Rapportera

Kontorshotell för uthyrning, Uppsala, Klicka här för att se vägnamnSuttungs gränd

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 150185
  • Kontorshotell

Modernt kontorshotell med centralt läge

Välkommen till kontorshotellet i Uppsala Gate mitt i centrala stan. Nu finns rum i olika storlekar lediga. I hyran ingår tillgång till gemensamma mötesrum, touchdownplatser, kök inkl. kaffe/te, internet och städning. Konceptet är idealiskt för mindre nystartade företag som uppskattar nätverk med likasinnade, eller för er som önskar en flexibel kontorslösning. Uppsala Gate har det perfekta läget för tågpendlare.

Just nu har vi följande rum lediga:

- Rum 12 kvm för 2 personer
- Rum 13 kvm för 2 personer
- Rum 23 kvm för 4 personer
- Rum 24 kvm för 4 personer

Kontakta oss för mer information.
Möblerat ljust kontorsrum med stort fönsterparti och glasväggar mot korridoren. Väggarna är vitmålade och golven är försedda med en grafitgrå täckande matta. Rummen är möblerade med höj-/och sänkbara skrivbord, stol samt förvaringsmöbel. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom 2 mötesrum (avsett för ca 6 personer och ca 4 personer), kök med matplats, förråd/kopieringsrum.


Uppsala Gate har ett bra pendlarläge intill Resecentrum på Kungsgatan mitt i centrala Uppsala. First office har flexibla med rumsstorlekar för 1-4 personer. I fastigheten finns Elite hotel, Bishop arms och den populära lyxrestaurangen Miss Voon. Det finns även en rooftop bar med magnifik vy över hela stan.


Läget mitt i centrala Uppsala har ett rikt serviceutbud av butiker, restauranger och caféer. Det finns trevliga shoppingstråk och gallerior. För friskvård finns både yogacenter, flertalet gym och Centralbadet på gångavstånd. Stationen har goda luncher med populär uteservering. Inne i Resecentrum finns både caféer och flera alternativ till take awayluncher såsom sushi, baguetter och sallader.


Uppsala Gate är beläget precis intill Resecentrum för både tåg och busstrafik över hela länet. Bättre pendlarläge kan man inte få tag på i Uppsala.
Parkering
Det finns garageplatser i fastigheten.

Denna lokal ligger i Uppsala - klicka här för mer info.