Lager till salu i Göteborg

Nedan kan du se lagerlokaler till salu i Göteborg och lagerlokaler till investering i Göteborg. Tryck på den fastighet till salu som du vill ha mer info om. Hitta lager till salu i Göteborg eller lagerlokaler i Göteborg til salu här. Lycka till! Mer info om lager till salu i Göteborg.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Göteborg under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Göteborg under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler till salu i Göteborg på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Göteborg som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Göteborg som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Göteborg över tid.

Datum Alla lagerlokaler till salu Nya lagerlokaler till salu Sålda lagerlokaler
22. juni 2024 2 0 0
21. juni 2024 2 0 0
20. juni 2024 2 0 0
19. juni 2024 2 0 0
18. juni 2024 2 0 0
17. juni 2024 2 0 0
16. juni 2024 2 0 0
15. juni 2024 2 0 0
14. juni 2024 2 0 0
13. juni 2024 2 0 0
12. juni 2024 2 0 0
11. juni 2024 2 0 0
10. juni 2024 2 0 0
9. juni 2024 2 0 0
8. juni 2024 2 0 0
7. juni 2024 2 0 0
6. juni 2024 2 0 1
5. juni 2024 3 0 0
4. juni 2024 3 0 0
3. juni 2024 3 0 0
2. juni 2024 3 0 0
1. juni 2024 3 0 0
31. maj 2024 3 0 0
30. maj 2024 3 0 0
29. maj 2024 3 0 0
28. maj 2024 3 0 0
27. maj 2024 3 0 0
26. maj 2024 3 0 0
25. maj 2024 3 0 0
24. maj 2024 3 0 0
23. maj 2024 3 0 0

Statistik över lediga lagerlokaler till salu i Göteborg

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler till salu i Göteborg. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Göteborg över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Göteborg över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 2
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 223
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0

Lagerlokaler till salu i Göteborg

Letar du efter lagerlokaler till salu Göteborg har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper lagerlokal är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper lagerlokal är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Lager till salu i Göteborg

Letar du efter lager till salu i Göteborg har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över lager till salu i Göteborg.

Värt att veta när du söker lager i Göteborg

Göteborg är en av Sveriges största och viktigaste näringslivsstäder. Staden har ett starkt näringsliv med en bred bas av olika branscher. Göteborg har också ett starkt universitets- och forskningsliv, vilket bidrar till att utveckla stadens näringsliv.

Göteborg är en växande och expansiv stad, och näringslivet är en viktig del av stadens utveckling.

Göteborg har ett välutvecklat transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera gods och personer. Staden har en stor hamn, ett välutvecklat väg- och järnvägsnät samt ett utbyggt kollektivtrafiksystem. Företag i Göteborg har ett stort utbud av transportmöjligheter att välja mellan. De kan välja mellan olika transportsätt och transportörer för att hitta den lösning som bäst passar deras behov.

Stadsdelar i Göteborg

Göteborg är indelat i följande stadsdelar:

Göteborgs centrum
är en livlig stadsdel med ett stort utbud av butiker, restauranger och kulturinstitutioner. Här finns också Göteborgs stadshus, Göteborgsoperan och Liseberg.
Hitta lediga lokaler i Göteborg centrum.

Majorna-Linné - Majorna är en historisk stadsdel med charmiga gränder och pittoreska hus. Linné är en universitetsstad med ett stort utbud av museer, bibliotek och parker.
Hitta lediga lokaler i Majorna-Linné.

Västra Göteborg är en stor stadsdel med ett blandat utbud av bostäder, företag och parker. Här finns också Göteborgs djurpark och Universeum.
Hitta lediga lokaler i västra Göteborg.

Angered är en av Göteborgs största stadsdelar och beläget i nordöstra delen av staden. Här finns flera stora köpcentrum och en mängd olika restauranger.
Hitta lediga lokaler i Angered.

Hisingen är en ö som ligger norr om Göteborgs centrum. Här finns flera stora företag, bland annat Volvo och SKF.
Hitta lediga lokaler på Hisingen.

Östra Göteborg är en stadsdel med en växande befolkning. Här finns också flera nya bostadsområden och en mängd olika parker och grönområden.
Hitta lediga lokaler i östra Göteborg.

Lundby är beläget på Hisingen och är en av de äldsta stadsdelarna i Göteborg med en lång historia som går tillbaka till medeltiden. Lundby är en mångfacetterad stadsdel med ett brett utbud av bostäder, företag och kulturinstitutioner.
Hitta lediga lokaler i Lundby.

Askim-Frölunda-Högsbo är en stadsdel med ett stort utbud av bostäder och företag. Här finns också flera stränder och naturområden.
Hitta lediga lokaler i Askim-Frölunda-Högsbo.

Lager- och logistikområden i Göteborg

Göteborg är en viktig knutpunkt för handel och transport, med Göteborgs hamn som en av Sveriges största hamnar. Detta gör staden till en viktig plats för logistik.

De viktigaste logistikområdena i Göteborg är:

  • Göteborgs hamn: en av Sveriges största hamnar
  • Sörred Logistikpark: ett nytt logistikområde som ligger cirka 10 kilometer från Göteborgs centrum
  • Lindholmen Science Park: ett område på Hisingen som är specialiserat på teknik och innovation.
  • Gårda: är hemvist för ett antal logistikföretag, bland annat Schenker och UPS

Göteborgs hamn är en av Sveriges största hamnar och hanterar cirka 20 miljoner ton gods per år. Hamnen är en viktig exporthamn för svenska varor och en viktig importhamn för råvaror och andra produkter.

Sörred Logistikpark är ett nytt logistikområde som ligger cirka 10 kilometer från Göteborgs centrum. Parken är utformad för att vara flexibel och hållbar, och den är redan hemvist för ett antal stora logistikföretag.

Lindholmen Science Park är ett område på Hisingen som är specialiserat på teknik och innovation. Området är också hemvist för ett antal logistikföretag, bland annat Postnord och DHL.

Gårda är ett stort kontors- och logistikområde som ligger i centrala Göteborg. Området är hemvist för ett antal logistikföretag, bland annat Schenker och UPS.

Dessa logistikområden är viktiga för Göteborgs ekonomi eftersom de bidrar till stadens handel och transport. De skapar också arbetstillfällen och bidrar till den lokala ekonomin.

Mer information om näringslivet i Göteborg

Om du söker lokaler i Göteborg är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Göteborg som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Göteborg i denna guide: Göteborgs näringsliv: En stark bas för tillväxt.