Snart kommer finländska kontorshotell till Sverige

Det finska bolaget Technopolis driver i dagsläget elva kontorshotell och planerar en stor expansion med planer på att starta flertalet kontorshotell i Sverige.
1. november 2017 | Skrivet av: Ludvig Kofoed
Snart kommer finländska kontorshotell till Sverige

Det finska bolaget Technopolis driver i dagsläget elva kontorshotell och planerar en stor expansion med planer på att starta flertalet kontorshotell i Sverige. Det första kontorshotellet öppnas på Klara Strand i M&G Real Estates fastighet i centrala Stockholm. Enheten, som kommer få namnet UMA Kungsbron, blir företagets största enhet och beräknas stå klar för inflyttning redan i april 2018. UMA Kungsbron förväntas inrymma 50 kontorsplatser, 90 öppna platser samt 10 konferensrum. Du kan på ett enkelt sätt påbörja sökandet bland kontorshotell i hela landet här.

Utöver satsningen i Stockholm förhandlar Technopolis även om centrala lägen i Göteborg för vilka man förväntas teckna avtal inom kort. Totalt är målsättningen med den kraftiga expansionen att ha 20 enheter innan år 2020 vilket är närapå en fördubbling mot hur många enheter man driver idag. Huvudfokus ligger på de nordiska storstäderna Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Enligt Technopolis Sverigechef Johan Herner hyr den vanliga kunden ett kontor eller en kontorsplats i allt från en dag till ett halvår. Detta innebär att kontorshotellen är väl anpassade för alla typer av kunder. Är du på jakt efter en kontorsplats eller ett kontor i Stockholm kan du få en överblick över utbudet här.