Hyra lager i Malmö

Se alla lager att hyra i Malmö nedan. Om du vill hyra förråd, hyra lokal till logistik eller hyra lager i Malmö har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lager som uthyres i Malmö i vår databas. Hitta lager att hyra i Malmö här. Lycka till! Mer info om att hyra lager i Malmö.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
218 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler att hyra i Malmö under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler att hyra i Malmö under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler att hyra i Malmö på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Malmö som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Malmö som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler i Malmö över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda lagerlokaler i Malmö över tid.

Datum Alla lagerlokaler att hyra Nya lagerlokaler att hyra Uthyrda lagerlokaler
29. februari 2024 199 4 3
28. februari 2024 198 7 0
27. februari 2024 191 4 6
26. februari 2024 193 2 0
25. februari 2024 191 0 0
24. februari 2024 191 1 0
23. februari 2024 190 1 7
22. februari 2024 196 2 2
21. februari 2024 196 5 0
20. februari 2024 191 0 2
19. februari 2024 193 0 0
18. februari 2024 193 1 0
17. februari 2024 192 3 4
16. februari 2024 193 1 0
15. februari 2024 192 1 2
14. februari 2024 193 3 1
13. februari 2024 191 3 5
12. februari 2024 193 1 0
11. februari 2024 192 0 0
10. februari 2024 192 13 13
9. februari 2024 192 38 0
8. februari 2024 154 7 29
7. februari 2024 176 4 0
6. februari 2024 172 0 2
5. februari 2024 174 0 0
4. februari 2024 174 0 0
3. februari 2024 174 1 2
2. februari 2024 175 2 1
1. februari 2024 174 0 1
31. januari 2024 175 2 0
30. januari 2024 173 0 0

Statistik över lediga lagerlokaler att hyra i Malmö

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler att hyra i Malmö. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler i Malmö över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda lagerlokaler i Malmö över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 198
Antal nya lokaler sedan igår 4
Antal uthyrda lokaler sedan igår 3
Lediga m2 totalt 393 698
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 711
Högsta m2-pris 1 365
Lägsta m2-pris 58,33

Hyra lager i Malmö

Ett lager eller en lagerlokal är en kommersiell lokal designad för lagring, distribution och hantering av varor och material. Det finns lager att hyra överallt, men de finns främst i industriområden och logistikcentra.

Lager kan variera i storlek med olika planlösningar och kan finnas som mindre förråd, individuella lagerlokaler eller som en del av större lageranläggningar.

När du vill hyra lagerlokal i Malmö måste du gå igenom flera steg. Du kan läsa mer om dessa steg i vår guide: Hyra lager - de 8 viktigaste stegen i processen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt nya lager. Sedan bör du undersöka den aktuella marknaden efter lediga lager.

Du kan få en översikt över lager att hyra i Malmö via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och plats, och skapa sökagenter för lager att hyra, som informerar dig om nya lagerlokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och gör att du snabbt kan kontakta hyresvärdar som har intressanta lager.

När du har identifierat lagerlokaler du är intresserad av på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att boka en visning.

Hyr lager i Malmö av rätt storlek och planlösning

När du hittat ditt nya lager i Malmö är det viktigt att det uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lagret bör med andra ord vara tillräckligt stort för att rymma den mängd varor och material du har nu och för de utvidgningar du kanske planerar i nära framtid.

Du bör också överväga inredning och planlösning eftersom detta inte bara påverkar lagrets kapacitet utan också effektiviteten i lagring och hantering av dina varor. Om du till exempel behöver pallplatser eller specifika lagringsalternativ är det viktigt att hitta en lagerlokal som kan möta dessa krav.

Du kan läsa mer om hur du inreder ett lager optimalt i denna guide: Inredningsguide: Få mest möjligt ur ditt lager med dessa 12 steg.

Flytta till din nya lagerlokal i Malmö

När du har hyrt ett lager i Malmö och ska flytta till den nya lokalen, är det viktigt att du organiserar flyttprocessen noggrant. Detta inkluderar allt från att packa och transportera varor till att uppdatera adresser och kontakta relevanta samarbetspartners.

Det är en grundläggande del av denna process att du hittar och anlitar en riktigt kompetent flyttfirma som har kapacitet och erfarenhet att hjälpa ett företag som ditt med att flytta ditt lager.

Du kan läsa mer om stegen du vanligtvis behöver följa när du flyttar ett lager i denna guide: Flyttguide: Checklista för flytt av lager.

Ska du hyra ut lagerlokal i Malmö?

