Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorshotell för uthyrning i Piteå

Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Piteå.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Piteå.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontorshotell i Piteå

Drygt 20 mil norr om Umeå ligger Piteå, en stad som är en mycket populär turiststad under sommarmånaderna. Piteå står för hälften av all sommarturism i Norrbotten. Ett populärt nöje i staden är Pite havsbad som ligger intill Piteälvens mynning har en fem kilometer lång sandstrand, äventyrsbad, aktivitetcentrum och en stor camping. Pite havsbad har även en framgångsrik konferens- och nöjesanläggningar. Piteå är dock mer än en turiststad. I staden finns bland annat en musikhögskola som är del av Luleå tekniska Universitet. SP Sveriges tekniska forskningsinstitut bedriver forskning och erbjuder tjänster till näringsliv, samhälle och industri. Piteå Science Park är en innovationsarena inom kreativa lösningar och cleantech. Bland annat förenas kreatörer och ingenjörer för att skapa gränsöverskridande samarbeten och på så vis frambringa hållbar lösningar.


Hitta kontorshotell att hyra i Piteå

Letar du efter kontorshotell att hyra i Piteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorshotell som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorshotell att hyra i Piteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontorshotell att hyra i Piteå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontorshotell att hyra i Piteå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontorshotell att hyra i Piteå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontorshotell att hyra i Piteå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontorshotell att hyra i Piteå som matchar dina sökkriterier.