De största företagen och butikerna i Haninge: En närmare titt

Välkommen till en upptäcktsresa i Haninge, en dynamisk ort som utgör en viktig del av Stockholms län.
24. januari 2024 | Skrivet av: Leonora Jensen
De största företagen och butikerna i Haninge: En närmare titt

I denna artikel kommer vi att utforska några av de mest framträdande företagen och butikerna som har satt sin prägel på Haninges näringsliv. Från väletablerade storföretag till unika lokala butiker, Haninge erbjuder en fascinerande blandning av handel och industri som speglar både dess rika historia och dess moderna utveckling. Följ med oss på en resa genom denna livliga stad för att upptäcka de affärer och företag som inte bara bidrar till den lokala ekonomin, utan också formar det dagliga livet för de som bor här.

Coca-Cola European Partners Sverige AB i Haninge

Denna lokala avdelning av Coca-Cola fokuserar på distribution och marknadsföring av Coca-Colas produkter. De spelar en viktig roll i att leverera drycker till butiker och restauranger inom Haningeområdet.

Postnord Tpl AB i Haninge

Ett kritiskt logistikcentrum för Postnord, som hanterar paket- och brevsortering för regionen. De spelar en avgörande roll i att säkerställa smidig posthantering och distribution i Haninge.

Bil AB Ove Olofsson i Haninge

En lokal bilhandlare som erbjuder försäljning av nya och begagnade fordon, samt servicetjänster. De är kända för sitt personliga kundbemötande och expertis inom bilindustrin i Haninge.

Söderbyleden Stormarknad AB i Haninge

En stormarknad som erbjuder ett brett utbud av varor, från dagligvaror till hushållsprodukter. De är en viktig aktör i Haninges detaljhandel och erbjuder ett omfattande sortiment till lokala invånare.

Sortera Recycling AB i Haninge

Fokuserar på återvinning och avfallshantering, och spelar en viktig roll i Haninges miljöarbete. De bidrar till en hållbar framtid genom effektiv återvinning av material.

Jf Hillebrand Logistics AB i Haninge

Specialiserade på logistiklösningar för dryckesindustrin, hanterar de transport och distribution av drycker i Haninge. De är avgörande för att säkerställa att lokala företag får sina leveranser i tid.

Haninge Åkeri AB

Ett transport- och logistikföretag som erbjuder frakttjänster inom Haninge. De är kända för sin pålitlighet och effektivitet i transportsektorn.

Kemetyl AB i Haninge

Specialiserar sig på produktion och distribution av kemiska produkter. Deras verksamhet i Haninge omfattar allt från fordonskemikalier till industriella rengöringsprodukter.

Caravanhallen Stockholm AB i Haninge

En återförsäljare av husvagnar och husbilar, erbjuder de både försäljning och service. De är ett populärt val för campingentusiaster i Haninge-regionen.

Northpower Stålhallar AB i Haninge

De specialiserar sig på konstruktion och installation av stålhallar och andra stålkonstruktioner. Deras arbete i Haninge inkluderar byggande av industriella byggnader och lager.

Sammanfattningsvis utgör Haninge en mångsidig och livlig plats när det kommer till näringsliv och handel. Från globala jättar som Coca-Cola European Partners till lokala specialister som Bil AB Ove Olofsson, erbjuder Haninge en dynamisk blandning av företag och butiker. Detta spektrum av verksamheter bidrar inte bara till en stark lokal ekonomi, utan också till en mångfacetterad och engagerande shopping- och affärsmiljö för invånarna. Med allt från avancerad återvinning med Sortera Recycling AB till specialiserade transportlösningar från Haninge Åkeri AB, står Haninge som ett strålande exempel på hur diversifierade affärsverksamheter kan samverka för att skapa en blomstrande och hållbar gemenskap.

Om du vill veta mer om Haninges kommersiella sida bör du läsa vårt mer allmänna blogginlägg: Haninge: Allt du behöv, men också vårt blogginlägg som fokuserar på de olika kvarteren i Haninge.

Du kan hitta ditt nästa kontor att hyra i Haninge. Eller kanske en butik att hyra i Haninge på Verksamhetslokaler.se.

Vanliga frågor