Kontorshotell i Uppsala

Se alla företagshotell, business centers och kontorshotell i Uppsala nedan. Om du letar efter coworking, shared offices eller lediga kontorsplatser i Uppsala har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga kontorshotell i Uppsala i vår databas. Hitta din nya kontorsplats i Uppsala här. Lycka till! Mer info om kontorshotell i Uppsala.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
61 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorshotell i Uppsala under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorshotell i Uppsala under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorshotell i Uppsala på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorshotell i Uppsala som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorshotell i Uppsala som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Uppsala över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Uppsala över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Uppsala över tid,samlad statistik över alla lediga till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över sålda i Uppsala över tid.

Datum Alla lediga kontorshotell Nya lediga kontorshotell Uthyrda eller sålda kontorshotell
1. mars 2024 61 0 0
29. februari 2024 61 1 1
28. februari 2024 61 1 0
27. februari 2024 60 1 1
26. februari 2024 60 1 0
25. februari 2024 59 0 0
24. februari 2024 59 1 0
23. februari 2024 58 2 0
22. februari 2024 56 0 3
21. februari 2024 59 0 0
20. februari 2024 59 3 1
19. februari 2024 57 0 0
18. februari 2024 57 0 0
17. februari 2024 57 0 1
16. februari 2024 58 0 0
15. februari 2024 58 3 2
14. februari 2024 57 0 2
13. februari 2024 59 1 1
12. februari 2024 59 0 0
11. februari 2024 59 0 0
10. februari 2024 59 10 21
9. februari 2024 70 23 0
8. februari 2024 47 0 7
7. februari 2024 54 1 2
6. februari 2024 55 1 0
5. februari 2024 54 0 0
4. februari 2024 54 0 0
3. februari 2024 54 0 0
2. februari 2024 54 0 0
1. februari 2024 54 16 16
31. januari 2024 54 1 0

Statistik över lediga kontorshotell i Uppsala

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorshotell i Uppsala under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorshotell i Uppsala över tid, samlad statistik över nya kontorshotell i Uppsala över tid, samlad statistik över uthyrda kontorshotell i Uppsala över tid, samlad statistik över alla lediga till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över nya kontorshotell till salu i Uppsala över tid, samlad statistik över sålda i Uppsala över tid.

Kontorshotell
Antal lediga lokaler 61
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 20 208
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Kontorshotell i Uppsala

Ett kontorshotell är en gemenskap av företag som går samman för att dela ett gemensamt kontorsutrymme. En kontorshotell kan vara ett bra sätt att spara pengar och tid, eftersom du inte behöver betala för en stor kontorslokal utan delar kostnader för hyra, drift, inredning osv. med andra.

En plats i ett kontorshotell i Uppsala kan ge dig tillgång till en coworking-miljö där du kan arbeta sida vid sida med andra likasinnade, hålla möten och nätverka.

För att hitta ett kontorshotell i Uppsala som har lediga platser ska du gå igenom flera steg. Du kan hitta inspiration för din sökprocess i vår guide: Så hittar du rätt kontorshotell – de 8 viktigaste stegen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt kommande coworking space. Sedan bör du undersöka marknaden för kontorshotell som har lediga platser just nu.

Du kan få en översikt över kontorshotell i Uppsala via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i hela Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för kontorshotell i Uppsala, som informerar dig om nya lediga kontorsplatser i företagshotell som matchar dina kriterier.

Hitta coworking space i Uppsala med rätt storlek och inredning

När du letar efter en kontorsplats eller kontor i ett business center i Uppsala, är första steget att definiera dina behov. Vill du ha ett stängt kontor eller är det okej med en öppen kontorsplats? Vad är din budget? Vilka krav har du på faciliteter i kontorshotellet - ska det finnas mötesrum, adresservice, virtuellt kontor, lunchlösning, annat? Hur många medlemmar bör kontorshotellet idealiskt ha? Behöver du plats för anställda och samarbetspartners, eller är det bara du?

Storleken och inredningen av kontorsplatserna kan variera: Vissa kontorsplatser är avsedda för enskilda personer, medan andra business centers erbjuder större kontorsutrymmen där du kan ha utrymme för dig själv och flera anställda om du vill.

När du har hittat ett intressant kontorshotell i Uppsala som du tycker passar dig, boka en visning med den ansvarige, som oftast själv kommer att vara en del av kontorshotellet.

Du kan läsa mer om inredning i kontorshotellet i denna guide: 10 steg för att inreda ditt kontorshotell - skapa en effektiv och inbjudande miljö.

