Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Restauranglokaler i Göteborg

Nedan kan du se restauranglokaler till salu i Göteborg och restauranglokaler till investering i Göteborg. Tryck på den till salu i Göteborg eller den till investering i Göteborg som du vill ha mer info om. Hitta din nya i Göteborg eller dina nya restauranglokaler i Göteborg här. Lycka till! Mer info om till salu i Göteborg.

Upprätta en sökagent och få besked om nya restauranglokaler till salu

7 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Restauranglokaler till salu i Göteborg

Letar du efter restauranglokaler till salu Göteborg har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Restaurang i Göteborg

Letar du efter restaurang till salu i Göteborg har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över restaurang till salu i Göteborg.

.

Värt att veta när du söker restaurang i Göteborg

I Göteborgs kommun bor det runt om 500 000 människor vilket gör staden till Sveriges näst största stad. Göteborg fick sitt namn i början av 1600-talet men kallas ibland för “Sveriges Framsida” på grund av de direktförbindelser staden har till de internationella sjöfarts lederna via sin hamn. Staden har en välutvecklad infrastruktur men består samtidigt utav stora delar grönområde med ett flertal vackra parker vilket är en passande kombination för alla typer av företagare. Göteborg är känd för sina många olika storindustrier som inkluderar en stor mängd olika branscher, med de två Volvobolagen som de dominerande spelarna.

Hitta lediga restauranglokaler till salu i Göteborg. Söker du restaurang till salu i Göteborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Göteborg än restauranglokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Göteborg är Sveriges näst största stad, och ligger placerad på västkusten. På grund av sitt geografiska läge sker en stor del av Sveriges export och import genom Göteborgs hamn, vilket har växt till att bli Nordens största hamn. Många större och välkända industrikoncerner och teknikföretag i Skandinavien har sina huvudkontor lokaliserade i Göteborg.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Göteborg
Information om kommunen