Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Kontorsfastigheter till salu i Malmö

Nedan kan du se kontorsfastigheter till salu i Malmö och kontorsfastigheter till investering i Malmö. Tryck på den kontorsfastighet till salu i Malmö eller den kontorsfastighet till investering i Malmö som du vill ha mer info om. Hitta din nya kontorsfastighet i Malmö eller dina nya kontorsfastigheter i Malmö här. Lycka till! Mer info om kontorsfastigheter till salu i Malmö.

Upprätta en sökagent och få besked om nya kontorsfastigheter till salu

3 lokaler hittade

Kontorsfastigheter till salu i Malmö

Letar du efter kontorsfastigheter till salu Malmö har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper kontorsfastighet är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper kontorsfastighet är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Kontor i Malmö

Letar du efter kontor till salu i Malmö har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över kontor till salu i Malmö.

.

Värt att veta när du söker kontor i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största tätort och har sedan invigningen av Öresundsbron år 2000 blivit ett mer attraktivt och lättillgängligt turistresemål. Den nya tillgången av utökade kundkretsar har lockat hit företagare, inte minst inom handelsbranschen. Som många andra kuststäder har Malmö länge varit främst förknippat med industri men har de senaste decennierna breddats och är nu en stad för alla typer av verksamhetsområden. Många stora företag som Findus, Honda Nordic och IBM har även valt att stationera sina huvudkontor i staden.

Hitta lediga kontorslokaler till salu i Malmö. Söker du kontor till salu i Malmö, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Malmö än kontorslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Malmö är hela Skånes ekonomiska motor vilket de senaste åren har lockat dit många större företag inom alla möjliga branscher. Det geografiska läget med förbindelse till resten av kontinenten är ännu en anledning till varför staden kommit att bli en attraktiv plats för företagare.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Malmö
Information om kommunen