Fastighetsmark till salu i Malmö

Nedan kan du se fastighetsmarker till salu i Malmö och fastighetsmarker till investering i Malmö. Tryck på den fastighet till salu som du vill ha mer info om. Hitta fastighetsmark till salu i Malmö eller fastighetsmarker i Malmö til salu här. Lycka till! Mer info om fastighetsmark till salu i Malmö.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga fastighetsmarker till salu i Malmö under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga fastighetsmarker till salu i Malmö under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet fastighetsmarker till salu i Malmö på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya fastighetsmarker i Malmö som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal fastighetsmarker i Malmö som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker till salu i Malmö över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker till salu i Malmö över tid, samlad statistik över sålda fastighetsmarker i Malmö över tid.

Datum Alla fastighetsmarker till salu Nya fastighetsmarker till salu Sålda fastighetsmarker
23. juni 2024 1 0 0
22. juni 2024 1 0 0
21. juni 2024 1 0 0
20. juni 2024 1 0 0
19. juni 2024 1 0 0
18. juni 2024 1 0 0
17. juni 2024 1 0 0
16. juni 2024 1 1 1
15. juni 2024 1 0 0

Statistik över lediga fastighetsmarker till salu i Malmö

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av fastighetsmarker till salu i Malmö. Se också samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker till salu i Malmö över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker till salu i Malmö över tid, samlad statistik över sålda fastighetsmarker i Malmö över tid.

Fastighetsmarker
Antal lediga lokaler 1
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 0
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift ¤¤¤

Fastighetsmark till salu i Malmö

Du kan hitta fastighetsmarker till salu i Malmö på översikter på internet, och du kan bl.a. se de flesta kommersiella fastigheter till salu i hela landet just nu här på denna sida. När du letar efter fastighetsmark till salu i Malmö är det viktigt att du noggrant genomsöker markanden så du hittar de fastighetsmarker till salu i Malmö som bäst passar dina önskemål.

Det kan vara en bra investering att köpa en fastighetsmark då det kan ge dig möjligheten att hyra ut lokaler till andra företag och därmed tjäna pengar på din investering. Uthyrning av fastighetsmarker kan vara väldigt lukrativt.