Hyra fastighetsmark i Malmö

Se alla fastighetsmarker att hyra i Malmö nedan. Om du vill hyra fastighetsmark i Malmö har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla fastighetsmarker som uthyres i Malmö i vår databas. Hitta fastighetsmarker att hyra i Malmö här. Lycka till! Mer info om att hyra fastighetsmark i Malmö.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
Det finns tyvärr inte några helt precisa matchningar för din sökning. Vår sökrobot föreslår dock att du tittar närmre på nedanstående lokaler som påminner om din sökning, även om de inte passar perfekt till dina kriterier. Kom ihåg att du alltid kan använda sökfiltret för att precisera din sökning.

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga fastighetsmarker att hyra i Malmö under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga fastighetsmarker att hyra i Malmö under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet fastighetsmarker att hyra i Malmö på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya fastighetsmarker i Malmö som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal fastighetsmarker i Malmö som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Malmö över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Malmö över tid.

Datum Alla fastighetsmarker att hyra Nya fastighetsmarker att hyra Uthyrda fastighetsmarker
1. mars 2024 0 0 0
29. februari 2024 0 0 0
28. februari 2024 0 0 0
27. februari 2024 0 0 0
26. februari 2024 0 0 0
25. februari 2024 0 0 0
24. februari 2024 0 0 0
23. februari 2024 0 0 0
22. februari 2024 0 0 0
21. februari 2024 0 0 0
20. februari 2024 0 0 0
19. februari 2024 0 0 0
18. februari 2024 0 0 0
17. februari 2024 0 0 0
16. februari 2024 0 0 0
15. februari 2024 0 0 0
14. februari 2024 0 0 0
13. februari 2024 0 0 0
12. februari 2024 0 0 0
11. februari 2024 0 0 0
10. februari 2024 0 0 0
9. februari 2024 0 0 0
8. februari 2024 0 0 0
7. februari 2024 0 0 0
6. februari 2024 0 0 0
5. februari 2024 0 0 0
4. februari 2024 0 0 0
3. februari 2024 0 0 0
2. februari 2024 0 0 0
1. februari 2024 0 0 0
31. januari 2024 0 0 0

Statistik över lediga fastighetsmarker att hyra i Malmö

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av fastighetsmarker att hyra i Malmö. Se också samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Malmö över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Malmö över tid.

Fastighetsmarker
Antal lediga lokaler 0
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 0
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Hyra fastighetsmark i Malmö

När du vill hyra fastighetsmark i Malmö är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra fastighetsmark i Malmö kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

Guide: Så hittar du fastighetsmark i Malmö

Behöver du hjälp med att hitta fastighetsmark i Malmö? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av fastighetsmark i Malmö. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lokalen i Malmö!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för lokalen i Malmö. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Malmö ska lokalen ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en lokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter fastighetsmark i Malmö

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter fastighetsmarker i Malmö. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga lokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Malmö. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter fastighetsmarker att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat fastighetsmark i Malmö som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra lokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat fastighetsmark i Malmö ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda lokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lokal. Kom ihåg att adressändra.

Hyr fastighetsmark Malmö

Är du ett företag på jakt efter att hyra fastighetsmark i Malmö så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen hela marknaden och alla lediga fastighetsmarker i Malmö. Hitta fastighetsmark att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av fastighetsmark att hyra i Malmö till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta lokalerna i Malmö först.

När du har bestämt vilken typ av fastighetsmark att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga fastighetsmarker när du vill hyra fastighetsmark i Malmö. Du kan till exempel leta på nätet.

Hitta fastighetsmarker att hyra i Malmö

Du kan använda vår sökmotor för att hitta fastighetsmark att hyra i Malmö som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av fastighetsmarker att hyra i Malmö.

Oavsett vilken typ av fastighetsmark att hyra i Malmö som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har fastighetsmarker att hyra i Malmö för alla typer av verksamheter.

När du söker fastighetsmark att hyra i Malmö är det viktigt att veta vilken typ av fastighetsmark i Malmö som du är intresserad av. Om du söker fastighetsmarker med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Jakten efter lediga fastighetsmarker i Malmö

Om du letar efter en ledig fastighetsmark i Malmö finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga lokalen i Malmö ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Malmö som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga lokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av fastighetsmark du behöver. Det finns många olika typer av lediga fastighetsmarker i Malmö att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken typ av ledig fastighetsmark i Malmö som passar dina behov bäst.

Fastighetsmark i Malmö

Att hitta fastighetsmark i Malmö kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på fastighetsmark i Malmö förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram för att hitta fastighetsmark i Malmö, för att i slutändan hitta den lokal i Malmö som passar dig bäst.

Värt att veta när du söker fastighetsmark i Malmö

Malmö är en växande näringslivsstad med ett starkt fokus på innovation och hållbarhet. Staden är ett viktigt centrum för både industri, handel och service, och har ett antal kärnkompetenser som är viktiga för näringslivet.

Malmö är en attraktiv stad för företag att etablera sig i, och stadens näringsliv förväntas fortsätta att växa i framtiden.

Malmö har ett bra utbud av transportmöjligheter för företag. Staden har ett välutvecklat vägnät, en modern järnväg och en internationell flygplats.
För företag som behöver transportera varor och gods är Malmö ett bra val. Staden har ett bra utbud av transportmöjligheter som gör det enkelt att komma åt och från Malmö. Stadens goda infrastruktur gör det enkelt för företag att etablera sig och växa i Malmö.

Stadsdelar i Malmö

Malmö är indelat i följande stadsdelar:

 • Centrum är Malmös centrala stadsdel och är hem för många av stadens viktigaste byggnader och institutioner, bland annat rådhuset, operan och Malmöhus slott. Centrum är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
  Hitta lediga lokaler i Malmö centrum.
 • Gamla stan är Malmös historiska stadskärna och är hem för många av stadens äldsta byggnader, bland annat Sankt Petri kyrka och Malmöhus slott. Gamla stan är också ett populärt turistmål.
 • Möllevången är Malmös kulturella centrum och är hem för många konstgallerier, museer och teaterscener. Möllevången är också ett populärt område för nattliv.
 • Västra hamnen är Malmös nya stadsdel och är hem för många moderna byggnader, bland annat Turning Torso och Malmö Live. Västra hamnen är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
 • Hyllie är Malmös nyaste stadsdel och är under utveckling. Hyllie är hem för många nya bostäder, företag och tjänster.
  Hitta lediga lokaler i Hyllie.
 • Lindängen är ett bostadsområde i södra Malmö. Lindängen är ett populärt område för familjer.
 • Hermodsdal är ett bostadsområde i östra Malmö. Hermodsdal är ett populärt område för unga vuxna.
 • Kirseberg är ett bostadsområde i östra Malmö. Kirseberg är ett populärt område för pensionärer.
  Hitta lediga lokaler i Kirseberg.
 • Södra innerstaden är ett bostadsområde i södra Malmö. Södra innerstaden är ett populärt område för studenter.
 • Norr är ett bostadsområde i norra Malmö. Norr är ett populärt område för barnfamiljer.

Mer information om näringslivet i Malmö

Om du söker lokaler i Malmö är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Malmö som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Malmö i denna guide: Malmö: En stad med ett mångsidigt näringsliv.