Hyra lokal i Hammarbyhamnen

Se alla lokaler att hyra i Hammarbyhamnen nedan. Om du vill hyra lokal i Hammarbyhamnen har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler som uthyres i Hammarbyhamnen i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra i Hammarbyhamnen här. Lycka till! Mer info om att hyra lokaler i Hammarbyhamnen.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
286 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Hammarbyhamnen under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Hammarbyhamnen under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lokaler att hyra i Hammarbyhamnen på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lokaler i Hammarbyhamnen som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lokaler i Hammarbyhamnen som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lokaler i Hammarbyhamnen över tid, samlad statistik över nya lokaler i Hammarbyhamnen över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Hammarbyhamnen över tid.

Datum Alla lokaler att hyra Nya lokaler att hyra Uthyrda lokaler
29. februari 2024 136 4 4
28. februari 2024 136 1 1
27. februari 2024 136 5 0
26. februari 2024 131 3 2
25. februari 2024 130 1 1
24. februari 2024 130 2 1
23. februari 2024 129 2 2
22. februari 2024 129 1 2
21. februari 2024 130 2 5
20. februari 2024 133 4 1
19. februari 2024 130 1 0
18. februari 2024 129 0 4
17. februari 2024 133 2 2
16. februari 2024 133 7 0
15. februari 2024 126 10 13
14. februari 2024 129 11 2
13. februari 2024 120 3 25
12. februari 2024 142 2 3
11. februari 2024 143 1 0
10. februari 2024 142 34 41
9. februari 2024 149 90 0
8. februari 2024 59 5 31
7. februari 2024 88 4 8
6. februari 2024 92 6 0
5. februari 2024 86 0 10
4. februari 2024 96 2 3
3. februari 2024 97 10 0
2. februari 2024 87 4 9
1. februari 2024 92 3 3
31. januari 2024 92 13 0
30. januari 2024 79 4 0

Statistik över lediga lokaler att hyra i Hammarbyhamnen

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lokaler att hyra i Hammarbyhamnen. Se också samlad statistik över alla lediga lokaler i Hammarbyhamnen över tid, samlad statistik över nya lokaler i Hammarbyhamnen över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Hammarbyhamnen över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 286
Antal nya lokaler sedan igår 4
Antal uthyrda lokaler sedan igår 4
Lediga m2 totalt 143 739
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 3 977
Högsta m2-pris 20 000
Lägsta m2-pris 15,48

Hyra lokal i Hammarbyhamnen

När du ska hitta lokaler att hyra i Hammarbyhamnen bör du gå igenom några specifika steg. Du kan se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och hyr olika typer av lokaler via våra guider: hyra kontor, hyra butikslokal, hyra lager, hyra industrilokal.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för din nya verksamhetslokal. Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för lediga lokaler.

Du kan få en översikt över lokaler att hyra i Hammarbyhamnen via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för lokaler att hyra som informerar dig om nya kommersiella lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta hyresvärdar som har intressanta lokaler. När du har identifierat intressanta företagslokaler på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att arrangera en visning.

Det finns olika typer av kommersiella lokaler:

Hyra kontor i Hammarbyhamnen

Kontorslokaler är lokaler som typiskt används för skrivbordsarbete och administration. Läs mer om att hyra kontor i Hammarbyhamnen genom att klicka på länken.

Hyra butikslokal i Hammarbyhamnen

Butikslokaler är lokaler som typiskt används för att sälja varor direkt till kunder från gatan. Läs mer om att hyra butikslokal i Hammarbyhamnen genom att klicka på länken.

Hyra lager i Hammarbyhamnen

Lagerlokaler är lokaler som typiskt används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller butiker. Läs mer om att hyra lager i Hammarbyhamnen genom att klicka på länken.

Hyra industrilokal i Hammarbyhamnen

En industrilokal eller en verkstadslokal är en lokal som typiskt används för att producera eller reparera varor. Läs mer om att hyra industrilokal i Hammarbyhamnen genom att klicka på länken.

Hyra klinik i Hammarbyhamnen

En klinik är en lokal som typiskt används för medicinska- eller skönhetstjänster. Läs mer om att hyra klinik i Hammarbyhamnen genom att klicka på länken.

