Uppsala: Ett stadsliv för alla smaker

Uppsala är en stad med en stark näringslivstradition och ett blomstrande affärsliv. Här finns en lång rad stora och framgångsrika företag, liksom ett stort utbud av butiker och shoppingcenter. Oavsett om du är en lokalbo eller en turist som vill utforska Uppsalas köpcentra och företagsscenen finns det något för alla.
26. januari 2024 | Skrivet av: Ludvig Kofoed
Uppsala: Ett stadsliv för alla smaker

Uppsala är en stad med en stark näringslivstradition och ett blomstrande affärsliv. Här finns en lång rad stora och framgångsrika företag, liksom ett stort utbud av butiker och shoppingcenter. Oavsett om du är en lokalbo eller en turist som vill utforska Uppsalas köpcentra och företagsscenen finns det något för alla.

Cytiva Sweden AB:

Cytiva Sweden AB är en global ledare inom biovetenskaplig teknik, som tillhandahåller innovativa lösningar för livsvetenskapsindustrin. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, inklusive kromatografikolonner, förbrukningsvaror och programvara, för att hjälpa forskare utveckla och tillverka nya läkemedel, diagnoser och terapier. Cytiva Sweden AB har också en stark närvaro i den akademiska och forskningsgemenskapen och ger stöd till forskare över hela världen.

Cytiva BioProcess R&D AB:

Cytiva BioProcess R&D AB är en ledande leverantör av bioprocess-R&D-lösningar som hjälper kunder utveckla och optimera sina biotillverkningsprocesser. Företaget erbjuder en komplett uppsättning produkter och tjänster, inklusive labbutrustning, programvara och konsulttjänster, för att hjälpa kunder uppnå sina biotillverkningsmål. Cytiva BioProcess R&D AB är engagerat i att hjälpa sina kunder utveckla säkra, effektiva och hållbara biotillverkningsprocesser som möter behoven hos den globala läkemedels- och bioteknikindustrin.

Beijer Alma AB:

Beijer Alma AB är en ledande distributör av industriprodukter och lösningar som betjänar kunder inom ett brett spektrum av branscher, inklusive tillverkning, bygg och energi. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, från råvaror till färdiga varor, samt ett sortiment av tjänster, såsom logistik och lagerhållning. Beijer Alma AB är engagerat i att tillhandahålla sina kunder de bästa möjliga produkterna och tjänsterna, och är en betrodd partner till företag av alla storlekar.

Phadia AB:

Phadia AB är en ledande leverantör av in vitro-diagnostik som hjälper kunder upptäcka och diagnostisera sjukdomar tidigt. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive assayer, reagenser och instrument, som hjälper kunder fatta välgrundade beslut om sina patienters hälsa. Phadia AB är engagerat i att utveckla innovativa diagnostiska metoder som förbättrar patientresultaten och sänker sjukvårdskostnaderna.

Fresenius Kabi AB:

Fresenius Kabi AB är en global ledare inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedelsprodukter och tjänster för hälso- och sjukvårdsindustrin. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive intravenösa terapier, parenteral näring och blodprodukter, till patienter på sjukhus, kliniker och i hemsjukvårdsmiljöer. Fresenius Kabi AB är engagerat i att tillhandahålla patienter med säkra, effektiva och högkvalitativa produkter och tjänster.

Från innovativa biovetenskapsföretag till ledande distributörer och vårdgivare, Uppsala är hem för en diversifierad rad företag och butiker som tillgodoser olika behov och intressen. Oavsett om du är en forskare som söker banbrytande forskningsverktyg, en företagare som letar efter nödvändiga leveranser eller en patient som behöver pålitliga hälsovårdsprodukter, har Uppsala något att erbjuda dig. Med sin levande affärsmiljö och engagemang för innovation är Uppsala ett centrum för handel och framsteg.

Om du vill veta mer om Uppsala kommersiella sida bör du läsa vårt mer allmänna blogginlägg: Uppsala: En växande kunskapsstad med starka näringar.

Du kan hitta ditt nästa kontor att hyra i Uppsala. Eller kanske en butik att hyra i Uppsala på Verksamhetslokaler.se.

Vanliga frågor