Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Kliniker i Uppsala

Nedan kan du se kliniker till salu i Uppsala och kliniker till investering i Uppsala. Tryck på den klinik till salu i Uppsala eller den klinik till investering i Uppsala som du vill ha mer info om. Hitta din nya klinik i Uppsala eller dina nya kliniker i Uppsala här. Lycka till! Mer info om klinik till salu i Uppsala.

Upprätta en sökagent och få besked om nya kliniker till salu

1 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Kliniker till salu i Uppsala

Letar du efter kliniker till salu Uppsala har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper klinik är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper klinik är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Klinik i Uppsala

Letar du efter klinik till salu i Uppsala har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över klinik till salu i Uppsala.

Värt att veta när du söker klinik i Uppsala

Uppsala är för många förknippat med att vara en universitetsstad och ett kyrkligt centrum i Sverige. Men, utöver det finns här också en mycket stark tradition av företagande och en kommun med stort fokus på näringslivet. Uppsala kommun har idag 211 000 invånare vilket förväntas växa med 100 000 fler invånare till 2050, vilket gör Uppsala kommun till en av landets mest expansiva kommuner. Idag är 19 000 företag registrerade i staden varav de allra största och mest internationellt kända är företag som GE Healthcare Bio-Sciences, Clean-tech och Lifco.

Hitta lediga kliniklokaler till salu i Uppsala. Söker du klinik till salu i Uppsala, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Uppsala än kliniklokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Uppsala är förknippad med innovation och nytänkande vilket kan härledas till dess anrika universitet. Universitetet grundades redan år 1477 och är därmed det äldsta sätet för högre utbildning i hela Skandinavien. Den ständiga utströmningen av examinerade studenter har fått många företag att vända blicken hit.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Uppsala
Information om kommunen