Hyra restaurang i Hammarbyhamnen

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera gäster. Läs mer om att hyra restaurang i Hammarbyhamnen genom att klicka på länken.

Kontorshotell i Hammarbyhamnen

Ett kontorshotell är en typ av lokal som vanligtvis består av flera kontorsplatser och/eller kontorsrum som hyrs ut till många olika företag. Läs mer om kontorshotell i Hammarbyhamnen genom att klicka på länken.

Hitta en billig lokal att hyra i Hammarbyhamnen

Om du vill hitta ett billig lokal i Hammarbyhamnen är det viktigt att utforska så många alternativ som möjligt. Detta kan uppnås genom att kontakta så många hyresvärdar som möjligt och ordna visningar av de olika lokalerna.

Efter att ha mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag, bör du förhandla priset genom att komma med ditt eget prisförslag. Genom att ha flera kommersiella lokaler och hyresvärdar i åtanke ökar du chanserna att hitta en hyresvärd som är villig att erbjuda ett pris som passar din budget.

Kom ihåg att priset du får också handlar om utbud och efterfrågan. Genom att välja ett område med många lediga lokaler kan du också på så sätt öka sannolikheten att få ett lågt pris.

Hyr lokal i Hammarbyhamnen med rätt storlek och inredning

När du väljer din nya lokal i Hammarbyhamnen är det viktigt att du säkerställer att den uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lokalen bör alltså vara tillräckligt stort för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredningen och planlösningen kan ha stor betydelse för vilken lokal som kan uppfylla dina behov. Även om en lokal kan verka för liten kan du ofta med rätt inredning optimera användningen av lokalen.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin kommersiella lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Flytten till en ny lokal i Hammarbyhamnen

När du har hyrt en ny kommersiell lokal i Hammarbyhamnen kommer du i en snar framtid att flytta in i den nya lokalen. Det är viktigt att du organiserar själva flytten från den ena lokalen till den andra på ett optimalt sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen varierar mycket beroende på om du flyttar kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en rad guider som riktar sig till flytt till olika typer av lokaler, som du kan läsa här: Flyttguide: kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: butikslokal.

Ska du hyra ut lokal i Hammarbyhamnen?

Om du har lediga lokaler i Hammarbyhamnen kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en onlineplattform för lokaluthyrning. Vi används av fastighetsbolag, förvaltare, företagsmäklare och privata hyresvärdar som söker lämpliga hyresgäster för deras kommersiella lokaler.

Med en databas på över 40.000 registrerade användare och ett stort antal dagliga besökare som vill hyra lokal, kan du genom att annonsera dina lediga verksamhetslokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lokaler i Hammarbyhamnen eller söka hyresgäster direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver genomföra när ska hyra ut lokal i denna guide: 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Hammarbyhamnen

Det finns två inlopp in till Hammarbyhamnen. Det ena är Danvikskanalen som mynnar ut vid Danvikstull i öster, och det andra är Hammarbyslussen som binder samman Hammarbysjön med årstaviken i väst. Området var länge karaktäriserat av stora industrier som huserade i hamnområdet, och det fanns länge endast ett fåtal bostäder i området. Förvandlingen från industriområde till bostadsområde kom igång först på 1990-talet, då många stora industrier flyttade från området på 1980-talet och rivningskontrakt erbjöds till mindre företag. Det ledde till bristande underhåll av området, vilket i sin tur ledde till en naturlig övergång till att förvalta området annorlunda. I utformandet av de första planerna för bostadsområden i södra Hammarbyhamnen hämtade man inspiration från Berlin och ganska snart började området bebyggas med ett stort antal bostäder. Inflyttningen till området kom igång på allvar först tidigt 2000-tal och har sedan dess lockat många Stockholmare till området, som idag är ett av de populärare bostadsområdena i huvudstaden. I Norra hammarbyhamnen, som ligger på Södermalm, kom dock förvandligen till bostadsområde igång lite tidigare. Här skedde de första inflyttningarna på 1980-talet och man kan än idag se spår av den forna industritiden i de järnvägsspår som, trots att de inte använts på många år, lämnats kvar i området. Den geografiskt uppdelade Hammarbyhamnen binds idag ihop av färjor som kör över Hammarbysjön, och i framtiden planeras även tunnelbanan att byggas ut hit.