Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Kalmar

Hitta din nya lokal i Kalmar på listan med lediga lokaler i Kalmar nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Kalmar, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Kalmar. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Kalmar

Du har sökt efter lokaler i Kalmar.
Mer info om lokaler i Kalmar .
Du har sökt efter lokaler i Kalmar.
Mer info om lokaler i Kalmar .

Hitta lokal att hyra i Kalmar

Letar du efter lokal i Kalmar? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Kalmar som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Kalmar - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Kalmar,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Kalmar

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Kalmar. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Kalmar som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun, residensstad i Kalmar län samt tidigare stiftsstad i Kalmar stift. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här är en kreativ kunskapsmiljö. Kalmar centralort hade 40 000 invånare år 2018. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Ligger vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar ligger vid vattnet med enkel åtkomst till den stora ön Öland. Norr om Kvarnholmen leder en 6 km lång bro över Kalmarsund.