Letar du efter kontor uthyres, men fortsatt ingen lycka?

Letar du efter kontor uthyres, men har ännu inte fått tag i det där perfekta kontoret? Då är du inte ensam. Det är många som är på jakt efter kontor men som inte hittar det där perfekta drömkontoret med en gång. Ett tips...
12. oktober 2017 | Skrivet av: Ludvig Kofoed
Letar du efter kontor uthyres, men fortsatt ingen lycka?

Letar du efter kontor uthyres, men har ännu inte fått tag i det där perfekta kontoret? Då är du inte ensam. Det är många som är på jakt efter kontor men som inte hittar det där perfekta drömkontoret med en gång. Ett tips på hur man får arbetet gjort under tiden innan man kan flytta in på ett kontor kan vara att istället hitta ett café elller annan typ av hak och arbeta/studera därifrån. Detta har blivit allt mer populärt och framförallt i de större städerna finns det gott om caféer som riktar in sig på att skapa en trivsam och kreativ arbetsmiljö. Och om du samtidigt vill fortsätta med jakten på ditt drömkontor kan du helt kostnadsfritt registrera dig här för att hela tiden bli uppdaterade om nya kontor uthyres. Du kan till och med skapa en digital sökagent som sänder mail till dig varje gång ditt potentiella drömkontor blir ledigt – på så vis kan du hela tiden vara först med att söka, utan att lägga ner timtals framför datorn.

Samtidigt rapporteras det ofta i dagsmedia och kvällspress om stora kommande satsningar på fler kontorsbyggnader. Det är en nödvändig del för att det svenska näringslivet ska fortsätta att växas och frodas – att vi har fysiskt plats för alla företag, stora som små. Sverige är dessutom i framkant vad det gäller start-up-företag vilket är fantastiskt roligt och som man genom fler kontor uthyres kan fortsätta främja genom att se till så förutsättningarna för företagare i Sverige är så goda som möjligt.