Lediga restauranglokaler i Göteborg

Se alla lediga restauranglokaler i Göteborg nedan. Om du söker lokal för café i Göteborg eller lokal för restaurang i Göteborg har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga restauranger i Göteborg i vår databas. Hitta din nya restauranglokal i Göteborg här. Lycka till! Mer info om lediga restauranglokaler i Göteborg.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga restauranglokaler i Göteborg under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga restauranglokaler i Göteborg under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga restauranglokaler i Göteborg på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya restauranglokaler i Göteborg som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal restauranglokaler i Göteborg som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga restauranglokaler i Göteborg över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler i Göteborg över tid, samlad statistik över uthyrda restauranglokaler i Göteborg över tid,samlad statistik över alla lediga restauranglokaler till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över sålda restauranglokaler i Göteborg över tid.

Datum Alla lediga restauranglokaler Nya lediga restauranglokaler Uthyrda eller sålda restauranglokaler
12. april 2024 5 0 0
11. april 2024 5 1 1
10. april 2024 5 0 0
9. april 2024 5 0 0
8. april 2024 5 0 1
7. april 2024 6 1 0
6. april 2024 5 1 2
5. april 2024 6 1 0
4. april 2024 5 0 0
3. april 2024 5 0 0
2. april 2024 5 0 0
1. april 2024 5 0 0
31. mars 2024 5 0 0
30. mars 2024 5 0 0
29. mars 2024 5 0 1
28. mars 2024 6 0 0
27. mars 2024 6 0 0
26. mars 2024 6 1 1
25. mars 2024 6 0 0
24. mars 2024 6 0 0
23. mars 2024 6 2 3
22. mars 2024 7 1 0
21. mars 2024 6 0 0
20. mars 2024 6 0 0
19. mars 2024 6 0 0
18. mars 2024 6 0 1
17. mars 2024 7 3 2
16. mars 2024 6 0 0
15. mars 2024 6 3 5
14. mars 2024 8 0 0
13. mars 2024 8 0 0

Statistik över lediga restauranglokaler i Göteborg

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga restauranglokaler i Göteborg under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga restauranglokaler i Göteborg över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler i Göteborg över tid, samlad statistik över uthyrda restauranglokaler i Göteborg över tid, samlad statistik över alla lediga restauranglokaler till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över sålda restauranglokaler i Göteborg över tid.

Restauranglokaler
Antal lediga lokaler 5
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 1 662
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Få överblick över lediga restauranglokaler i Göteborg

När du letar efter dina nya restauranglokaler är det viktigt att du får en överblick över hela marknaden för lediga restauranglokaler i Göteborg. Verksamhetslokaler.se ger dig denna samlade överblick och gör det enkelt för dig att hitta en restauranglokal som passar dina önskemål och behov när det gäller storlek, pris, planlösning, läge osv. Du kan se objekt om du vill hyra restauranglokal i Göteborg till söker restauranger till salu i Göteborg direkt på Verksamhetslokaler.se.

Verksamhetslokaler.se ger dig direkt tillgång till ett brett urval av lediga restauranglokaler i Göteborg, oavsett om du söker lokaler för pizzeria, café, pub, kiosk, stora eller små restauranglokaler, i en stor eller liten stad osv.

Du kan enkelt filtrera din sökning och därmed få en översikt över lediga restauranglokaler i Göteborg som uppfyller dina kriterier. Du kan också skapa en gratis automatisk sökagent för restauranglokaler, som skickar ett mail till dig varje gång det läggs ut nya lediga restauranglokaler som matchar dina önskemål och behov. På det sättet sparar du tid och kan samtidigt kontakta leverantören snabbt och som en av de första om du vill ha mer information om en viss restauranglokal.

Värt att veta när du söker restaurang i Göteborg

Göteborg är en av Sveriges största och viktigaste näringslivsstäder. Staden har ett starkt näringsliv med en bred bas av olika branscher. Göteborg har också ett starkt universitets- och forskningsliv, vilket bidrar till att utveckla stadens näringsliv.

Göteborg är en växande och expansiv stad, och näringslivet är en viktig del av stadens utveckling.

Göteborg har ett välutvecklat transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera gods och personer. Staden har en stor hamn, ett välutvecklat väg- och järnvägsnät samt ett utbyggt kollektivtrafiksystem. Företag i Göteborg har ett stort utbud av transportmöjligheter att välja mellan. De kan välja mellan olika transportsätt och transportörer för att hitta den lösning som bäst passar deras behov.

Stadsdelar i Göteborg

Göteborg är indelat i följande stadsdelar:

Göteborgs centrum
är en livlig stadsdel med ett stort utbud av butiker, restauranger och kulturinstitutioner. Här finns också Göteborgs stadshus, Göteborgsoperan och Liseberg.
Hitta lediga lokaler i Göteborg centrum.

Majorna-Linné - Majorna är en historisk stadsdel med charmiga gränder och pittoreska hus. Linné är en universitetsstad med ett stort utbud av museer, bibliotek och parker.
Hitta lediga lokaler i Majorna-Linné.

Västra Göteborg är en stor stadsdel med ett blandat utbud av bostäder, företag och parker. Här finns också Göteborgs djurpark och Universeum.
Hitta lediga lokaler i västra Göteborg.

Angered är en av Göteborgs största stadsdelar och beläget i nordöstra delen av staden. Här finns flera stora köpcentrum och en mängd olika restauranger.
Hitta lediga lokaler i Angered.

Hisingen är en ö som ligger norr om Göteborgs centrum. Här finns flera stora företag, bland annat Volvo och SKF.
Hitta lediga lokaler på Hisingen.

Östra Göteborg är en stadsdel med en växande befolkning. Här finns också flera nya bostadsområden och en mängd olika parker och grönområden.
Hitta lediga lokaler i östra Göteborg.

Lundby är beläget på Hisingen och är en av de äldsta stadsdelarna i Göteborg med en lång historia som går tillbaka till medeltiden. Lundby är en mångfacetterad stadsdel med ett brett utbud av bostäder, företag och kulturinstitutioner.
Hitta lediga lokaler i Lundby.

Askim-Frölunda-Högsbo är en stadsdel med ett stort utbud av bostäder och företag. Här finns också flera stränder och naturområden.
Hitta lediga lokaler i Askim-Frölunda-Högsbo.

Mer information om näringslivet i Göteborg

Om du söker lokaler i Göteborg är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Göteborg som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Göteborg i denna guide: Göteborgs näringsliv: En stark bas för tillväxt.