Hyra showroom i Uppsala

Se alla showrooms att hyra i Uppsala nedan. Om du vill hyra showroom i Uppsala har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla showrooms som uthyres i Uppsala i vår databas. Hitta ditt nya showroom i Uppsala här. Lycka till! Mer info om att hyra showroom i Uppsala.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
Det finns tyvärr inte några helt precisa matchningar för din sökning. Vår sökrobot föreslår dock att du tittar närmre på nedanstående lokaler som påminner om din sökning, även om de inte passar perfekt till dina kriterier. Kom ihåg att du alltid kan använda sökfiltret för att precisera din sökning.

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga showrooms att hyra i Uppsala under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga showrooms att hyra i Uppsala under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet showrooms att hyra i Uppsala på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya showrooms i Uppsala som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal showrooms i Uppsala som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga showrooms i Uppsala över tid, samlad statistik över nya showrooms i Uppsala över tid, samlad statistik över uthyrda showrooms i Uppsala över tid.

Datum Alla showrooms att hyra Nya showrooms att hyra Uthyrda showrooms
22. juli 2024 0 0 0
21. juli 2024 0 0 0
20. juli 2024 0 0 0
19. juli 2024 0 0 0
18. juli 2024 0 0 0
17. juli 2024 0 0 0
16. juli 2024 0 0 0
15. juli 2024 0 0 0
14. juli 2024 0 0 0
13. juli 2024 0 0 0
12. juli 2024 0 0 0
11. juli 2024 0 0 0
10. juli 2024 0 0 0
9. juli 2024 0 0 0
8. juli 2024 0 0 0
7. juli 2024 0 0 0
6. juli 2024 0 0 0
5. juli 2024 0 0 0
4. juli 2024 0 0 0
3. juli 2024 0 0 0
2. juli 2024 0 0 0
1. juli 2024 0 0 0
30. juni 2024 0 0 0
29. juni 2024 0 0 0
28. juni 2024 0 0 0
27. juni 2024 0 0 0
26. juni 2024 0 0 0
25. juni 2024 0 0 0
24. juni 2024 0 0 0
23. juni 2024 0 0 0
22. juni 2024 0 0 0

Statistik över lediga showrooms att hyra i Uppsala

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av showrooms att hyra i Uppsala. Se också samlad statistik över alla lediga showrooms i Uppsala över tid, samlad statistik över nya showrooms i Uppsala över tid, samlad statistik över uthyrda showrooms i Uppsala över tid.

Showrooms
Antal lediga lokaler 0
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 0
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Vad är ett showroom?

Ett showroom är ett ställe som är speciellt anpassat för att visa upp produkter. Showroomen kan innehålla ett antal olika typer av produkter, som till exempel kläder, möbler, elektronik eller leksaker. Showroomen är ett bra ställe att använda för att visa upp produkter för kunder eller för att hålla evenemang. Showroomen är också ett bra ställe att använda för att hålla olika typer av företagsevenemang.

Hyra showroom i Uppsala

Är du ett företag på jakt efter att hyra showroom i Uppsala så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga showrooms i Uppsala. Hitta ditt nya showroom att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av showroom att hyra i Uppsala till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera showroomen, så du ser de mest relevanta showroomen i Uppsala först.

Guide: Så hittar du ett showroom i Uppsala

Behöver du hjälp med att hitta showroom i Uppsala? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av showroom i Uppsala. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta showroomet i Uppsala!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett showroom i Uppsala. Vilken storlek och hur många m2 ska showroomet vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Uppsala ska showroomet ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på ett showroom som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter showroom i Uppsala

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter showrooms i Uppsala. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta det bästa lediga showroomet till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Uppsala. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter showroom att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett showroom i Uppsala som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra showroomet. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya showroom i Uppsala ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på showroomet eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda showroomet? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya showroom. Kom ihåg att adressändra.

Hyr showroom i Uppsala

När du vill hyra showroom, är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra showroom i Uppsala kommer det att hjälpa dig att hitta det perfekta showroomet för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du har bestämt vilken typ av showroom att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga showroom när du vill hyra showroom i Uppsala. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några showrooms att hyra i Uppsala som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för ett showroom.

