Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Hammarbyhamnen

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Stockholm Hammarbyhamnen. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Hammarbyhamnen.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Stockholm Hammarbyhamnen. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Hammarbyhamnen.

Värt att veta när du sökerkontor i Stockholm Hammarbyhamnen

Det finns två inlopp in till Hammarbyhamnen. Det ena är Danvikskanalen som mynnar ut vid Danvikstull i öster, och det andra är Hammarbyslussen som binder samman Hammarbysjön med årstaviken i väst. Området var länge karaktäriserat av stora industrier som huserade i hamnområdet, och det fanns länge endast ett fåtal bostäder i området. Förvandlingen från industriområde till bostadsområde kom igång först på 1990-talet, då många stora industrier flyttade från området på 1980-talet och rivningskontrakt erbjöds till mindre företag. Det ledde till bristande underhåll av området, vilket i sin tur ledde till en naturlig övergång till att förvalta området annorlunda. I utformandet av de första planerna för bostadsområden i södra Hammarbyhamnen hämtade man inspiration från Berlin och ganska snart började området bebyggas med ett stort antal bostäder. Inflyttningen till området kom igång på allvar först tidigt 2000-tal och har sedan dess lockat många Stockholmare till området, som idag är ett av de populärare bostadsområdena i huvudstaden. I Norra hammarbyhamnen, som ligger på Södermalm, kom dock förvandligen till bostadsområde igång lite tidigare. Här skedde de första inflyttningarna på 1980-talet och man kan än idag se spår av den forna industritiden i de järnvägsspår som, trots att de inte använts på många år, lämnats kvar i området. Den geografiskt uppdelade Hammarbyhamnen binds idag ihop av färjor som kör över Hammarbysjön, och i framtiden planeras även tunnelbanan att byggas ut hit.


Hitta kontor att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen

Letar du efter kontor att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Stockholm Hammarbyhamnen?

I Stockholm Hammarbyhamnen hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Hammarbyhamnen kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Stockholm Hammarbyhamnen?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen.

Hur mycket kostar ett lokal i Stockholm Hammarbyhamnen?

Priset på ett lokal i Stockholm Hammarbyhamnen beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen.