Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Bostadsfastigheter för uthyrning i Örebro

Du har sökt efter Bostadsfastigheter som uthyres i följande städer: Örebro.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Sortera efter
Lediga lokaler i Örebro

Hitta lediga bostadsfastigheter som uthyres i Örebro. Söker du bostadsfastighet som uthyres i Örebro, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Örebro än bostadsfastigheter, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Örebro är den sjätte största tätorten i Sverige med 120 000 invånare. Under den första halvan av 1900-talet var Örebro känt som ”skostaden” på grund av de många skofabriker som fanns här. Industri står fortsatt för en stor del av stadens näringsliv, men idag är de största verksamhetsområdena service, tjänster och utbildning.

Örebros geografiska läge gör det till en perfekt handels- och logistikstad. Staden är strategiskt placerad i centrum av Svealand med relativt kort avstånd till Stockholm, Göteborg och Oslo. De största arbetsgivarna bland privatägda företag i Örebro är omsorgsföretaget Humana Assistans, industriföretaget Atlas Copco och Postnord. Som i många andra handelsstäder finns flera stora köpcentrum i Örebro som det centralt belägna Aspholmen, samt Marieberg köpcentrum som ligger strax söder om staden.