Fördelar som betalningsanvändare för lokalsökande

När du uppgraderar till betalningsanvändare, som är ett löpande abonnemang, får du följande fördelar.

Fördel 1: Din sökannons uppgraderas
Som betalningsanvändare får du en uppgraderad sökannons som dels är framhävd, dels är placerad i den översta delen av sökresultaten och dels är friköpt, således att alla de lokalägare som är upprättade kan kontakta dig utan att de ska betala för det. Den uppgraderade Sökannonsen är ett väldigt starkt verktyg i lokaljakten, då användaren via sökannonsen får långt fler hänvändelser om lokaler direkt från lokalägarna. Med en uppgraderad sökannons blir man også erbjuden fler unika lokaler, som annars inte utbjuds offentligt, då många lokalägare helst vill hitta deras kommande hyresgäst direkt. Sökannonsen kan direkt jämföras med att sätta in en sökannons efter en lokal i en tidning, men är naturligtvis billigare.

Fördel 2: Du får tillgång till den samlade lokalsökmotorn
Som betalningsanvändare får du tillgång till alla lokaler i sökmotorn, vilket betyder att du kan klicka dig vidare från sökresultaten till alla originalkällor eller – om lokalen är upprättad direkt av en lokalägare – mottaga kontaktuppgifter till alla upprättade lokalägare.

Fördel 3: Du får snabbare besked om nya lokaler
Som betalningsanvändare får du snabbare besked när det kommer in nya lokaler i databasen. Därmed får du möjlighet för att snabbare kontakta lokalägarna, vilket kan vara en väsentlig parameter när det kommer till att få lokalerna. En Lokalägare med en attraktiv lokal blir normalt kontaktad av ett stort antal lokalsökande, och blir därför ofta trött av de många hänvändelserna. Om man är bland de första som kontaktar lokalägaren kan man hinna göra ett intryck medan lokalägaren fortfarande kan överskåda situationen.