Fördelar som betalningsanvändare för lokalsökande

När du uppgraderar till betalningsanvändare får du tre fördelar som är beskrivna nedan.

Fördel 1: Din sökannons uppgraderas
Som betalningsanvändare får du en uppgraderad sökannons som dels är framhävd, dels är placerad i den översta delen av sökresultaten och dels är friköpt, således att alla de lokalägare som är upprättade kan kontakta dig utan att de ska betala för det. Den uppgraderade sökannonsen är ett väldigt starkt verktyg i lokaljakten, då användaren via sökannonsen får långt fler hänvändelser om lokaler direkt från lokalägarna. Med en uppgraderad sökannons blir man også erbjuden fler unika lokaler, som annars inte utbjuds offentligt, då många lokalägare helst vill hitta deras kommande hyresgäst direkt. Sökannonsen kan direkt jämföras med att sätta in en sökannons efter en lokal i en tidning, vilket många gjort förr och som många faktiskt fortfarande gör.

Fördel 2: Du får tillgång till den samlade lokalsökmotorn
Som betalningsanvändare får du tillgång till alla lokaler i sökmotorn, bestående av lokaler upprättat av lokalägare och webbadresser till de lediga lokalerna runt omkring på internet som sökrobotarna har hittat. Lokalerna i sökmotorn hämtas från många olika källor, däribland från mäklare, fastighetsbolag, kontorshotell, potentiellt utvalda bostäder från andra portaler samt potentiellt lokaler som är postade på sociala medier. Lokalerna i sökmotorn omfattar nästan alla offentligt utbjudna lokaler i Sverige. Som gratisanvändare får man endast tillgång till cirka 30 procent av lokalerna i databasen.

Fördel 3: Du får snabbare besked om nya lokaler
Som betalningsanvändare får du snabbare besked när det kommer in nya lokaler i databasen. Därmed får du möjlighet för att snabbare kontakta lokalägarna, vilket kan vara en väsentlig parameter när det kommer till att få de bästa lokalerna.