De största företagen och butikerna i Sollentuna: En närmare titt

Sollentuna, en pulserande förort till Stockholm, är mer än bara en bostadsidyll.
30. januari 2024 | Skrivet av: Sara Petersen
De största företagen och butikerna i Sollentuna: En närmare titt

Sollentuna, en pulserande förort till Stockholm, är mer än bara en bostadsidyll. Det är också en plats där affärsverksamhet blomstrar. Här, bland grönskande landskap och modern arkitektur, hittar man några av regionens mest framstående företag och butiker. Från globala jättar till lokala pärlor, Sollentuna är en smältdegel av kommersiell aktivitet och entreprenörskap. I denna artikel ska vi dyka in i en värld av affärsmöjligheter och utforska de största och mest inflytelserika företagen och butikerna som har valt Sollentuna som sin hemvist. Följ med oss på en upptäcktsfärd genom Sollentunas affärsliv, där tradition möter innovation och lokal charm möter global närvaro.

Beijer Byggmaterial Aktiebolag

Beijer Byggmaterial är en ledande leverantör av byggmaterial och erbjuder ett brett utbud av produkter för både professionella byggare och hemmafixare. I Sollentuna tillhandahåller de material och tjänster som är avgörande för regionens byggprojekt, bidragande till både nya konstruktioner och renoveringsprojekt.

Ragn-Sells Recycling AB

Ragn-Sells är en pionjär inom återvinning och miljötjänster. Deras verksamhet i Sollentuna fokuserar på att erbjuda lösningar för avfallshantering och återvinning, vilket är avgörande för att främja en hållbar utveckling i regionen.

Saint-Gobain Sweden AB

Saint-Gobain är kända för sina innovativa material och lösningar som förbättrar vår vardagsmiljö. I Sollentuna bidrar de med sina avancerade material till byggsektorn och andra industrier, vilket stärker stadens infrastruktur och industriella kapacitet.

Elektroskandia Sverige AB

Elektroskandia är en ledande distributör av elektriska produkter och tjänster. Deras närvaro i Sollentuna garanterar tillgång till kvalitetsprodukter och kompetens inom el och belysning, vilket är avgörande för både bostäder och företag i området.

Capio Geriatrik AB

Capio Geriatrik specialiserar sig på vård för äldre. I Sollentuna erbjuder de högkvalitativ vård och stöd till den äldre befolkningen, vilket inte bara förbättrar livskvaliteten för den äldre generationen utan också stödjer lokalsamhället i stort.

Utvecklingspedagogik Sverige Aktiebolag

Detta företag är inriktat på pedagogisk utveckling och utbildning. I Sollentuna arbetar de med att utveckla och tillhandahålla utbildningsprogram och metoder som syftar till att förbättra lärande och utveckling för individer i alla åldrar.

Dibber Inspira AB

Dibber Inspira driver förskolor med fokus på barnens utveckling och lärande. Deras verksamhet i Sollentuna är viktig för att tillhandahålla högkvalitativ förskoleutbildning och bidra till en positiv start i livet för de yngsta invånarna.

Volvo Car Retail AB

Volvo Car Retail i Sollentuna erbjuder ett komplett utbud av tjänster för Volvo-ägare, inklusive försäljning av nya och begagnade bilar samt service och reparation. Deras engagemang för kvalitet och kundservice stärker Sollentunas position som en attraktiv plats för bilägare.

AB SOLOM

AB SOLOM (Sollentuna Omsorg och Lärande) är ett kommunalt bolag som tillhandahåller tjänster inom omsorg, utbildning och andra sociala tjänster. De spelar en central roll i att se till att invånarna i Sollentuna har tillgång till viktiga stödtjänster och kvalitativ omsorg.

Capio Legevisitten AB

Capio Legevisitten erbjuder primärvård och specialiserade medicinska tjänster. Med sin verksamhet i Sollentuna bidrar de till en god hälso- och sjukvård för lokalbefolkningen, och säkerställer att invånarna har tillgång till kvalitativ vård och medicinsk expertis.

Sollentuna, med sin strategiska närhet till Stockholm, är en levande kommun där affärsverksamheten blomstrar och bidrar till både den lokala ekonomin och livskvaliteten. Från innovativa teknikföretag och framstående serviceleverantörer till engagerade vårdinrättningar och detaljhandlare, speglar Sollentunas företag och butiker en dynamisk och mångsidig kommersiell miljö. Denna samling av företag och tjänster gör inte bara Sollentuna till en attraktiv plats för företagande och shopping, utan också till en plats där gemenskap, innovation och omsorg går hand i hand för att skapa en inkluderande och framåtblickande kommun.

Om du vill veta mer om Sollentunas kommersiella sida bör du läsa vårt mer allmänna blogginlägg: Här är allt du behöver veta om Sollentuna business.

Du kan hitta ditt nästa kontor att hyra i Sollentuna. Eller kanske en butik att hyra i Sollentuna på Verksamhetslokaler.se.

Vanliga frågor