Hyra kontor – en billig lösning i jämförelse!

Det kan ibland upplevas som svårt att få tag på det rätta kontoret – och framförallt om man även är mån om att få det till det rätta priset. Det där med pris verkar dock inte varit ett hinder för de tre franska aktörer som nu lyckats förvärva världens största kontorsbyggnad. Lite annat än att hyra kontor...
2. november 2017 | Skrivet av: Sara Petersen
Hyra kontor – en billig lösning i jämförelse!

Det kan ibland upplevas som svårt att få tag på det rätta kontoret – och framförallt om man även är mån om att få det till det rätta priset. Det där med pris verkar dock inte varit ett hinder för de tre franska aktörer som nu lyckats förvärva världens största kontorsbyggnad. Kontorskomplexet, som för övrigt heter Coeur Défense och är beläget i Paris, såldes för närmare 18 miljarder kronor. Med det i åtanke kan man se på den svenska marknaden för att hyra kontor ur nya perspektiv. Letar du efter att kontor att hyra? Kanske inte i den ovan nämnda prisklassen, men något som är mer anpassat till dina behov? Då kan du få mer information här och sedan komma igång med din ansökan direkt här.

Första steget är naturligtvis att hitta ett eget kontor – vilket du kan komma igång med direkt via länkarna här ovan. När du väl skrivit på ditt kontrakt för att hyra kontor är det dock dags att fundera på andra praktikaliteter såsom indredning, vem som ska sitta var och så vidare. För att skapa en motiverande arbetsplats som främjar innovation och engagemang är det viktigt att alla trivs på arbetsplatsen. Det kan därför vara en god idé – oavsett om du redan har ett kontor eller önska hyra kontor – att gå på den stora kontorsdagen i Stockholm den 9 november. Där kommer bland annat Sveriges snyggaste kontor att koras – en final som står mellan tre olika verksamheter. Kan det bli mer spännande?