Blogginlägg från augusti 2023

 • 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal 24. augusti 2023

  Om du som fastighetsbolag, privat hyresvärd eller företag ska hyra ut lokal är det viktigt att du gör det på ett strukturerat sätt och tar hänsyn till en rad omständigheter. På så sätt undviker du att hamna i en situation där du inte kan hyra ut dina lediga lokaler, så att du inte förlorar en massa pengar på saknad hyresintäkt.

  Läs mer
 • Flyttguide: Checklista vid flytt av industrilokal Flyttguide: Checklista vid flytt av industrilokal 22. augusti 2023

  En lyckad flytt av verkstadslokal kräver noggrann planering och utförande. Genom att följa denna optimerade guide kan du säkerställa att flytten av din industrilokal går så smidigt som möjligt.

  Läs mer
 • Inredning av bilverkstad: Guide till en effektiv och säker bilverkstad Inredning av bilverkstad: Guide till en effektiv och säker bilverkstad 22. augusti 2023

  Det är viktigt att du inreder din bilverkstad korrekt om du vill uppnå högsta effektivitet, största säkerhet och den mest behagliga arbetsatmosfären för ditt mekanikerteam. Oavsett om du har en liten bilverkstad eller en större mekanisk verkstad kan du optimera din bilverkstad med följande punkter.

  Läs mer
 • Hyra industrilokal: Så hyr du en industrilokal – de 8 viktigaste stegen Hyra industrilokal: Så hyr du en industrilokal – de 8 viktigaste stegen 22. augusti 2023

  När du ska hyra industrilokal är det viktigt att du följer en strukturerad process så att du kan hitta den bästa möjliga lokalen så snabbt som möjligt – och undvika att slösa bort din tid och energi. Vi har tagit fram denna guide för dig så att du kan hitta rätt plats utan att slösa onödig tid och energi.

  Läs mer
 • Hyra ut industrilokal: Hyr ut din industrilokal med 10 enkla steg Hyra ut industrilokal: Hyr ut din industrilokal med 10 enkla steg 22. augusti 2023

  Om du som fastighetsbolag, företagsmäklare, privat hyresvärd eller företag vill hyra ut industrilokal, är det avgörande att gå strukturerat till väga, så du inte slösar din tid och så du inte hamnar i en situation där din industrilokal står tom under en kortare eller längre period. Vi har gjort den här guiden för dig om hur du hyr ut din industrilokal.

  Läs mer
 • Inredning av industrilokal: Optimera din industrilokal med dessa steg Inredning av industrilokal: Optimera din industrilokal med dessa steg 22. augusti 2023

  Att skapa en välorganiserad och funktionell industrilokal kräver noggrann planering och hänsyn till både arbetsflöde och säkerhet. Här är en idékatalog för hur du kan optimera din industrilokal genom olika inredningselement.

  Läs mer
 • Flyttguide: Checklista för flytt av lager Flyttguide: Checklista för flytt av lager 21. augusti 2023

  En framgångsrik flytt av ditt lager kräver noggrann planering och genomförande. Genom att följa denna optimerade guide kan du säkerställa att din lagerflytt går så smidigt som möjligt.

  Läs mer
 • Inredningsguide: Få mest möjligt ur ditt lager med dessa 12 steg Inredningsguide: Få mest möjligt ur ditt lager med dessa 12 steg 21. augusti 2023

  När du vill hyra lager är det första steget givetvis att bedöma hur stort lager du behöver hyra. Det är viktigt att du är medveten om hur du får mest ut av lagret och hur du kan utnyttja utrymmet bäst, så att du inte hamnar i situationen där du hyr ett laget som är antingen för stort eller för litet.

  Läs mer
 • Hyra lager - de 8 viktigaste stegen i processen Hyra lager - de 8 viktigaste stegen i processen 21. augusti 2023

  När du ska hyra lager är det avgörande att du följer en strukturerad process där du tar med allting. Det säkerställer att du inte slösar tid och energi på din sökning. Vi har utvecklat denna guide till dig, så att du kan navigera säkert genom processen med att hyra lager, så att processen är så effektiv som möjligt.

  Läs mer
 • Hyr ut lager i 10 enkla steg Hyr ut lager i 10 enkla steg 21. augusti 2023

  Om du som fastighetsbolag, kommersiell mäklare, privat hyresvärd eller företag önskar att hyra ut dina lediga lagerlokaler, är det avgörande att gå strukturerat tillväga så att du inte slösar bort din tid och så att du inte hamnar i en situation där dina lagerlokaler står tomma under en kortare eller längre period. Vi har gjort denna guide till dig om hur du kan gå tillväga för att hyra ut lagerlokaler.