Om du ska hyra ut lagerlokal kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en plattform online för lageruthyrning. Vi används av fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar som letar efter lämpliga hyresgäster för deras lediga lager.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och en stor mängd dagliga besökare som vill hyra lager, kan du genom att annonsera dina lediga lagerlokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lager eller söka företag som vill hyra lager i Malmö direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver följa när du ska hyra ut lagerlokal: Hyr ut lager i 10 enkla steg.

Värt att veta när du söker lager i Malmö

Malmö är en växande näringslivsstad med ett starkt fokus på innovation och hållbarhet. Staden är ett viktigt centrum för både industri, handel och service, och har ett antal kärnkompetenser som är viktiga för näringslivet.

Malmö är en attraktiv stad för företag att etablera sig i, och stadens näringsliv förväntas fortsätta att växa i framtiden.

Malmö har ett bra utbud av transportmöjligheter för företag. Staden har ett välutvecklat vägnät, en modern järnväg och en internationell flygplats.
För företag som behöver transportera varor och gods är Malmö ett bra val. Staden har ett bra utbud av transportmöjligheter som gör det enkelt att komma åt och från Malmö. Stadens goda infrastruktur gör det enkelt för företag att etablera sig och växa i Malmö.

Stadsdelar i Malmö

Malmö är indelat i följande stadsdelar:

 • Centrum är Malmös centrala stadsdel och är hem för många av stadens viktigaste byggnader och institutioner, bland annat rådhuset, operan och Malmöhus slott. Centrum är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
  Hitta lediga lokaler i Malmö centrum.
 • Gamla stan är Malmös historiska stadskärna och är hem för många av stadens äldsta byggnader, bland annat Sankt Petri kyrka och Malmöhus slott. Gamla stan är också ett populärt turistmål.
 • Möllevången är Malmös kulturella centrum och är hem för många konstgallerier, museer och teaterscener. Möllevången är också ett populärt område för nattliv.
 • Västra hamnen är Malmös nya stadsdel och är hem för många moderna byggnader, bland annat Turning Torso och Malmö Live. Västra hamnen är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
 • Hyllie är Malmös nyaste stadsdel och är under utveckling. Hyllie är hem för många nya bostäder, företag och tjänster.
  Hitta lediga lokaler i Hyllie.
 • Lindängen är ett bostadsområde i södra Malmö. Lindängen är ett populärt område för familjer.
 • Hermodsdal är ett bostadsområde i östra Malmö. Hermodsdal är ett populärt område för unga vuxna.
 • Kirseberg är ett bostadsområde i östra Malmö. Kirseberg är ett populärt område för pensionärer.
  Hitta lediga lokaler i Kirseberg.
 • Södra innerstaden är ett bostadsområde i södra Malmö. Södra innerstaden är ett populärt område för studenter.
 • Norr är ett bostadsområde i norra Malmö. Norr är ett populärt område för barnfamiljer.

Lager- och logistikområden i Malmö

Malmö är ett viktigt centrum för logistik i Norden. Staden ligger vid Öresundsbron, som är en viktig förbindelse mellan Sverige och Danmark. Malmö har också en stor hamn som hanterar gods från hela världen.

De viktigaste logistikområdena i Malmö är:

 • Malmö hamn: Malmös hamn är den tredje största i Sverige och hanterar cirka 10 miljoner ton gods per år. Hamnen är ett viktigt nav för internationell handel och logistik.
 • Sturup Airport: Sturup Airport är en internationell flygplats som ligger cirka 25 kilometer från Malmö centrum. Flygplatsen är ett viktigt transportnav för gods och passagerare.
 • Logistikparken i Hyllie: Logistikparken i Hyllie är ett nytt logistikområde som är under utveckling. Området ligger nära Malmös centrala delar och har goda kommunikationer.

Malmö hamn är den tredje största i Sverige och hanterar cirka 10 miljoner ton gods per år. Hamnen är ett viktigt nav för internationell handel och logistik. Malmö hamn är en viktig arbetsplats för cirka 2 000 personer.

Sturup Airport är en internationell flygplats som ligger cirka 25 kilometer från Malmö centrum. Flygplatsen är ett viktigt transportnav för gods och passagerare. Sturup Airport är en viktig arbetsplats för cirka 3 000 personer.

Logistikparken i Hyllie är ett nytt logistikområde som är under utveckling. Området ligger nära Malmös centrala delar och har goda kommunikationer. Logistikparken i Hyllie är ett viktigt projekt för att utveckla Malmö som ett logistikcentrum.

Malmös logistikmarknad är i ständig utveckling. Staden är en attraktiv plats för logistikföretag att etablera sig och växa, vilket gör att det finns ett stort behov av logistiklokaler.

Tryck här om du vill hyra lager i Malmö.

Mer information om näringslivet i Malmö

Om du söker lokaler i Malmö är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Malmö som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Malmö i denna guide: Malmö: En stad med ett mångsidigt näringsliv.