Snart butiker till salu när anrika travbanan rivs

Mycket talar för att överenskommelsen mellan MKB och Skånska Travsällskapet går igenom vilket kommer innebära en ny stadsdel i Malmö med tusentals nya bostäder och flera kommersiella butiker till salu.
23. november 2017 | Skrivet av: Leonora Jensen
Snart butiker till salu när anrika travbanan rivs

Mycket talar för att överenskommelsen mellan MKB och Skånska Travsällskapet går igenom vilket kommer innebära en ny stadsdel i Malmö med tusentals nya bostäder och flera kommersiella butiker till salu. Affären avser förvärvet av den anrika travbanan Jägersro och förväntas uppgå till 750 miljoner kronor. Totalt beräknar MKB att man kommer kunna skapa förutsättningar för såväl 3 400 bostäder som för en rad kommersiella verksamheter på det 400 000 kvadratmeter stora exploateringsområdet. Vill du inte vänta utan börja söka efter butiker till salu direkt kan du snabbt och enkelt göra det här.  

En lyckad affär ses som goda nyheter för den som letar efter bostad eller butiker till salu men kan vid första anblick vara mer svårsmält för travsports-entusiasten. Dock finns ingen anledning att misströsta då Skånska Travsällskapet planerar att uppföra en ny modern arena precis i anslutning till den nu befintliga travbanan. Den enorma satsningen med tusentals nya bostäder och däremed en ny stor kundkrets gör området mycket attraktivt för kommerisella verksamheter. Letar du efter butiker till salu i den nya stadsdelen bör du således vara ute i god tid. Börja leta efter lokaler i Malmö redan idag här.