Kontorshotell i Helsingborg

Se alla företagshotell, business centers och kontorshotell i Helsingborg nedan. Om du letar efter coworking, shared offices eller lediga kontorsplatser i Helsingborg har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga kontorshotell i Helsingborg i vår databas. Hitta din nya kontorsplats i Helsingborg här. Lycka till! Mer info om kontorshotell i Helsingborg.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
57 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorshotell i Helsingborg under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorshotell i Helsingborg under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorshotell i Helsingborg på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorshotell i Helsingborg som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorshotell i Helsingborg som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Helsingborg över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Helsingborg över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Helsingborg över tid,samlad statistik över alla lediga till salu i Helsingborg över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Helsingborg över tid, samlad statistik över sålda i Helsingborg över tid.

Datum Alla lediga kontorshotell Nya lediga kontorshotell Uthyrda eller sålda kontorshotell
22. juli 2024 62 1 0
21. juli 2024 61 0 0
20. juli 2024 61 0 1
19. juli 2024 62 1 2
18. juli 2024 63 0 1
17. juli 2024 64 2 0
16. juli 2024 62 0 1
15. juli 2024 63 0 0
14. juli 2024 63 0 0
13. juli 2024 63 0 0
12. juli 2024 63 0 0
11. juli 2024 63 0 0
10. juli 2024 63 0 0
9. juli 2024 63 1 1
8. juli 2024 63 0 2
7. juli 2024 65 1 1
6. juli 2024 65 1 0
5. juli 2024 64 0 0
4. juli 2024 64 1 1
3. juli 2024 64 1 2
2. juli 2024 65 1 0
1. juli 2024 64 0 0
30. juni 2024 64 0 0
29. juni 2024 64 1 0
28. juni 2024 63 2 2
27. juni 2024 63 1 0
26. juni 2024 62 0 4
25. juni 2024 66 0 5
24. juni 2024 71 0 0
23. juni 2024 71 1 0
22. juni 2024 70 0 0

Statistik över lediga kontorshotell i Helsingborg

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorshotell i Helsingborg under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Helsingborg över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Helsingborg över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Helsingborg över tid, samlad statistik över alla lediga till salu i Helsingborg över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Helsingborg över tid, samlad statistik över sålda i Helsingborg över tid.

Kontorshotell
Antal lediga lokaler 57
Antal nya lokaler sedan igår 1
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 3 591
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Kontorshotell i Helsingborg

Ett kontorshotell är en gemenskap av företag som går samman för att dela ett gemensamt kontorsutrymme. En kontorshotell kan vara ett bra sätt att spara pengar och tid, eftersom du inte behöver betala för en stor kontorslokal utan delar kostnader för hyra, drift, inredning osv. med andra.

En plats i ett kontorshotell i Helsingborg kan ge dig tillgång till en coworking-miljö där du kan arbeta sida vid sida med andra likasinnade, hålla möten och nätverka.

För att hitta ett kontorshotell i Helsingborg som har lediga platser ska du gå igenom flera steg. Du kan hitta inspiration för din sökprocess i vår guide: Så hittar du rätt kontorshotell – de 8 viktigaste stegen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt kommande coworking space. Sedan bör du undersöka marknaden för kontorshotell som har lediga platser just nu.

Du kan få en översikt över kontorshotell i Helsingborg via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i hela Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för kontorshotell i Helsingborg, som informerar dig om nya lediga kontorsplatser i företagshotell som matchar dina kriterier.

Hitta coworking space i Helsingborg med rätt storlek och inredning

När du letar efter en kontorsplats eller kontor i ett business center i Helsingborg, är första steget att definiera dina behov. Vill du ha ett stängt kontor eller är det okej med en öppen kontorsplats? Vad är din budget? Vilka krav har du på faciliteter i kontorshotellet - ska det finnas mötesrum, adresservice, virtuellt kontor, lunchlösning, annat? Hur många medlemmar bör kontorshotellet idealiskt ha? Behöver du plats för anställda och samarbetspartners, eller är det bara du?

Storleken och inredningen av kontorsplatserna kan variera: Vissa kontorsplatser är avsedda för enskilda personer, medan andra business centers erbjuder större kontorsutrymmen där du kan ha utrymme för dig själv och flera anställda om du vill.

När du har hittat ett intressant kontorshotell i Helsingborg som du tycker passar dig, boka en visning med den ansvarige, som oftast själv kommer att vara en del av kontorshotellet.