  Läs mer
 • Checklista vid flytt till ny kontorslokal Checklista vid flytt till ny kontorslokal 17. augusti 2023

  En framgångsrik flytt av din kontorslokal kräver noggrann planering och genomförande. Genom att följa denna optimerade guide kan du säkerställa att din flytt går så smidigt som möjligt.

  Läs mer
 • 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats 17. augusti 2023

  Att skapa den optimala arbetsmiljön på kontoret handlar inte bara om att placera skrivbord och stolar. Kontorsinredning spelar en avgörande roll i att främja produktivitet, trivsel och samarbete bland medarbetarna. Nedan presenteras en rad nyckelområden du bör överväga när du inreder ditt kontor för att maximera utrymme och skapa en trivsam arbetsupplevelse.

  Läs mer
 • Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen 17. augusti 2023

  Ska du hyra kontor är det viktigt att du har en strukturerad process, så du inte slösar din egen energi. Kom ihåg att du har en verksamhet vid sidan av som du inte får tappa fokus från. Vi har tagit fram denna guide till dig, så att du kan nå ditt mål med en ny kontorslokal utan att slösa onödig tid och energi.

  Läs mer
 • Hyra ut kontor via 10 enkla steg Hyra ut kontor via 10 enkla steg 17. augusti 2023

  Om du som fastighetsbolag, privat hyresvärd eller företag ska hyra ut kontor, är det viktigt att du arbetar mycket strukturerat och tar hänsyn till en rad faktorer. Du bör undvika att hamna i en situation där du inte kan få dina kontorslokaler uthyrda och där du därmed mister pengar på förlorad hyresintäkt.

  Läs mer
 • Att köpa butik – de 8 viktigaste stegen Att köpa butik – de 8 viktigaste stegen 16. augusti 2023

  Drömmer du om att bli butiksägare eller utvidga din nuvarande verksamhet genom att köpa en ny butik? Vi har skapat denna guide för dig så att du kan förverkliga din butiksdröm utan att slösa onödig tid och energi.

  Läs mer
 • 10 enkla steg till att framgångsrikt sälja en butik 10 enkla steg till att framgångsrikt sälja en butik 16. augusti 2023

  Om du som fastighetsbolag, privat säljare eller företag avser att sälja dina butiker är det avgörande att du hanterar processen strukturerat och med hänsyn till olika omständigheter. Detta kommer att försäkra att du inte hamnar i en situation där du inte kan sälja dina butiker och riskerar ekonomiska förluster på grund av bristande försäljning.

  Läs mer
 • Så hyr du en butik – de 8 viktigaste stegen Så hyr du en butik – de 8 viktigaste stegen 14. augusti 2023

  Drömmer du om att öppna din egen butik eller flytta din befintliga verksamhet till en ny och bättre butikslokal? Men känner du dig överväldigad av alla de steg som är involverade när man ska hyra butikslokal? Vi har utvecklat denna guide för dig, så att du kan nå ditt mål med en ny butik utan att slösa onödig tid och energi.

  Läs mer
 • 10 enkla steg för att framgångsrik hyra ut butikslokaler 10 enkla steg för att framgångsrik hyra ut butikslokaler 14. augusti 2023

  Om du som fastighetsbolag, privat hyresvärd eller företag vill hyra ut dina lediga butikslokaler är det viktigt att du gör det strukturerat och tar hänsyn till olika faktorer. På så sätt undviker du att hamna i en situation där du inte kan hyra ut dina lediga butikslokaler och därmed mister mycket pengar på förlorad hyresintäkt.

  Läs mer
 • Guide för butiksinredning - Skapa den perfekta atmosfären Guide för butiksinredning - Skapa den perfekta atmosfären 11. augusti 2023

  Att hitta rätt butikslokal är bara det första steget på din resa som butiksägare. Inredningen i din butikslokal spelar en avgörande roll för att kunna locka till dig kunder, skapa en behaglig shoppingupplevelse och öka försäljningen. Att inreda din butik på rätt sätt kräver mer än bara att välja en ledig butikslokal på marknaden. Nedan beskrivs några områden du bör vara uppmärksam på när du inreder din butik.

  Läs mer
 • Checklista vid flytt till en ny butikslokal Checklista vid flytt till en ny butikslokal 11. augusti 2023

  Att flytta din butik till en ny butikslokal kan vara en spännande men även utmanande process. Det finns många saker att ta hänsyn till för att säkerställa en smidig övergång. I detta blogginlägg kommer vi att guida dig genom de viktigaste stegen du bör följa för att flytta din butik så problemfritt som möjligt.

  Läs mer