Hitta showroom att hyra i Uppsala

Du kan använda vår sökmotor för att hitta ett showroom att hyra i Uppsala som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av showroom att hyra i Uppsala.

Oavsett vilken typ av showroom att hyra i Uppsala som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har showrooms att hyra i Uppsala för alla typer av verksamheter.

När du söker showroom att hyra i Uppsala är det viktigt att veta vilken typ av showroom i Uppsala som du vill hyra. Om du söker showroom med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Vill du hyra showrooms i Uppsala finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Det finns olika typer av showrooms som är lämpliga för olika typer av verksamheter. Det finns ett antal saker som du bör överväga.

Först och främst måste du bestämma var det lediga showroomet i Uppsala ska ligga. 

När du har bestämt var du vill att det lediga showroomet ska vara måste du också bestämma vilken typ av showroom du behöver. Det finns många olika typer av lediga showroom i Uppsala att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket ledigt showroom i Uppsala som passar dina behov bäst.

Priserna på lediga showrooms i Uppsala varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga showroomen i Uppsala som passar bäst för dina behov.

Om du letar efter showrooms för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de showrooms i Uppsala som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av showrooms i Uppsala, beroende på vad du behöver.

Att hitta ett showroom i Uppsala kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på ett showroom i Uppsala förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på ett nytt showroom i Uppsala, för att i slutändan hitta det showroom i Uppsala som passar dig bäst.

Värt att veta när du söker showroom i Uppsala

Uppsala är en växande näringslivsstad med en stark bas i högteknologi och forskning. Staden är hemvist för flera stora företag inom bland annat läkemedel, IT och bioteknik. Uppsala är också en viktig utbildningsstad med ett stort universitet och flera högskolor.

Uppsala har en stark tillväxtpotential som näringslivsstad. Staden har en ung och välutbildad arbetskraft, en stark forskningsbas och en kultur som främjar innovation. Bland annat därför är Uppsala en attraktiv stad för företag och entreprenörer. Staden har en stark bas i högteknologi och forskning, en hög andel högutbildade invånare och möjligheter för samarbete.

Uppsala har dessutom ett väl utbyggt transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera varor och personal. För företag som behöver transportera varor över längre sträckor är vägtransporter och järnvägstransporter de bästa alternativen. För företag som behöver transportera varor inom Uppsala är cykel och gång bra alternativ.

Stadsdelar i Uppsala

Uppsala är indelat i åtta stadsdelar, som i sin tur är indelade i mindre områden:

  • Centrala staden är den historiska stadskärnan och är hemvist för många av stadens viktigaste byggnader och institutioner, bland annat Uppsala domkyrka, Uppsala universitet och Uppsala stadshus.

  • Nordvästra staden är ett blandat område med både bostäder och företag. Här ligger bland annat studentområdet Främre Luthagen och industriområdet Stenhagen.

  • Västra staden är ett relativt nytt område som har vuxit fram under de senaste decennierna. Här ligger bland annat Boländerna, ett stort industriområde, och Eriksberg, ett bostadsområde.

  • Sydvästra staden är ett bostadsområde med en blandad befolkning. Här ligger bland annat Bäcklösa, ett villaområde, och Sävja, ett område med både bostäder och företag.

  • Sydöstra staden är ett bostadsområde med en växande befolkning. Här ligger bland annat Bergsbrunna, ett villaområde, och Ultuna, ett område med universitetsanläggningar.

  • Östra staden är ett blandat område med både bostäder och företag. Här ligger bland annat Boländerna, ett stort industriområde, och Ultuna, ett område med universitetsanläggningar.

  • Nordöstra staden är ett bostadsområde med en växande befolkning. Här ligger bland annat Brillinge, ett villaområde, och Sunnersta, ett område med både bostäder och företag.

  • Norra staden är ett bostadsområde med en blandad befolkning. Här ligger bland annat Bärby hage, ett villaområde, och Gottsunda, ett område med både bostäder och företag.

Mer information om näringslivet i Uppsala

Om du söker lokaler i Uppsala är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Uppsala som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Uppsala i denna guide: Uppsala: En växande kunskapsstad med starka näringar.