Hyra lager i Helsingborg

Se alla lager att hyra i Skåne nedan. Om du vill hyra förråd, hyra lokal till logistik eller hyra lager i Skåne har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lager som uthyres i Skåne i vår databas. Hitta lager att hyra i Skåne här. Lycka till! Mer info om att hyra lager i Skåne.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
214 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler att hyra i Helsingborg under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler att hyra i Helsingborg under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler att hyra i Helsingborg på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Helsingborg som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Helsingborg som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler i Helsingborg över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler i Helsingborg över tid, samlad statistik över uthyrda lagerlokaler i Helsingborg över tid.

Datum Alla lagerlokaler att hyra Nya lagerlokaler att hyra Uthyrda lagerlokaler
21. maj 2024 214 1 0
20. maj 2024 213 0 1
19. maj 2024 214 1 1
18. maj 2024 214 2 0
17. maj 2024 212 0 1
16. maj 2024 213 1 1
15. maj 2024 213 1 0
14. maj 2024 212 0 0
13. maj 2024 212 0 1
12. maj 2024 213 1 0
11. maj 2024 212 0 3
10. maj 2024 215 0 1
9. maj 2024 216 0 0
8. maj 2024 216 0 0
7. maj 2024 216 0 0
6. maj 2024 216 0 0
5. maj 2024 216 0 0
4. maj 2024 216 0 0
3. maj 2024 216 1 0
2. maj 2024 215 1 2
1. maj 2024 216 2 0
30. april 2024 214 0 2
29. april 2024 216 0 1
28. april 2024 217 0 0
27. april 2024 217 8 9
26. april 2024 218 0 0
25. april 2024 218 1 1
24. april 2024 218 1 0
23. april 2024 217 0 0
22. april 2024 217 0 1
21. april 2024 218 1 0

Statistik över lediga lagerlokaler att hyra i Helsingborg

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler att hyra i Helsingborg. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler i Helsingborg över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler i Helsingborg över tid, samlad statistik över uthyrda lagerlokaler i Helsingborg över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 214
Antal nya lokaler sedan igår 1
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 399 800
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 472 069
Högsta m2-pris 4 079 196
Lägsta m2-pris 1 214,09

Hyra lager i Helsingborg

Ett lager eller en lagerlokal är en kommersiell lokal designad för lagring, distribution och hantering av varor och material. Det finns lager att hyra överallt, men de finns främst i industriområden och logistikcentra.

Lager kan variera i storlek med olika planlösningar och kan finnas som mindre förråd, individuella lagerlokaler eller som en del av större lageranläggningar.

När du vill hyra lagerlokal i Helsingborg måste du gå igenom flera steg. Du kan läsa mer om dessa steg i vår guide: Hyra lager - de 8 viktigaste stegen i processen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt nya lager. Sedan bör du undersöka den aktuella marknaden efter lediga lager.

Du kan få en översikt över lager att hyra i Helsingborg via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och plats, och skapa sökagenter för lager att hyra, som informerar dig om nya lagerlokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och gör att du snabbt kan kontakta hyresvärdar som har intressanta lager.

När du har identifierat lagerlokaler du är intresserad av på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att boka en visning.

Hyr lager i Helsingborg av rätt storlek och planlösning

När du hittat ditt nya lager i Helsingborg är det viktigt att det uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lagret bör med andra ord vara tillräckligt stort för att rymma den mängd varor och material du har nu och för de utvidgningar du kanske planerar i nära framtid.

Du bör också överväga inredning och planlösning eftersom detta inte bara påverkar lagrets kapacitet utan också effektiviteten i lagring och hantering av dina varor. Om du till exempel behöver pallplatser eller specifika lagringsalternativ är det viktigt att hitta en lagerlokal som kan möta dessa krav.

Du kan läsa mer om hur du inreder ett lager optimalt i denna guide: Inredningsguide: Få mest möjligt ur ditt lager med dessa 12 steg.

Flytta till din nya lagerlokal i Helsingborg

När du har hyrt ett lager i Helsingborg och ska flytta till den nya lokalen, är det viktigt att du organiserar flyttprocessen noggrant. Detta inkluderar allt från att packa och transportera varor till att uppdatera adresser och kontakta relevanta samarbetspartners.

