Lager till salu i Malmö

Nedan kan du se lagerlokaler till salu i Malmö och lagerlokaler till investering i Malmö. Tryck på den fastighet till salu som du vill ha mer info om. Hitta lager till salu i Malmö eller lagerlokaler i Malmö til salu här. Lycka till! Mer info om lager till salu i Malmö.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
Det finns tyvärr inte några helt precisa matchningar för din sökning. Vår sökrobot föreslår dock att du tittar närmre på nedanstående lokaler som påminner om din sökning, även om de inte passar perfekt till dina kriterier. Kom ihåg att du alltid kan använda sökfiltret för att precisera din sökning.

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Malmö under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Malmö under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler till salu i Malmö på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Malmö som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Malmö som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Malmö över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Malmö över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Malmö över tid.

Datum Alla lagerlokaler till salu Nya lagerlokaler till salu Sålda lagerlokaler
22. juli 2024 0 0 0
21. juli 2024 0 0 0
20. juli 2024 0 0 0
19. juli 2024 0 0 0
18. juli 2024 0 0 0
17. juli 2024 0 0 0
16. juli 2024 0 0 0
15. juli 2024 0 0 0
14. juli 2024 0 0 0
13. juli 2024 0 0 0
12. juli 2024 0 0 0
11. juli 2024 0 0 0
10. juli 2024 0 0 0
9. juli 2024 0 0 0
8. juli 2024 0 0 0
7. juli 2024 0 0 0
6. juli 2024 0 0 0
5. juli 2024 0 0 0
4. juli 2024 0 0 0
3. juli 2024 0 0 0
2. juli 2024 0 0 0
1. juli 2024 0 0 0
30. juni 2024 0 0 0
29. juni 2024 0 0 0
28. juni 2024 0 0 0
27. juni 2024 0 0 0
26. juni 2024 0 0 0
25. juni 2024 0 0 0
24. juni 2024 0 0 0
23. juni 2024 0 0 0
22. juni 2024 0 0 0

Statistik över lediga lagerlokaler till salu i Malmö

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler till salu i Malmö. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Malmö över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Malmö över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Malmö över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 0
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 0
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift NaN

Lagerlokaler till salu i Malmö

Letar du efter lagerlokaler till salu Malmö har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper lagerlokal är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper lagerlokal är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Lager till salu i Malmö

Letar du efter lager till salu i Malmö har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över lager till salu i Malmö.

Värt att veta när du söker lager i Malmö

Malmö är en växande näringslivsstad med ett starkt fokus på innovation och hållbarhet. Staden är ett viktigt centrum för både industri, handel och service, och har ett antal kärnkompetenser som är viktiga för näringslivet.

Malmö är en attraktiv stad för företag att etablera sig i, och stadens näringsliv förväntas fortsätta att växa i framtiden.

Malmö har ett bra utbud av transportmöjligheter för företag. Staden har ett välutvecklat vägnät, en modern järnväg och en internationell flygplats.
För företag som behöver transportera varor och gods är Malmö ett bra val. Staden har ett bra utbud av transportmöjligheter som gör det enkelt att komma åt och från Malmö. Stadens goda infrastruktur gör det enkelt för företag att etablera sig och växa i Malmö.

Stadsdelar i Malmö

Malmö är indelat i följande stadsdelar:

 • Centrum är Malmös centrala stadsdel och är hem för många av stadens viktigaste byggnader och institutioner, bland annat rådhuset, operan och Malmöhus slott. Centrum är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
  Hitta lediga lokaler i Malmö centrum.
 • Gamla stan är Malmös historiska stadskärna och är hem för många av stadens äldsta byggnader, bland annat Sankt Petri kyrka och Malmöhus slott. Gamla stan är också ett populärt turistmål.
 • Möllevången är Malmös kulturella centrum och är hem för många konstgallerier, museer och teaterscener. Möllevången är också ett populärt område för nattliv.
 • Västra hamnen är Malmös nya stadsdel och är hem för många moderna byggnader, bland annat Turning Torso och Malmö Live. Västra hamnen är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
 • Hyllie är Malmös nyaste stadsdel och är under utveckling. Hyllie är hem för många nya bostäder, företag och tjänster.
  Hitta lediga lokaler i Hyllie.
 • Lindängen är ett bostadsområde i södra Malmö. Lindängen är ett populärt område för familjer.
 • Hermodsdal är ett bostadsområde i östra Malmö. Hermodsdal är ett populärt område för unga vuxna.
 • Kirseberg är ett bostadsområde i östra Malmö. Kirseberg är ett populärt område för pensionärer.
  Hitta lediga lokaler i Kirseberg.
 • Södra innerstaden är ett bostadsområde i södra Malmö. Södra innerstaden är ett populärt område för studenter.
 • Norr är ett bostadsområde i norra Malmö. Norr är ett populärt område för barnfamiljer.

Lager- och logistikområden i Malmö

Malmö är ett viktigt centrum för logistik i Norden. Staden ligger vid Öresundsbron, som är en viktig förbindelse mellan Sverige och Danmark. Malmö har också en stor hamn som hanterar gods från hela världen.

De viktigaste logistikområdena i Malmö är:

 • Malmö hamn: Malmös hamn är den tredje största i Sverige och hanterar cirka 10 miljoner ton gods per år. Hamnen är ett viktigt nav för internationell handel och logistik.
 • Sturup Airport: Sturup Airport är en internationell flygplats som ligger cirka 25 kilometer från Malmö centrum. Flygplatsen är ett viktigt transportnav för gods och passagerare.
 • Logistikparken i Hyllie: Logistikparken i Hyllie är ett nytt logistikområde som är under utveckling. Området ligger nära Malmös centrala delar och har goda kommunikationer.

Malmö hamn är den tredje största i Sverige och hanterar cirka 10 miljoner ton gods per år. Hamnen är ett viktigt nav för internationell handel och logistik. Malmö hamn är en viktig arbetsplats för cirka 2 000 personer.

Sturup Airport är en internationell flygplats som ligger cirka 25 kilometer från Malmö centrum. Flygplatsen är ett viktigt transportnav för gods och passagerare. Sturup Airport är en viktig arbetsplats för cirka 3 000 personer.

Logistikparken i Hyllie är ett nytt logistikområde som är under utveckling. Området ligger nära Malmös centrala delar och har goda kommunikationer. Logistikparken i Hyllie är ett viktigt projekt för att utveckla Malmö som ett logistikcentrum.

Malmös logistikmarknad är i ständig utveckling. Staden är en attraktiv plats för logistikföretag att etablera sig och växa, vilket gör att det finns ett stort behov av logistiklokaler.

Tryck här om du vill hyra lager i Malmö.

Mer information om näringslivet i Malmö

Om du söker lokaler i Malmö är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Malmö som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Malmö i denna guide: Malmö: En stad med ett mångsidigt näringsliv.