Lager till salu i Uppsala

Nedan kan du se lagerlokaler till salu i Uppsala län och lagerlokaler till investering i Uppsala län. Tryck på den fastighet till salu som du vill ha mer info om. Hitta lager till salu i Uppsala län eller lagerlokaler i Uppsala län til salu här. Lycka till! Mer info om lager till salu i Uppsala län.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
1 fastigheter hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Uppsala under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Uppsala under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler till salu i Uppsala på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Uppsala som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Uppsala som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Uppsala över tid.

Datum Alla lagerlokaler till salu Nya lagerlokaler till salu Sålda lagerlokaler
22. juli 2024 1 0 0
21. juli 2024 1 0 0
20. juli 2024 1 0 0
19. juli 2024 1 0 0
18. juli 2024 1 0 0
17. juli 2024 1 0 0
16. juli 2024 1 0 0
15. juli 2024 1 0 0
14. juli 2024 1 0 0
13. juli 2024 1 0 0
12. juli 2024 1 0 0
11. juli 2024 1 0 0
10. juli 2024 1 0 0
9. juli 2024 1 0 0
8. juli 2024 1 0 0
7. juli 2024 1 0 0
6. juli 2024 1 0 0
5. juli 2024 1 0 0
4. juli 2024 1 0 0
3. juli 2024 1 1 1
2. juli 2024 1 0 0

Statistik över lediga lagerlokaler till salu i Uppsala

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler till salu i Uppsala. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Uppsala över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 1
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 500
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0

Lagerlokaler till salu i Uppsala

Letar du efter lagerlokaler till salu Uppsala har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper lagerlokal är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper lagerlokal är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Lager till salu i Uppsala

Letar du efter lager till salu i Uppsala har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över lager till salu i Uppsala.

Värt att veta när du söker lager i Uppsala

Uppsala är en växande näringslivsstad med en stark bas i högteknologi och forskning. Staden är hemvist för flera stora företag inom bland annat läkemedel, IT och bioteknik. Uppsala är också en viktig utbildningsstad med ett stort universitet och flera högskolor.

Uppsala har en stark tillväxtpotential som näringslivsstad. Staden har en ung och välutbildad arbetskraft, en stark forskningsbas och en kultur som främjar innovation. Bland annat därför är Uppsala en attraktiv stad för företag och entreprenörer. Staden har en stark bas i högteknologi och forskning, en hög andel högutbildade invånare och möjligheter för samarbete.

Uppsala har dessutom ett väl utbyggt transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera varor och personal. För företag som behöver transportera varor över längre sträckor är vägtransporter och järnvägstransporter de bästa alternativen. För företag som behöver transportera varor inom Uppsala är cykel och gång bra alternativ.

Stadsdelar i Uppsala

Uppsala är indelat i åtta stadsdelar, som i sin tur är indelade i mindre områden:

 • Centrala staden är den historiska stadskärnan och är hemvist för många av stadens viktigaste byggnader och institutioner, bland annat Uppsala domkyrka, Uppsala universitet och Uppsala stadshus.

 • Nordvästra staden är ett blandat område med både bostäder och företag. Här ligger bland annat studentområdet Främre Luthagen och industriområdet Stenhagen.

 • Västra staden är ett relativt nytt område som har vuxit fram under de senaste decennierna. Här ligger bland annat Boländerna, ett stort industriområde, och Eriksberg, ett bostadsområde.

 • Sydvästra staden är ett bostadsområde med en blandad befolkning. Här ligger bland annat Bäcklösa, ett villaområde, och Sävja, ett område med både bostäder och företag.

 • Sydöstra staden är ett bostadsområde med en växande befolkning. Här ligger bland annat Bergsbrunna, ett villaområde, och Ultuna, ett område med universitetsanläggningar.

 • Östra staden är ett blandat område med både bostäder och företag. Här ligger bland annat Boländerna, ett stort industriområde, och Ultuna, ett område med universitetsanläggningar.

 • Nordöstra staden är ett bostadsområde med en växande befolkning. Här ligger bland annat Brillinge, ett villaområde, och Sunnersta, ett område med både bostäder och företag.

 • Norra staden är ett bostadsområde med en blandad befolkning. Här ligger bland annat Bärby hage, ett villaområde, och Gottsunda, ett område med både bostäder och företag.

Lager- och logistikområden i Uppsala

De viktigaste logistikområdena i Uppsala är:

 • Uppsala Nord: ett logistikområde i norra Uppsala med ett strategiskt läge vid E4:an och Väg 55.
 • Boländerna: industriområde i västra Uppsala som har ett antal logistikföretag, bland annat DHL och Schenker.
 • Gränby centrum: köpcentrum i östra Uppsala där bland annat PostNord och UPS ligger.

Uppsala Nord är ett logistik- och verksamhetsområde som ligger i norra Uppsala. Uppsala Nord har ett strategiskt läge vid E4:an och Väg 55, vilket gör det enkelt att distribuera varor norrgående eller södergående samt hantera leveranser för Uppsala och Mälardalsregionen.

Boländerna är ett stort industriområde som ligger i västra Uppsala. Boländerna är hemvist för flera stora företag, bland annat AstraZeneca, Gambro och Uppsala BioScience Park. Området har också ett antal logistikföretag, bland annat DHL och Schenker.

Gränby centrum är ett köpcentrum som ligger i östra Uppsala. Gränby centrum har ett antal logistikföretag, bland annat PostNord och UPS.

Uppsala är en stad med ett växande logistikbehov. Staden är hemvist för flera stora företag, vilket skapar ett behov av effektiva logistiklösningar.

Mer information om näringslivet i Uppsala

Om du söker lokaler i Uppsala är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Uppsala som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Uppsala i denna guide: Uppsala: En växande kunskapsstad med starka näringar.