Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorshotell i Umeå

Du har sökt efter Kontorshotell i Umeå. Mer info om kontorshotell i Umeå.
Du har sökt efter Kontorshotell i Umeå. Mer info om kontorshotell i Umeå.

Värt att veta när du sökerkontorshotell i Umeå

Var staden fått sitt namn ifrån är inte en fråga som alla enats om. Den mest vanligen accepterade uppfattningen är att namnet har sitt ursprung i det fornnordiska ordet Úma, som betyder dånande eller tjutande, och därmed användes som en beskrivning av Umeälven. En alternativ uppfattning är att namnet härstammar från Ymer och att Umeå därmed är vad som omnämndes som Ymisland i den isländska fornaldarsagan Hervararsagan från 1200-talet. Något som däremot inte går att motsätta sig är att stadens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden då hällristningar från cirka 3 000 f. Kr. är funna i området. Staden har flertalet gånger i historien brunnit ned till marken på grund av krig och förstörelse. Under återuppbyggnaden efter Stadsbranden i Umeå år 1888 beslöts att gatorna skulle vara bredare och att björkar skulle planteras längs med alla gator och med detta föddes Björkarnas stad. Sedan Umeå universitet invigdes år 1965 har befolkningen i staden mer än fördubblats och inneburit att medelåldern för stadens invånare ligger flera år under riksgenomsnittet. Förutom av universitetet lockas folk till staden på grund av dess vädermässiga mångfald i form av riktiga snövintrar kombinerat med soliga strandsomrar. Staden är också präglad av kultur vilket gör sig påmint av alla muséer, Umeå jazzfestival, och inte minst Norrlandsoperan.


Hitta kontorshotell i Umeå

Letar du efter kontorshotell i Umeå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorshotell , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorshotell i Umeå som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontorshotell i Umeå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontorshotell i Umeå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontorshotell i Umeå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontorshotell i Umeå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontorshotell i Umeå som matchar dina sökkriterier.

 


Vilka typer av lokaler finns i Umeå?

I Umeå hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Umeå baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Umeå kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Umeå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Umeå.

Hur mycket kostar ett lokal i Umeå?

Priset på ett lokal i Umeå beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Umeå.