Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorshotell för uthyrning i Helsingborg

Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Helsingborg.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Helsingborg.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Hitta lediga kontorshotell som uthyres i Helsingborg. Söker du kontorshotell som uthyres i Helsingborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Helsingborg än kontorshotell, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Helsingborg ligger på Skånes västkust vid Öresunds smalaste del. Helsingborgs hamn är den näst största containerhamnen i landet och har en mycket intensiv färjetrafik. Mellan 2005 och 2015 låg IKEAs huvudkontor i staden.

Sedan IKEA flyttade i från Helsingborg år 2015 finns inte längre några riktigt stora aktörer som dominerar industrin i staden. Istället är hela industrin uppdelad bland ett stort urval av mindre aktörer. De mest etablerade företagsbranscherna i Helsingborg är i dagsläget kommunikationer, handel, kemi och läkemedel. Den intensivt trafikerade hamnen och det i övrigt goda läget har också givit goda förutsättningar för åkerier och distributionscentraler. Numera går två rederier över Öresund, varav ett har avgångar alla tider på dygnet.