Norr är ett populärt område för barnfamiljer.

Mer information om näringslivet i Malmö

Om du söker lokaler i Malmö är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Malmö som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Malmö i denna guide: Malmö: En stad med ett mångsidigt näringsliv.