Hyra lokal i Norrköping

Se alla lokaler att hyra i Norrköping nedan. Om du vill hyra lokal i Norrköping har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler som uthyres i Norrköping i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra i Norrköping här. Lycka till! Mer info om att hyra lokaler i Norrköping.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
402 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Norrköping under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Norrköping under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lokaler att hyra i Norrköping på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lokaler i Norrköping som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lokaler i Norrköping som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lokaler i Norrköping över tid, samlad statistik över nya lokaler i Norrköping över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Norrköping över tid.

Datum Alla lokaler att hyra Nya lokaler att hyra Uthyrda lokaler
4. mars 2024 457 11 12
3. mars 2024 458 2 0
2. mars 2024 456 7 16
1. mars 2024 465 37 0
29. februari 2024 428 4 28
28. februari 2024 452 3 1
27. februari 2024 450 1 6
26. februari 2024 455 2 4
25. februari 2024 457 3 1
24. februari 2024 455 2 12
23. februari 2024 465 10 1
22. februari 2024 456 9 7
21. februari 2024 454 8 2
20. februari 2024 448 7 11
19. februari 2024 452 11 12
18. februari 2024 453 12 4
17. februari 2024 445 17 8
16. februari 2024 436 10 4
15. februari 2024 430 1 7
14. februari 2024 436 6 4
13. februari 2024 434 0 46
12. februari 2024 480 1 2
11. februari 2024 481 2 0
10. februari 2024 479 46 39
9. februari 2024 472 166 0
8. februari 2024 306 1 94
7. februari 2024 399 6 3
6. februari 2024 396 2 1
5. februari 2024 395 1 0
4. februari 2024 394 0 3
3. februari 2024 397 2 0

Statistik över lediga lokaler att hyra i Norrköping

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lokaler att hyra i Norrköping. Se också samlad statistik över alla lediga lokaler i Norrköping över tid, samlad statistik över nya lokaler i Norrköping över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Norrköping över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 402
Antal nya lokaler sedan igår 11
Antal uthyrda lokaler sedan igår 12
Lediga m2 totalt 306 244
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 618
Högsta m2-pris 6 000
Lägsta m2-pris 192

Hyra lokal i Norrköping

När du ska hitta lokaler att hyra i Norrköping bör du gå igenom några specifika steg. Du kan se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och hyr olika typer av lokaler via våra guider: hyra kontor, hyra butikslokal, hyra lager, hyra industrilokal.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för din nya verksamhetslokal. Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för lediga lokaler.

Du kan få en översikt över lokaler att hyra i Norrköping via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för lokaler att hyra som informerar dig om nya kommersiella lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta hyresvärdar som har intressanta lokaler. När du har identifierat intressanta företagslokaler på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att arrangera en visning.

Det finns olika typer av kommersiella lokaler:

Hyra kontor i Norrköping

Kontorslokaler är lokaler som typiskt används för skrivbordsarbete och administration. Läs mer om att hyra kontor i Norrköping genom att klicka på länken.

Hyra butikslokal i Norrköping

Butikslokaler är lokaler som typiskt används för att sälja varor direkt till kunder från gatan. Läs mer om att hyra butikslokal i Norrköping genom att klicka på länken.

Hyra lager i Norrköping

Lagerlokaler är lokaler som typiskt används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller butiker. Läs mer om att hyra lager i Norrköping genom att klicka på länken.

Hyra industrilokal i Norrköping

En industrilokal eller en verkstadslokal är en lokal som typiskt används för att producera eller reparera varor. Läs mer om att hyra industrilokal i Norrköping genom att klicka på länken.

Hyra klinik i Norrköping

En klinik är en lokal som typiskt används för medicinska- eller skönhetstjänster. Läs mer om att hyra klinik i Norrköping genom att klicka på länken.

Hyra restaurang i Norrköping

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera gäster. Läs mer om att hyra restaurang i Norrköping genom att klicka på länken.

Kontorshotell i Norrköping

Ett kontorshotell är en typ av lokal som vanligtvis består av flera kontorsplatser och/eller kontorsrum som hyrs ut till många olika företag. Läs mer om kontorshotell i Norrköping genom att klicka på länken.

Hitta en billig lokal att hyra i Norrköping

Om du vill hitta ett billig lokal i Norrköping är det viktigt att utforska så många alternativ som möjligt. Detta kan uppnås genom att kontakta så många hyresvärdar som möjligt och ordna visningar av de olika lokalerna.

Efter att ha mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag, bör du förhandla priset genom att komma med ditt eget prisförslag. Genom att ha flera kommersiella lokaler och hyresvärdar i åtanke ökar du chanserna att hitta en hyresvärd som är villig att erbjuda ett pris som passar din budget.

