Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastigheter i Göteborg Johanneberg

Du har sökt efter lokaler till salu i Göteborg Johanneberg.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler till salu i Göteborg Johanneberg.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Göteborg Johanneberg

Johanneberg är beläget i den södra delen av centrala Göteborg. Området är karakteriserat av funkishus och många sluttningar. Området är en lugn plats med gångavstånd till ett flertal grönområden, häribland Johannebergsparken. Med en kort promenad kan man ta sig till Göteborg city. I Johanneberg finner du också skolorna Chalmers och andra universitet. Johanneberg är därför en populär plats för många studenter.


Hitta lokal till salu i Göteborg Johanneberg

Letar du efter lokal till salu i Göteborg Johanneberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Göteborg Johanneberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna till salu i Göteborg Johanneberg - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Göteborg Johanneberg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Göteborg Johanneberg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Göteborg Johanneberg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Göteborg Johanneberg som matchar dina sökkriterier.