Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lediga lokaler i Eskilstuna

Se alla lediga lokaler i Eskilstuna nedan. Om du vill hyra lokaler i Eskilstuna har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler att hyra i Eskilstuna i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra i Eskilstuna här. Lycka till! Mer info om att hyra lokal i Eskilstuna.

Upprätta en sökagent och få besked om nya lokaler

309 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vad är en kommersiell lokal?

En kommersiell lokal är en lokal som används för affärsändamål. Det kan vara allt från kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler, lagerlokaler, industrilokaler hotell, konferensrum och mycket mer. Kommersiella lokaler är ofta hyrda eller köpta för längre perioder, men det finns också möjlighet att hyra dem för kortare perioder. Kommersiella lokaler är ofta utformade för att möta specifika krav och behov som krävs för att driva en verksamhet. Det är viktigt att välja rätt lokal för att säkerställa att den uppfyller dina specifika krav.

Hyra lokal i Eskilstuna

Är du ett företag på jakt efter att hyra lokal i Eskilstuna så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga lokaler i Eskilstuna. Hitta din nya lokal att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av lokal att hyra i Eskilstuna till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta lokalerna i Eskilstuna först.

När du vill hyra lokal i Eskilstuna är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra lokal i Eskilstuna kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du vill hyra en lokal i Eskilstuna är det viktigt att veta vilken typ av lokal i Eskilstuna som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Det finns alla typer av lokaler i Eskilstuna, och du kan med fördel använda oss oavsett om du vill hyra kontorshotell i Eskilstunahyra kontor i Eskilstuna, hyra klinik i Eskilstuna, hyra showroom i Eskilstunahyra butikslokal i Eskilstunahyra industrilokal i Eskilstuna, hyra lager i Eskilstuna eller hyra restaurang i Eskilstuna.

Guide: Så hittar du en lokal i Eskilstuna

Behöver du hjälp med att hitta en lokal i Eskilstuna? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lokal i Eskilstuna. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lokalen i Eskilstuna!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lokal i Eskilstuna. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Eskilstuna ska lokalen ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en lokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lokal i Eskilstuna

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter lokaler i Eskilstuna. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga lokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Eskilstuna. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lokal i Eskilstuna som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra lokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lokal i Eskilstuna ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda lokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lokal. Kom ihåg att adressändra.

Hyr lokal Eskilstuna

När du har bestämt vilken typ av lokal att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga lokaler när du vill hyra lokal i Eskilstuna. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några lokaler att hyra i Eskilstuna som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för en lokal.

Hitta lokaler att hyra i Eskilstuna

Du kan använda vår sökmotor för att hitta en lokal att hyra i Eskilstuna som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av lokaler att hyra i Eskilstuna.

Oavsett vilken typ av lokal att hyra i Eskilstuna som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har lokaler att hyra i Eskilstuna för alla typer av verksamheter.

När du söker en lokal att hyra i Eskilstuna är det viktigt att veta vilken typ av lokal i Eskilstuna som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Lediga lokaler i Eskilstuna

Om du letar efter en ledig lokal i Eskilstuna finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga lokalen i Eskilstuna ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Eskilstuna som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga lokalen ska vara måste du bestämma vilken typ av lokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga lokaler i Eskilstuna att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig lokal i Eskilstuna som passar dina behov bäst.

Om du letar efter lediga lokaler i Eskilstuna så finns det många olika alternativ att välja mellan. Priserna på de lediga lokalerna i Eskilstuna varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga lokalerna i Eskilstuna som passar bäst för dina behov.

Lokaler till företag i Eskilstuna

Om du letar efter lokaler för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de lokaler i Eskilstuna som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av lokaler i Eskilstuna, beroende på vad du behöver.

När du vill hyra lokaler i Eskilstuna är det viktigt att veta vilken typ av lokaler i Eskilstuna som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Jakten på lokaler i Eskilstuna

Att hitta en lokal i Eskilstuna kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du guiden längre upp på sidan kommer jakten på en lokal i Eskilstuna förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på en ny lokal i Eskilstuna, för att i slutändan hitta den lokal i Eskilstuna som passar dig bäst.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Eskilstuna

Eskilstuna har fått sitt namn efter en Tuna, en forn handelsplats och från Sankt Eskil, en engelsk munk som avrättades i Strängnäs i slutet på 1000-talet. I Eskilstuna kommun har drygt 100 000 invånare och i Eskilstuna stad bor det cirka 70 000 personer. Detta gör staden till Sveriges 14:e största stad, sett till befolkningen. Ett återkommande populärt event varje år är Eskilstuna Springspride, en parad där HBTQ-rörelsen står i fokus.Några kända profiler från Eskilstuna är popgruppen Kent, Maria Wetterstrand, Fredrik Lindström och Yvonne Ryding. En rolig anekdot om Klosters Kyrka i Eskilstuna är att klockorna endast pekar i sydlig och västlig riktning. Detta eftersom aritekten trodde att bänderna som bodde norr och öst om kyrkan inte behövde en klocka förr i tiden.

Genom Eskilstuna rinner Eskilstunaån, en å som förbinder vattenflödet mellan Mälaren i norr och Hjälmaren i söder. Eskilstuna är beläget mitt i Sverige längs motorvägen E20. Det geografiska läget i kombination av välutvecklad infrastruktur gör Eskilstuna till en stad som intresserar många företag och branscher. Eskilstuna erbjuder flera kommunikationsmöjligheter; flyg, järnväg, motorväg (E20) och staden har en kraftfull kombiterminal. Båda sjöarna Mälaren och Hjälmaren ligger inom ett par mil och erbjuder under sommartid fina badmöjligheter. Högsta medeltemeratur i juli är 22°C och lägsta medeltemeratur i i februari är -7°C.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Eskilstuna
Information om kommunen