Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Borås

Du har sökt efter lokaler i Borås. Mer info om lokaler i Borås .
Du har sökt efter lokaler i Borås. Mer info om lokaler i Borås .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Borås

Kung Gustav II Adolf grundande Borås år 1621. Århundradet tidigare var det många bönder I närområdet som fick en extra inkomst genom att sälja hantverk. Att vandra över delar av landet och sälja sina varor var vid denna tidspunkt förbjudet, då man endast fick sälja varor inom en stads gränser. Bönderna ville trots förbudet fortsätta med detta, och då de hänvisade sig till kungen kring det fick de ett ultimatum – antingen var handeln tvungen att upphöra eller fick de grunda en stad. Bönderna valde det sistnämnda – och det var så Borås kom till. Detta gjorde också staden till en handelsstad, vilken man kan märka av än idag. Under mitten av 1900-talet var Borås en av de städer i Sverige som expanderade mest, det tack vare textilindustrin. Fram till 60-talet jobbade majoriteten av industriarbetarna inom textil- och konfektionbranschen, men när tekokrisen kom var staden tvungen att förändras.
Det finns ett rikt utbud av evenemang, utflyktsmål och kultur för stadens alla olika typer av invånare – från barnfamiljer till pensionärer och ungdomar. De senaste åren har även utbudet av resturanger och caféer blommat i Borås, som lett till att människor mer än någonsin tar sig ut i staden för att bit mat.


Hitta lokal i Borås

Letar du efter lokal i Borås? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Borås som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Borås - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Borås,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Borås

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Borås. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Borås som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Borås?

I Borås hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Borås baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Borås kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Borås?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Borås.

Hur mycket kostar ett lokal i Borås?

Priset på ett lokal i Borås beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Borås.