Flytta till ditt nya kontorshotell i Uppsala

När du har valt det företagshotell du vill flytta in i, bör du tänka på inflyttningen. Förbered hela processen - packning, transport av dina saker, uppackning, inredning, igångsättning och kommunikation till kunder och samarbetspartners om den nya adressen.

Använd vår guide: Att tänka på inför flytten till ett kontorshotell, så att du är säker på att du inte glömmer något.

Ska du hyra ut kontorsplatser i Uppsala?

Om du har ett kontorshotell med lediga platser i Uppsala, kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se. Vi används av ett stort antal business centers, företagshotell och kontorshotell för uthyrning av lediga kontorsplatser och kontorslokaler.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och ett stort antal besökare dagligen som letar efter kontorshotell och kontorsplatser att hyra, kan du genom att annonsera dina kontorshotell nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för ditt kontorshotell i Uppsala eller söka hyresgäster som letar efter kontorshotell direkt på vår hemsida. Du är även välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för ytterligare information eller hjälp.

Du kan läsa mer om uthyrning av platser i kontorshotell i denna guide: Hyra ut platser i kontorshotell - en guide i 10 steg.

Kontorsplats i Uppsala

Allt fler väljer att hyra en kontorsplats, eftersom det ger en mängd fördelar.

En av de stora fördelarna med att hyra en kontorsplats är att man inte själv behöver oroa sig för underhåll och städning. Detta är naturligtvis en stor fördel eftersom det ger dig mer tid att fokusera på det som är viktigt för dig och ditt företag.

Dessutom är det också en stor fördel att man inte själv behöver oroa sig för att hitta rätt möbler och inredning till kontoret.

Coworking i Uppsala

Coworking blir allt mer populärt, eftersom det erbjuder en rad fördelar. En av de största fördelarna med att välja en coworking-plats är att du slipper besväret med underhåll och städning. Det frigör tid, så att du kan fokusera helt på din verksamhet.

Med en coworking-plats behöver du inte tänka på att skaffa möbler och utrustning till kontoret – allt är redan på plats.

Värt att veta när du söker kontorshotell i Uppsala

Uppsala är en växande näringslivsstad med en stark bas i högteknologi och forskning. Staden är hemvist för flera stora företag inom bland annat läkemedel, IT och bioteknik. Uppsala är också en viktig utbildningsstad med ett stort universitet och flera högskolor.

Uppsala har en stark tillväxtpotential som näringslivsstad. Staden har en ung och välutbildad arbetskraft, en stark forskningsbas och en kultur som främjar innovation. Bland annat därför är Uppsala en attraktiv stad för företag och entreprenörer. Staden har en stark bas i högteknologi och forskning, en hög andel högutbildade invånare och möjligheter för samarbete.

Uppsala har dessutom ett väl utbyggt transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera varor och personal. För företag som behöver transportera varor över längre sträckor är vägtransporter och järnvägstransporter de bästa alternativen. För företag som behöver transportera varor inom Uppsala är cykel och gång bra alternativ.

Stadsdelar i Uppsala

Uppsala är indelat i åtta stadsdelar, som i sin tur är indelade i mindre områden:

  • Centrala staden är den historiska stadskärnan och är hemvist för många av stadens viktigaste byggnader och institutioner, bland annat Uppsala domkyrka, Uppsala universitet och Uppsala stadshus.

  • Nordvästra staden är ett blandat område med både bostäder och företag. Här ligger bland annat studentområdet Främre Luthagen och industriområdet Stenhagen.

  • Västra staden är ett relativt nytt område som har vuxit fram under de senaste decennierna. Här ligger bland annat Boländerna, ett stort industriområde, och Eriksberg, ett bostadsområde.

  • Sydvästra staden är ett bostadsområde med en blandad befolkning. Här ligger bland annat Bäcklösa, ett villaområde, och Sävja, ett område med både bostäder och företag.

  • Sydöstra staden är ett bostadsområde med en växande befolkning. Här ligger bland annat Bergsbrunna, ett villaområde, och Ultuna, ett område med universitetsanläggningar.

  • Östra staden är ett blandat område med både bostäder och företag. Här ligger bland annat Boländerna, ett stort industriområde, och Ultuna, ett område med universitetsanläggningar.

  • Nordöstra staden är ett bostadsområde med en växande befolkning. Här ligger bland annat Brillinge, ett villaområde, och Sunnersta, ett område med både bostäder och företag.

  • Norra staden är ett bostadsområde med en blandad befolkning. Här ligger bland annat Bärby hage, ett villaområde, och Gottsunda, ett område med både bostäder och företag.

Mer information om näringslivet i Uppsala

Om du söker lokaler i Uppsala är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Uppsala som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Uppsala i denna guide: Uppsala: En växande kunskapsstad med starka näringar.