Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Bostadsfastigheter i Malmö

Nedan kan du se bostadsfastigheter till salu i Malmö och bostadsfastigheter till investering i Malmö. Tryck på den bostadsfastighet till salu i Malmö eller den bostadsfastighet till investering i Malmö som du vill ha mer info om. Hitta din nya bostadsfastighet i Malmö eller dina nya bostadsfastigheter i Malmö här. Lycka till! Mer info om bostadsfastighet till salu i Malmö.

Upprätta en sökagent och få besked om nya bostadsfastigheter till salu

1 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Kommersiella fastigheter till salu i Malmö

Letar du efter kommersiella fastigheter till salu Malmö har du kommit till rätt ställe, oavsett om du letar efter bostadsfastigheter till salu, hyresfastigheter till salu eller investeringsfastigheter till salu i Malmö. Vi har även lagerfastigheter, butiksfastigheter, kontorsfastigheter, hotellfastigheter till salu i Malmö.

Innan du köper en kommersiell fastighet är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är även viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Utöver det är en annan viktig aspekt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna.

Investeringsfastigheter i Malmö

Om du letar efter investeringsfastigheter i Malmö har du kommit till rätt ställe, oavsett om du letar efter bostadsfastigheter för investering, hyresfastigheter för investering eller investeringsfastigheter för investering i Malmö. Vi har även lagerfastigheter, butiksfastigheter, kontorsfastigheter, hotellfastigheter för investering i Malmö.

Det är ofta en bra affärsmodell att köpa, utveckla och hyra ut lokaler kommersiella lokaler. När du köper investeringsfastigheter är det dock viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

.

Värt att veta när du söker bostadsfastighet i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största tätort och har sedan invigningen av Öresundsbron år 2000 blivit ett mer attraktivt och lättillgängligt turistresemål. Den nya tillgången av utökade kundkretsar har lockat hit företagare, inte minst inom handelsbranschen. Som många andra kuststäder har Malmö länge varit främst förknippat med industri men har de senaste decennierna breddats och är nu en stad för alla typer av verksamhetsområden. Många stora företag som Findus, Honda Nordic och IBM har även valt att stationera sina huvudkontor i staden.

Hitta lediga bostadsfastigheter till salu i Malmö. Söker du bostadsfastighet till salu i Malmö, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Malmö än bostadsfastigheter, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Malmö är hela Skånes ekonomiska motor vilket de senaste åren har lockat dit många större företag inom alla möjliga branscher. Det geografiska läget med förbindelse till resten av kontinenten är ännu en anledning till varför staden kommit att bli en attraktiv plats för företagare.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Malmö
Information om kommunen