Kända butiker till salu runt om i landet

Runt om i Sverige ligger för nuvarandet kända butiker till salu. Överallt från Halmstad, till Ystad till Stockholm. Nu säljer bla. H&M sin butik på Sergelsgatan. Läs hela inlägget här: Ifall du letar efter butiker till salu bör du kicka in på https://www.verksamhetslokaler.se/ där du snabbt kan få en överblick av dagens utbud. Det är tydligt att det vankas bra tider för de som söker efter butiker till salu – starta din sökprocess nu!
31. oktober 2017 | Skrivet av: Sara Petersen
Kända butiker till salu runt om i landet

Runt om i Sverige ligger för nuvarandet kända butiker till salu. Överallt från Halmstad, till Ystad till Stockholm. Ifall du är en av alla som ständigt letar efter butiker till salu så har du tur – kanske är du snart en stolt ägare av en butik. Ifall du vill förenkla processen bör du kicka in på https://www.verksamhetslokaler.se/ där du snabbt kan få en överblick av utbudet.

Butiken till salu I Halmstad har funnits i 35år och kallats för ”Grekiska Butiken” på grund av sitt utbud ad sydeuropeiska varor. Nu säljer ägaren butiken efter 6år. Samtidigt fast i centrala Ystad ligger för nuvarandet den populära lifestylebutiken ”Vackra Mode & Skönhet” ute för försäljning. Butiken har varit mycket populär med många kunder genom åren.

Den kanske absolut största nyheten är att klädjätten H&M säljer deras historiska butik på Sergelgatan 22 i centrala Stockholm – bättre adress är svår att hitta. Företaget har tre grannbutiker i området så uppfattningen är att stängningen verkar odramatisk. Exakt datum för stängningen av butiken på Sergelgatan är ännu okänd men spekulanter antar att det kommer ske under hösten.

Det är tydligt att det vankas bra tider för de som söker efter butiker till salu, oavsett om det är i centrala Stockholm eller runt om i resten av landet.