Kom ihåg att priset du får också handlar om utbud och efterfrågan. Genom att välja ett område med många lediga lokaler kan du också på så sätt öka sannolikheten att få ett lågt pris.

Hyr lokal i Norrköping med rätt storlek och inredning

När du väljer din nya lokal i Norrköping är det viktigt att du säkerställer att den uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lokalen bör alltså vara tillräckligt stort för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredningen och planlösningen kan ha stor betydelse för vilken lokal som kan uppfylla dina behov. Även om en lokal kan verka för liten kan du ofta med rätt inredning optimera användningen av lokalen.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin kommersiella lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Flytten till en ny lokal i Norrköping

När du har hyrt en ny kommersiell lokal i Norrköping kommer du i en snar framtid att flytta in i den nya lokalen. Det är viktigt att du organiserar själva flytten från den ena lokalen till den andra på ett optimalt sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen varierar mycket beroende på om du flyttar kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en rad guider som riktar sig till flytt till olika typer av lokaler, som du kan läsa här: Flyttguide: kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: butikslokal.

Ska du hyra ut lokal i Norrköping?

Om du har lediga lokaler i Norrköping kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en onlineplattform för lokaluthyrning. Vi används av fastighetsbolag, förvaltare, företagsmäklare och privata hyresvärdar som söker lämpliga hyresgäster för deras kommersiella lokaler.

Med en databas på över 40.000 registrerade användare och ett stort antal dagliga besökare som vill hyra lokal, kan du genom att annonsera dina lediga verksamhetslokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lokaler i Norrköping eller söka hyresgäster direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver genomföra när ska hyra ut lokal i denna guide: 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Norrköping

Företag som vill transportera gods i Norrköping har ett antal olika alternativ att välja mellan. De vanligaste transportmedlen är väg, järnväg och sjöfart.

Vägtransport är det vanligaste transportmedlet i Norrköping. Staden är väl ansluten till det svenska vägnätet och har goda kommunikationer med omvärlden.

Företag som vill transportera gods med väg har ett antal olika speditörer att välja mellan. Speditörerna erbjuder olika typer av transporttjänster, bland annat styckegodstransport, partigodstransport och specialtransport.

Järnvägstransport är ett miljövänligt och effektivt transportmedel. Norrköping har en egen järnvägsstation som är ansluten till det svenska järnvägsnätet.

Företag som vill transportera gods med järnväg kan anlita ett järnvägsbolag eller en speditör. Järnvägsbolagen erbjuder direkta tågtransporter mellan Norrköping och andra städer i Sverige och Europa. Speditörerna kan hjälpa företag att ordna järnvägstransporter till och från Norrköping.

Sjöfart är ett viktigt transportmedel för Norrköpings hamn. Hamnen är en viktig exporthamn för trävaror, stål och andra produkter.

Företag som vill transportera gods med sjöfart kan anlita ett rederi eller en speditör. Rederier erbjuder direkta fartygstransporter mellan Norrköping och andra hamnar i Sverige och världen. Speditörerna kan hjälpa företag att ordna sjötransporter till och från Norrköping.

De viktigaste områdena för företag i Norrköping är:

  • Linden: Ett köpcentrum i centrala Norrköping med cirka 100 butiker och restauranger. Här finns bland annat huvudkontoren för Stadium Sweden och Qstar Försäljning.
  • Spiral: Ett köpcentrum i centrala Norrköping med cirka 60 butiker och restauranger. Här finns bland annat huvudkontoret för Lantmännen Biorefineries.
  • Gamla stan: Norrköpings historiska stadskärna med många butiker, restauranger och kulturinstitutioner. Här finns bland annat huvudkontoret för Norrköpings kommun.

Utöver dessa områden finns det även ett antal företagsparker och industriområden i Norrköping.

Stadsdelar i Norrköping

De största och mest anmärkningsvärda stadsdelarna i Norrköping är:

  • Centrum: Norrköpings centrum är känt för sina många kulturinstitutioner, bland annat Norrköpings konstmuseum, Norrköpings stadsteater och Norrköpings konserthus och kongresscenter.
  • Norr: Norrköpings norra delar är kända för sina många parker och grönområden, bland annat Slottsparken, Linnéträdgården och Trädgårdsföreningen.
  • Söder: Norrköpings södra delar är kända för sina många villor och vackra naturmiljö.

Mer information om Norrköping som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Norrköping är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Norrköping som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Norrköping i den här guiden: Norrköping: en guide för alla.