Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Eskilstuna

Du har sökt efter lokaler i Eskilstuna. Mer info om lokaler i Eskilstuna .
Du har sökt efter lokaler i Eskilstuna. Mer info om lokaler i Eskilstuna .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Eskilstuna

Eskilstuna har fått sitt namn efter en Tuna, en forn handelsplats och från Sankt Eskil, en engelsk munk som avrättades i Strängnäs i slutet på 1000-talet. I Eskilstuna kommun har drygt 100 000 invånare och i Eskilstuna stad bor det cirka 70 000 personer. Detta gör staden till Sveriges 14:e största stad, sett till befolkningen. Ett återkommande populärt event varje år är Eskilstuna Springspride, en parad där HBTQ-rörelsen står i fokus.Några kända profiler från Eskilstuna är popgruppen Kent, Maria Wetterstrand, Fredrik Lindström och Yvonne Ryding. En rolig anekdot om Klosters Kyrka i Eskilstuna är att klockorna endast pekar i sydlig och västlig riktning. Detta eftersom aritekten trodde att bänderna som bodde norr och öst om kyrkan inte behövde en klocka förr i tiden.

Genom Eskilstuna rinner Eskilstunaån, en å som förbinder vattenflödet mellan Mälaren i norr och Hjälmaren i söder. Eskilstuna är beläget mitt i Sverige längs motorvägen E20. Det geografiska läget i kombination av välutvecklad infrastruktur gör Eskilstuna till en stad som intresserar många företag och branscher. Eskilstuna erbjuder flera kommunikationsmöjligheter; flyg, järnväg, motorväg (E20) och staden har en kraftfull kombiterminal. Båda sjöarna Mälaren och Hjälmaren ligger inom ett par mil och erbjuder under sommartid fina badmöjligheter. Högsta medeltemeratur i juli är 22°C och lägsta medeltemeratur i i februari är -7°C.


Hitta lokal i Eskilstuna

Letar du efter lokal i Eskilstuna? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Eskilstuna som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Eskilstuna - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Eskilstuna,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Eskilstuna

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Eskilstuna. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Eskilstuna som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Eskilstuna?

I Eskilstuna hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Eskilstuna baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Eskilstuna kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Eskilstuna?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Eskilstuna.

Hur mycket kostar ett lokal i Eskilstuna?

Priset på ett lokal i Eskilstuna beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Eskilstuna.