Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Kontorsfastigheter till salu i Göteborg

Nedan kan du se kontorsfastigheter till salu i Göteborg och kontorsfastigheter till investering i Göteborg. Tryck på den kontorsfastighet till salu i Göteborg eller den kontorsfastighet till investering i Göteborg som du vill ha mer info om. Hitta din nya kontorsfastighet i Göteborg eller dina nya kontorsfastigheter i Göteborg här. Lycka till! Mer info om kontorsfastigheter till salu i Göteborg.

Upprätta en sökagent och få besked om nya kontorsfastigheter till salu

5 lokaler hittade

Kontorsfastigheter till salu i Göteborg

Letar du efter kontorsfastigheter till salu Göteborg har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper kontorsfastighet är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper kontorsfastighet är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Kontor i Göteborg

Letar du efter kontor till salu i Göteborg har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över kontor till salu i Göteborg.

.

Värt att veta när du söker kontor i Göteborg

I Göteborgs kommun bor det runt om 500 000 människor vilket gör staden till Sveriges näst största stad. Göteborg fick sitt namn i början av 1600-talet men kallas ibland för “Sveriges Framsida” på grund av de direktförbindelser staden har till de internationella sjöfarts lederna via sin hamn. Staden har en välutvecklad infrastruktur men består samtidigt utav stora delar grönområde med ett flertal vackra parker vilket är en passande kombination för alla typer av företagare. Göteborg är känd för sina många olika storindustrier som inkluderar en stor mängd olika branscher, med de två Volvobolagen som de dominerande spelarna.

Hitta lediga kontorslokaler till salu i Göteborg. Söker du kontor till salu i Göteborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Göteborg än kontorslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Göteborg är Sveriges näst största stad, och ligger placerad på västkusten. På grund av sitt geografiska läge sker en stor del av Sveriges export och import genom Göteborgs hamn, vilket har växt till att bli Nordens största hamn. Många större och välkända industrikoncerner och teknikföretag i Skandinavien har sina huvudkontor lokaliserade i Göteborg.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Göteborg
Information om kommunen