Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorshotell för uthyrning i Kalmar

Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Kalmar.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Kalmar.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontorshotell i Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun, residensstad i Kalmar län samt tidigare stiftsstad i Kalmar stift. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här är en kreativ kunskapsmiljö. Kalmar centralort hade 40 000 invånare år 2018. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Ligger vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar ligger vid vattnet med enkel åtkomst till den stora ön Öland. Norr om Kvarnholmen leder en 6 km lång bro över Kalmarsund


Hitta kontorshotell att hyra i Kalmar

Letar du efter kontorshotell att hyra i Kalmar? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorshotell som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorshotell att hyra i Kalmar som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontorshotell att hyra i Kalmar på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontorshotell att hyra i Kalmar, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontorshotell att hyra i Kalmar

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontorshotell att hyra i Kalmar. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontorshotell att hyra i Kalmar som matchar dina sökkriterier.