Du kan läsa mer om inredning i kontorshotellet i denna guide: 10 steg för att inreda ditt kontorshotell - skapa en effektiv och inbjudande miljö.

Flytta till ditt nya kontorshotell i Helsingborg

När du har valt det företagshotell du vill flytta in i, bör du tänka på inflyttningen. Förbered hela processen - packning, transport av dina saker, uppackning, inredning, igångsättning och kommunikation till kunder och samarbetspartners om den nya adressen.

Använd vår guide: Att tänka på inför flytten till ett kontorshotell, så att du är säker på att du inte glömmer något.

Ska du hyra ut kontorsplatser i Helsingborg?

Om du har ett kontorshotell med lediga platser i Helsingborg, kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se. Vi används av ett stort antal business centers, företagshotell och kontorshotell för uthyrning av lediga kontorsplatser och kontorslokaler.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och ett stort antal besökare dagligen som letar efter kontorshotell och kontorsplatser att hyra, kan du genom att annonsera dina kontorshotell nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för ditt kontorshotell i Helsingborg eller söka hyresgäster som letar efter kontorshotell direkt på vår hemsida. Du är även välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för ytterligare information eller hjälp.

Du kan läsa mer om uthyrning av platser i kontorshotell i denna guide: Hyra ut platser i kontorshotell - en guide i 10 steg.

Kontorsplats i Helsingborg

Allt fler väljer att hyra en kontorsplats, eftersom det ger en mängd fördelar.

En av de stora fördelarna med att hyra en kontorsplats är att man inte själv behöver oroa sig för underhåll och städning. Detta är naturligtvis en stor fördel eftersom det ger dig mer tid att fokusera på det som är viktigt för dig och ditt företag.

Dessutom är det också en stor fördel att man inte själv behöver oroa sig för att hitta rätt möbler och inredning till kontoret.

Coworking i Helsingborg

Coworking blir allt mer populärt, eftersom det erbjuder en rad fördelar. En av de största fördelarna med att välja en coworking-plats är att du slipper besväret med underhåll och städning. Det frigör tid, så att du kan fokusera helt på din verksamhet.

Med en coworking-plats behöver du inte tänka på att skaffa möbler och utrustning till kontoret – allt är redan på plats.

Värt att veta när du söker kontorshotell i Helsingborg

Helsingborg är en växande näringslivsstad med ett brett utbud av företag och organisationer. Staden har en stark närvaro inom industrin, handeln och tjänstesektorn. Helsingborg är också ett viktigt knutpunkt för transporter och logistik.

Helsingborg har under de senaste åren satsat på att utveckla sitt näringsliv. Staden har bland annat investerat i utbildning och forskning, och i att skapa en attraktiv miljö för företag. Dessa satsningar har lett till att Helsingborg har blivit en alltmer attraktiv plats för företag.

Helsingborg har dessutom ett väl utbyggt system för transporter och logistik, vilket gör staden till en attraktiv plats för företag. För företag som behöver transportera gods eller personer finns det ett stort utbud av transportalternativ att välja mellan i Helsingborg. Stadens goda infrastruktur och strategiska läge gör den till en attraktiv plats för företag som behöver transporter.

Stadsdelar i Helsingborg

Här är en kort beskrivning av några av de mest kända stadsdelarna i Helsingborg:

  • Centrum är en livlig stadsdel med ett stort utbud av butiker, restauranger och kulturinstitutioner. Här finns också Helsingborgs slott, Helsingborgs stadsteater och Helsingborgs konserthus.

  • Söder är en populär stadsdel med en blandning av gammalt och nytt. Här finns bland annat Helsingborgs konsthall, Helsingborgs stadsbibliotek och Helsingborgs museer.

  • Raus plantering, eller Planteringen som det också kallas, är en grön stadsdel med en stor park, lekplatser och promenadstråk. Här finns också flera industriföretag.

  • Ramlösa är en stadsdel med en lång historia. Här finns bland annat Ramlösa hälsobrunn, Ramlösa kyrka och Ramlösa teater.

  • Fredriksdal är en kulturhistorisk stadsdel med en botanisk trädgård, ett friluftsmuseum och en herrgård.

Mer information om näringslivet i Helsingborg

Om du söker lokaler i Helsingborg är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Helsingborg som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Helsingborg i denna guide: Helsingborg: En bro mellan Sverige och omvärlden.