Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Kommersiella fastigheter i Göteborg

Nedan kan du se investeringsfastigheter till salu i Göteborg och kommersiella fastigheter till salu i Göteborg. Tryck på den investeringsfastighet till salu i Göteborg eller den kommersiella fastighet till salu i Göteborg som du vill ha mer info om. Hitta dina nästa investeringsfastigheter till salu i Göteborg nedan. Lycka till! Mer info om investeringsfastigheter och kommersiella fastigheter i Göteborg.

Upprätta en sökagent och få besked om nya kommersiella fastigheter till salu

29 lokaler hittade
1 2 >

.

Värt att veta när du söker lokal i Göteborg

I Göteborgs kommun bor det runt om 500 000 människor vilket gör staden till Sveriges näst största stad. Göteborg fick sitt namn i början av 1600-talet men kallas ibland för “Sveriges Framsida” på grund av de direktförbindelser staden har till de internationella sjöfarts lederna via sin hamn. Staden har en välutvecklad infrastruktur men består samtidigt utav stora delar grönområde med ett flertal vackra parker vilket är en passande kombination för alla typer av företagare. Göteborg är känd för sina många olika storindustrier som inkluderar en stor mängd olika branscher, med de två Volvobolagen som de dominerande spelarna.

Få en överblick över kommersiella fastigheter till salu i Göteborg. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, kliniker, restauranger, verkstäder och hyresfastigheter till salu i Göteborg på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Göteborg är Sveriges näst största stad, och ligger placerad på västkusten. På grund av sitt geografiska läge sker en stor del av Sveriges export och import genom Göteborgs hamn, vilket har växt till att bli Nordens största hamn.Många större och välkända industrikoncerner och teknikföretag i Skandinavien har sina huvudkontor lokaliserade i Göteborg.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Göteborg
Information om kommunen