Blogginlägg från mars 2017

 • Att hyra lokal i Uppsala Att hyra lokal i Uppsala 30. mars 2017 | Hyra lokal uppsala, Hyra lokaler uppsala, Uppsala

  Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Här finns det stora möjligheter till att syssla med olika typer av verksamheter, vare sig det är att driva en butik eller ha ett lager i staden. För att driva en verksamhet kan man antingen hyra lokal i Uppsala eller köpa en lokal. Olika stadsdelar i Uppsala passar mer eller mindre bra för olika typer av verksamheter. Att t.ex. hyra lokaler i Uppsalas centrala delar lämpar sig till restaurangverksamhet eller butiksverksamhet.

  Läs mer
 • Letar du lokaler i Göteborg? Letar du lokaler i Göteborg? 21. mars 2017 | Lokaler göteborg, Hyra lokal göteborg, Hyra lokaler göteborg

  Är du på jakt efter att hyra lokaler i Göteborg? Att börja leta efter lokaler är inte alltid helt enkelt och kan vid en första anblick framstå som en djungel att leta i – vilket för många kan var verka avskräckande. Vi vill därför gå igenom ett par tips som är bra att bära med sig i jakten på din nästa drömlokal - oavsett om du är ute efter att köpa eller hyra lokal i Göteborg.

  Läs mer
 • Hyra kontor i Stockholm: Hitta det bästa läget! Hyra kontor i Stockholm: Hitta det bästa läget! 13. mars 2017 | Kontor, Kontor för uthyrning, Kontorslokal

  Att söka efter information kan verka utmanande när du och din verksamhet ska hitta ett nytt kontor. Med en bättre överblick över var du kan börja, kommer processen vara mindre oöverskådelig. Med en ny guide utvecklad av Verksamhetslokaler.se kan du få en insikt i marknadens status på lediga kontorsobjekt i Stockholm, och inte minst få en bättre förståelse av var det bästa läget för ditt nya kontor är.

  Läs mer