Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Kontorshotell på Gärdet/Djurgården

Se alla företagshotell, business centers och kontorshotell på Gärdet/Djurgården nedan. Om du letar efter coworking, shared offices eller lediga kontorsplatser på Gärdet/Djurgården har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga kontorshotell på Gärdet/Djurgården i vår databas. Hitta din nya kontorsplats på Gärdet/Djurgården här. Lycka till! Mer info om kontorshotell på Gärdet/Djurgården.

Få besked om kontorshotell på Gärdet/Djurgården

7 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Statistik över utvecklingen av lediga kontorshotell på Gärdet/Djurgården under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorshotell i Gärdet/Djurgården under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorshotell i Gärdet/Djurgården på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorshotell i Gärdet/Djurgården som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorshotell i Gärdet/Djurgården som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Gärdet/Djurgården över tid,samlad statistik över alla lediga till salu i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över sålda i Gärdet/Djurgården över tid.

Datum Alla lediga kontorshotell Nya lediga kontorshotell Uthyrda eller sålda kontorshotell
30. september 2023 1 0 0
29. september 2023 1 0 0
28. september 2023 1 0 0
27. september 2023 1 0 0
26. september 2023 1 0 0
25. september 2023 1 0 0
24. september 2023 1 0 0
23. september 2023 1 0 0
22. september 2023 1 1 1
21. september 2023 1 0 0
20. september 2023 1 1 1
19. september 2023 1 0 0
18. september 2023 1 0 0
17. september 2023 1 0 0
16. september 2023 1 0 0
15. september 2023 1 0 0
14. september 2023 1 0 0
13. september 2023 1 0 0
12. september 2023 1 0 0
11. september 2023 1 0 0
10. september 2023 1 0 0
9. september 2023 1 0 0
8. september 2023 1 0 1
7. september 2023 2 0 0
6. september 2023 2 0 0
5. september 2023 2 0 0
4. september 2023 2 0 0
3. september 2023 2 0 0
2. september 2023 2 0 1
1. september 2023 3 0 0
31. augusti 2023 3 0 0

Statistik över lediga kontorshotell på Gärdet/Djurgården

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorshotell i Gärdet/Djurgården under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över alla lediga till salu i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över sålda i Gärdet/Djurgården över tid.

Kontorshotell
Antal lediga lokaler 7
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 66
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Vanliga frågor

Kontorshotell på Gärdet/Djurgården

Ett kontorshotell är en gemenskap av företag som går samman för att dela ett gemensamt kontorsutrymme. En kontorshotell kan vara ett bra sätt att spara pengar och tid, eftersom du inte behöver betala för en stor kontorslokal utan delar kostnader för hyra, drift, inredning osv. med andra.

En plats i ett kontorshotell på Gärdet/Djurgården kan ge dig tillgång till en coworking-miljö där du kan arbeta sida vid sida med andra likasinnade, hålla möten och nätverka.

För att hitta ett kontorshotell på Gärdet/Djurgården som har lediga platser ska du gå igenom flera steg. Du kan hitta inspiration för din sökprocess i vår guide: Så hittar du rätt kontorshotell – de 8 viktigaste stegen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt kommande coworking space. Sedan bör du undersöka marknaden för kontorshotell som har lediga platser just nu.

Du kan få en översikt över kontorshotell på Gärdet/Djurgården via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i hela Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för kontorshotell på Gärdet/Djurgården, som informerar dig om nya lediga kontorsplatser i företagshotell som matchar dina kriterier.

Hitta coworking space på Gärdet/Djurgården med rätt storlek och inredning

När du letar efter en kontorsplats eller kontor i ett business center på Gärdet/Djurgården, är första steget att definiera dina behov. Vill du ha ett stängt kontor eller är det okej med en öppen kontorsplats? Vad är din budget? Vilka krav har du på faciliteter i kontorshotellet - ska det finnas mötesrum, adresservice, virtuellt kontor, lunchlösning, annat? Hur många medlemmar bör kontorshotellet idealiskt ha? Behöver du plats för anställda och samarbetspartners, eller är det bara du?

Storleken och inredningen av kontorsplatserna kan variera: Vissa kontorsplatser är avsedda för enskilda personer, medan andra business centers erbjuder större kontorsutrymmen där du kan ha utrymme för dig själv och flera anställda om du vill.

När du har hittat ett intressant kontorshotell på Gärdet/Djurgården som du tycker passar dig, boka en visning med den ansvarige, som oftast själv kommer att vara en del av kontorshotellet.

Du kan läsa mer om inredning i kontorshotellet i denna guide: 10 steg för att inreda ditt kontorshotell - skapa en effektiv och inbjudande miljö.

Flytta till ditt nya kontorshotell på Gärdet/Djurgården

När du har valt det företagshotell du vill flytta in i, bör du tänka på inflyttningen. Förbered hela processen - packning, transport av dina saker, uppackning, inredning, igångsättning och kommunikation till kunder och samarbetspartners om den nya adressen.

Använd vår guide: Att tänka på inför flytten till ett kontorshotell, så att du är säker på att du inte glömmer något.

Ska du hyra ut kontorsplatser på Gärdet/Djurgården?

Om du har ett kontorshotell med lediga platser på Gärdet/Djurgården, kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se. Vi används av ett stort antal business centers, företagshotell och kontorshotell för uthyrning av lediga kontorsplatser och kontorslokaler.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och ett stort antal besökare dagligen som letar efter kontorshotell och kontorsplatser att hyra, kan du genom att annonsera dina kontorshotell nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för ditt kontorshotell på Gärdet/Djurgården eller söka hyresgäster som letar efter kontorshotell direkt på vår hemsida. Du är även välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för ytterligare information eller hjälp.

Du kan läsa mer om uthyrning av platser i kontorshotell i denna guide: Hyra ut platser i kontorshotell - en guide i 10 steg.

Kontorsplats på Gärdet/Djurgården

Allt fler väljer att hyra en kontorsplats, eftersom det ger en mängd fördelar.

En av de stora fördelarna med att hyra en kontorsplats är att man inte själv behöver oroa sig för underhåll och städning. Detta är naturligtvis en stor fördel eftersom det ger dig mer tid att fokusera på det som är viktigt för dig och ditt företag.

Dessutom är det också en stor fördel att man inte själv behöver oroa sig för att hitta rätt möbler och inredning till kontoret.

Coworking på Gärdet/Djurgården

Coworking blir allt mer populärt, eftersom det erbjuder en rad fördelar. En av de största fördelarna med att välja en coworking-plats är att du slipper besväret med underhåll och städning. Det frigör tid, så att du kan fokusera helt på din verksamhet.

Med en coworking-plats behöver du inte tänka på att skaffa möbler och utrustning till kontoret – allt är redan på plats.

Värt att veta när du söker kontorshotell i Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Gärdet/Djurgården