Lediga fastighetsmarker i Malmö

Se alla lediga fastighetsmarker i Malmö nedan. Om du vill hitta fastighetsmark i Malmö har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla fastighetsmarker i Malmö i vår databas. Hitta fastighetsmarker i Malmö här. Lycka till! Mer info om fastighetsmark i Malmö.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga fastighetsmarker i Malmö under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga fastighetsmarker i Malmö under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga fastighetsmarker i Malmö på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya fastighetsmarker i Malmö som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal fastighetsmarker i Malmö som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Malmö över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Malmö över tid,samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker till salu i Malmö över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker till salu i Malmö över tid, samlad statistik över sålda fastighetsmarker i Malmö över tid.

Datum Alla lediga fastighetsmarker Nya lediga fastighetsmarker Uthyrda eller sålda fastighetsmarker
13. maj 2024 1 0 0
12. maj 2024 1 0 0
11. maj 2024 1 0 0
10. maj 2024 1 0 0
9. maj 2024 1 0 0
8. maj 2024 1 0 0
7. maj 2024 1 0 0
6. maj 2024 1 0 0
5. maj 2024 1 0 0
4. maj 2024 1 0 0
3. maj 2024 1 0 0
2. maj 2024 1 0 0
1. maj 2024 1 0 0
30. april 2024 1 0 0
29. april 2024 1 0 0

Statistik över lediga fastighetsmarker i Malmö

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga fastighetsmarker i Malmö under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Malmö över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Malmö över tid, samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker till salu i Malmö över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker till salu i Malmö över tid, samlad statistik över sålda fastighetsmarker i Malmö över tid.

Fastighetsmarker
Antal lediga lokaler 0
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 0
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Få överblick över lediga fastighetsmarker i Malmö

När du letar en ledig fastighetsmark i Malmö bör du komma ihåg att lokalen endast får användas för kommersiella ändamål. Du kan se lediga lokaler i Malmö direkt på Verksamhetslokaler.se.

Du bör se till att ha ett avtal innan du flyttar in i din lokal. Ett hyresavtal för lokaler är ett avtal som är särskilt anpassat för kommersiella lokaler. Avtalet innehåller särskilda villkor och bestämmelser som gäller för lokaler. Det är därför viktigt att du ser till att ha ett giltigt hyresavtal för verksamhetslokaler innan du flyttar in i din fastighetsmark.

Om du hyr en lokal utan ett giltigt hyresavtal för lokaler, kan du riskera att bli utkastad från lokalen.

Du kan enkelt filtrera din sökning och därmed få en översikt över lediga fastighetsmarker i Malmö som uppfyller dina kriterier. Du kan också skapa en gratis automatisk sökagent, så du får ett mail varje gång det erbjuds nya fastighetsmarker i Malmö som matchar dina önskemål och behov. På det sättet sparar du tid och kan samtidigt kontakta hyresvärden eller köparen snabbt och som en av de första om du vill ha mer information om en viss lokal.