Det är en grundläggande del av denna process att du hittar och anlitar en riktigt kompetent flyttfirma som har kapacitet och erfarenhet att hjälpa ett företag som ditt med att flytta ditt lager.

Du kan läsa mer om stegen du vanligtvis behöver följa när du flyttar ett lager i denna guide: Flyttguide: Checklista för flytt av lager.

Ska du hyra ut lagerlokal i Helsingborg?

Om du ska hyra ut lagerlokal kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en plattform online för lageruthyrning. Vi används av fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar som letar efter lämpliga hyresgäster för deras lediga lager.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och en stor mängd dagliga besökare som vill hyra lager, kan du genom att annonsera dina lediga lagerlokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lager eller söka företag som vill hyra lager i Helsingborg direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver följa när du ska hyra ut lagerlokal: Hyr ut lager i 10 enkla steg.

Värt att veta när du söker lager i Helsingborg

Helsingborg är en växande näringslivsstad med ett brett utbud av företag och organisationer. Staden har en stark närvaro inom industrin, handeln och tjänstesektorn. Helsingborg är också ett viktigt knutpunkt för transporter och logistik.

Helsingborg har under de senaste åren satsat på att utveckla sitt näringsliv. Staden har bland annat investerat i utbildning och forskning, och i att skapa en attraktiv miljö för företag. Dessa satsningar har lett till att Helsingborg har blivit en alltmer attraktiv plats för företag.

Helsingborg har dessutom ett väl utbyggt system för transporter och logistik, vilket gör staden till en attraktiv plats för företag. För företag som behöver transportera gods eller personer finns det ett stort utbud av transportalternativ att välja mellan i Helsingborg. Stadens goda infrastruktur och strategiska läge gör den till en attraktiv plats för företag som behöver transporter.

Stadsdelar i Helsingborg

Här är en kort beskrivning av några av de mest kända stadsdelarna i Helsingborg:

  • Centrum är en livlig stadsdel med ett stort utbud av butiker, restauranger och kulturinstitutioner. Här finns också Helsingborgs slott, Helsingborgs stadsteater och Helsingborgs konserthus.

  • Söder är en populär stadsdel med en blandning av gammalt och nytt. Här finns bland annat Helsingborgs konsthall, Helsingborgs stadsbibliotek och Helsingborgs museer.

  • Raus plantering, eller Planteringen som det också kallas, är en grön stadsdel med en stor park, lekplatser och promenadstråk. Här finns också flera industriföretag.

  • Ramlösa är en stadsdel med en lång historia. Här finns bland annat Ramlösa hälsobrunn, Ramlösa kyrka och Ramlösa teater.

  • Fredriksdal är en kulturhistorisk stadsdel med en botanisk trädgård, ett friluftsmuseum och en herrgård.

Lager- och logistikområden i Helsingborg

Helsingborg är en viktig logistiknod i Öresundsregionen. Staden har ett strategiskt läge, med närhet till både Danmark och resten av Sverige. Helsingborg har också en väl utbyggd infrastruktur för transporter, logistik och kommunikation.

De viktigaste logistikområdena i Helsingborg är:

  • Långeberga: ett stort logistikområde som ligger i östra Helsingborg.
  • Raus plantering: ett logistikområde som ligger i västra Helsingborg.

Långeberga är ett stort logistikområde som ligger i östra Helsingborg. Här finns ett stort antal lager, terminaler och distributionscenter för företag inom bland annat livsmedel, industri och e-handel.

Raus plantering är ett logistikområde som ligger i västra Helsingborg. Här finns ett stort antal lager och terminaler för företag inom bland annat byggmaterial, trädgårdsprodukter och livsmedel.

Helsingborgs stad arbetar för att utveckla logistiken i staden. Staden har bland annat tagit fram en logistikstrategi som syftar till att göra Helsingborg till en ännu mer attraktiv plats för logistikföretag. Helsingborgs stad arbetar också för att utveckla samarbetet med andra kommuner i Öresundsregionen. Detta arbete syftar till att skapa en gemensam logistikstrategi för hela Öresundsregionen.

Mer information om näringslivet i Helsingborg

Om du söker lokaler i Helsingborg är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Helsingborg som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Helsingborg i denna guide: Helsingborg: En bro mellan Sverige och omvärlden.