Uthyrning av lager

Som lokalägare kan du välja att hyra ut ditt lager, eller delar av lagret. Det är vid sådant tillfälle bra att känna till och använda sig av hyreslagen.

Hitta en hyresgäst till ditt lager

Annonsering av uthyrning av lager

Verksamhetslokaler.se är en lokalportal som har många lokalsökare - däribland lokalsökande verksamheter som letar efter uthyrning av lager.

Upprätta en gratis annons för uthyrning av lager på Verksamhetslokaler.se - klicka här...

Hyreskontrakt vid uthyrning av lager

I samband med uthyrning av ett lager är det alltid bra att det som avtalats muntligt mellan hyresvärd och hyresgäst även bekräftas på skrift.

När du hyr ut ditt lager kan din hyresgäst kräva ett skriftligt hyreskontrakt. Kontraktet för uthyrning av lager ska innehålla upplysningar om bl.a.: hyresgästen har tillgång till kök och toalett, betalningsvillkor, villkor för driftkostnader, lagrets skick vid inflytt och avtal om skick vid utflytt, eventuella trivselregler osv.

Information om uthyrning av lager för hyresgäster

Som hyresgäst ska du ofta betala en deposition till hyresvärden som försäkran om att lokalen hålls i samma skick som vid tillträde. Under förutsättningen att lokalen återlämnas i samma skick som vid tillträdet, betalas depositionen tillbaka till hyresgästen. Om hyresgästen har sönder något under sin tid i lagret, används depositionen till täcka kostnaden för skadegörelsen.

Ska du hyra lager? Klicka här för en översikt över tillgängliga lager att hyra... 

Se även:

Guide för uthyrning av lager (på hyrutlokal.se)
Uthyrning av lokaler
Uthyrning av kontor
Uthyrning av kliniker
Uthyrning av butiker