Fastigheter till salu i Kristianstad

För tillfället är ett flertal fastigheter till salu i Kristianstad för mångmiljonbelopp. Fastigheterna består av gårdar och villor runt om i Kristianstadstrakten. Är du en av dem som är letar efter fastigheter till salu? Kicka in här och få en överblick vad marknaden har att erbjuda https://www.verksamhetslokaler.se/fastigheter-till-salu.aspx . Den andra dyrgripen som LRF Konsult förmedlar består av 144 hektar och ligger öster om Kristianstad.
14. november 2017 | Skrivet av: Leonora Jensen
Fastigheter till salu i Kristianstad

För tillfället är ett flertal fastigheter till salu i Kristianstad för mångmiljonbelopp. Fastigheterna består av gårdar och villor runt om i Kristianstadstrakten. Det dyraste objektet ligger ute för 75 miljoner kronor och i köpet inåg en skogsfastighet på totalt 672 hektar mark. Objektet har även fina vattendrag och möjligheter för jakt. Enligt Felix Lindström från LRF Konsult, förmedlarna av många av de hyra objekten, är detta något ovanligt då objekt som dessa oftast inte kommer ut publikt.

Stort intresse finns för dessa fastigheter till salu. Lindström berättar även att det framförallt är privatpersoner som har kontaktat honom angående fastigheterna sen de las ut för några veckor sedan. Även mindre företag har han varit i kontakt med. Är du en av dem som är letar efter fastigheter till salu? Kicka in här och få en överblick vad marknaden har att erbjuda https://www.verksamhetslokaler.se/fastigheter-till-salu.aspx .

Den andra dyrgripen som LRF Konsult förmedlar består av 144 hektar och ligger öster om Kristianstad. På marken ligger även en mangårsbyggnad från 1890-talet på 270 kvadratmeter, ett svinstall med plats för 1300 grisar, maskingall, verkstad, lager samt en stor silo. Slutligen så ligger det även en210 kvadratmeter stor villa på marken med flera andra tillhörande byggnader, till exempel ytterligare ett stall för hästar.

Slutligen så berättar Lindström att man måste ha respekt för fastigheter till salu som dessa då de skiljer sig från ”vanliga” bostadsköp. I köp som dessa köper man nämligen en verksamhet där köpsumman ska bäras utav avkastningen.